וואי, הבדל של 4 שקל,
לא ידעתי שיש הבדלים בין החנויות,
וואי, הבדל של 4 שקל,
אם אני לא טועה - כן, עשר שקל כזה הפרש לא זוכרת לצד מי....יש הבדל במחיר של דם קר בין יפה נוף לאור החיים?
דואט - הכוונה שתי ילדות ודואט של דבורי רנד, שאחת הבנות יורדת בשאלה כביכול?ילדה נוף פשוט מקסים. קראתי ולא שבעתי. ממליצה בחום!!! במיוחד למי שמכיר מקרוב ומתמודד עם איזה 'ליבית' מופרעת אחת...
ודואט לא ויתר לי על הרטיבות בעיניים. ספר נוגע עמוק ומדהים. ממליצה בחום! הלכתי לישון לפנות בוקר בגללו... לא יכולתי לעזוב אותו באמצע. @dvory -תודה על זה
מצטרפת לשאלה. אני מתגעגעת לשרוליק... יהיה המשך מתישהו? או שהיא משאירה את הנאמנות כטרילוגיה?
כל פעם הייתי הולכת לחפש אותו... על זה אומרים שספר ילדים טוב -גם מבוגרים אוהבים
אכן כן.דואט - הכוונה שתי ילדות ודואט של דבורי רנד?
'יפה נוף - פלדהיים', אם אינני טועה.הספר דואט איזה הוצאה הוא?
המלצה אישית... אסור להסתבך עם @מכורה לספרים בקטע של אייל גלבוע...גם אם אנשים אחרים שחושבים אחרת זה לא אומר שאת צריכה לאחל להם רפואה שלמה
מהההההההעכשיו קניתי את דם קר אני לא מאמינה שזה אצלי
יש נקודות מכירה בפריפריה... לא קשור ליונה ספיר....המלצה אישית... אסור להסתבך עם @מכורה לספרים בקטע של אייל גלבוע...
למרות שאני מסכימה לגמרי שאלי ואייל די מתחרים ביניהם על תואר הדמות הכי...
מההההההה
ואני אוכל לקבל אותו רק מחררררר
ועכשיו אני רואה שיש עוד כמה שיהיה להם אחלה לילה הלילהההה
@יונה ספיר ברחמיםםם יש חנויות של אור החיים במקומות כמו ירושליים בני ברק אז למה לפתוח שם נקודות מכירה??? למה לא להשאיר אותם עם אור החיים ולפתוח נקודות מכירה בפריפריהה????????
הנקודות מכירה שבאתר לא קרובות אלי בכלל..... מעדיפה מטעמים מובנים לא לפרט את העיר שבה אני גרה אבל זה לא ממש חור אז כאילו...יש נקודות מכירה בפריפריה... לא קשור ליונה ספיר....
איפה את גרה??
אני יכולה לבדוק לך מקום קרוב.
נראאה לך אני משוגעת התחלתי לקרוא מהסוף מרוב לחץ שקרה משהו לאלי !! אבל אל תדאגי קראתי שמונה פרקים והבטחתי לעצמי שאני לא קוראת יותר כי אז אני אצטרך לחכות עוד שנה שלמה ( בנינו זה לא יקרה .. בסוף את רואה אותי מסיימת את זה כבר מחר )המלצה אישית... אסור להסתבך עם @מכורה לספרים בקטע של אייל גלבוע...
למרות שאני מסכימה לגמרי שאלי ואייל די מתחרים ביניהם על תואר הדמות הכי...
מההההההה
ואני אוכל לקבל אותו רק מחררררר
ועכשיו אני רואה שיש עוד כמה שיהיה להם אחלה לילה הלילהההה
@יונה ספיר ברחמיםםם יש חנויות של אור החיים במקומות כמו ירושליים בני ברק אז למה לפתוח שם נקודות מכירה??? למה לא להשאיר אותם עם אור החיים ולפתוח נקודות מכירה בפריפריהה????????
מחררר?????? הספרים מגיעים מוקדם לאנשים הלא נכונים...נראאה לך אני משוגעת התחלתי לקרוא מהסוף מרוב לחץ שקרה משהו לאלי !! אבל אל תדאגי קראתי שמונה פרקים והבטחתי לעצמי שאני לא קוראת יותר כי אז אני אצטרך לחכות עוד שנה שלמה ( בנינו זה לא יקרה .. בסוף את רואה אותי מסיימת את זה כבר מחר )
כן יש מכירות קטנות שמוכרות...הנקודות מכירה שבאתר לא קרובות אלי בכלל..... מעדיפה מטעמים מובנים לא לפרט את העיר שבה אני גרה אבל זה לא ממש חור אז כאילו...
חברה שלי כבר הלכה לבני ברק וקנתה לי ואני אלך אליה רק מחר כדי לקחת כי אין אוטובוסים בשעה הזו...
מה פירוש בלי קשר ליונה ספיר? אנשים פרטיים שהזמינו מאור החיים ופתחו אצלם?
פשלה לא מכירה באזור....סליחה
צפוי... תמחקי בבקשה את הציטוט שלי...פשלה לא מכירה באזור....סליחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: