תולעת ספרים ראשית
משתמש מקצוען
את באמת משווה ביניהם???אלי בשבילי כמעט כמו אייל אז אם קורה לו משהו ....
נפלת על הראש?
רפואה שלימה בתושח"י.
אני אמנם מסמפטת את אלי, אך בלתי ניתן להשוות!
את באמת משווה ביניהם???אלי בשבילי כמעט כמו אייל אז אם קורה לו משהו ....
גם אם אנשים אחרים שחושבים אחרת זה לא אומר שאת צריכה לאחל להם רפואה שלמה אם את היית יודעת אז יש אנשים שאני מכירה שאוהבים אפילו יותר את אלי אבל זה לא משנה עזביאת באמת משווה ביניהם???
נפלת על הראש?
רפואה שלימה בתושח"י.
אני אמנם מסמפטת את אלי, אך בלתי ניתן להשוות!
דבר ראשון, רפואה שלימה זה תמיד טוב.גם אם אנשים אחרים שחושבים אחרת זה לא אומר שאת צריכה לאחל להם רפואה שלמה אם את היית יודעת אז יש אנשים שאני מכירה שאוהבים אפילו יותר את אלי אבל זה לא משנה עזבי
(גם לי זה היה מוזר כי אייל הוא הגיבור בסדרה )
דבר שני : אני בכלל לא משווה בינהם הם לא אותו דבר אבל אני גם אוהבת את אלי ואם יקרה לו משהו אז זה כמו שיקרה לאייל משהו כי גם הוא דמות שאהובה עליי מאוד ובלי להשוות לאייל
רפואה שלמה זה טוב אבל רק לאנשים שחולים ולא לאנשים שלא חושבים בדיוק כמוךדבר ראשון, רפואה שלימה זה תמיד טוב.
דבר שני, גם אני מכירה כאלו שטוענים שהם אוהבים יותר את אלי.
בינינו, רובם עושים זאת מקנאה ומיעוטם ע"מ להרגיז אותי.
שמת לב מה כתבת?
אני בכלל לא משווה ביניהם הם לא אותו דבר אבל אני גם אוהבת את אלי ואם יקרה לו משהו אז זה כמו שיקרה לאייל משהו.
את צוחקת עלי???
את כותבת שאת לא משווה ואת משווה!
אני מאוד אצטער אם יקרה לאלי משהו, כבר כתבתי לעיל שאני מסמפטת אותו מאוד, אבל זה ממש לא כמו שיקרה לאייל משהו.
אוקי?
וואו תודהאם לא סדר בבית, לפחות פה :
הספר החדש שראה אור ממש לפני יומיים הוא 'דואט'. ספר שעומד בפני עצמו. הוא גם רוקד, ומדבר. נראה לי שהוא שווה מבט וקשב.
לגבי הסדרה, אם אני מבינה נכון את השאלה, היא באה בגלל האזכור של 'הלוואי שתהיי', סיפור בהמשכים שרץ כרגע בעיתון 'בתוך המשפחה'.
זה סיפור שמאגד שלוש גיבורות מספרים קודמים בעלילה אחת.
פסי, מ'תחנות'. רוזי, מ'אדום לבן'. מלי, מ'שומרת השערים'.
אפשר לקרוא כל ספר לבד. אני כמובן בעד לקרוא את שלושתם. כש'הלוואי שתהיי' ייצא לאור בע"ה, לקראת החופש, אומר שוב מה דעתי, בל"נ.
אפשר לקרוא כל ספר בנפרד וגם את הלוואי שתהיי האחרון אשםשר לקרוא בנפרד בלי לקרוא את הקודמים רק יש הנאה גדולה יותר אם קוראים אותם גםוואו תודה
אז בעצם לא סדרת המשכים כזאת כמו של ליבי קליין? או שכן...?
בטוח ? כי אם כן אני רצה לקנותדם קר הגיע לחנויות אור החיים בבני ברק
נראה לי ידה בצלחת עונה ממש לקריטריונים שלך.מחפשת ספר בסגנון הספר מיניאטורות של בתיה צלר.
משהו קליל, זורם, חמוד ומעלה חיוך.
אין לי כח למתח וגם לא להיסחפויות רגשיות.
יצא משהו?
האם הספר של אסתר קווין אמל ילד הסודות באמת חדש?
היה אולי באחד העיתונים?
השם מוכר לי קצת.
מה הסגנון? מומלץ?
המעטת בשבחו.לגבי אמל ילד הסודות-התפרסם ב'יתד שלנו', השגתי מדי פעם כמה גליונות וקראתי את הסיפור הזה, קוין התעלתה על עצמה.
בעיקרון הוא לילדים אבל כתוב ממש ממש יפה. אהבתי.
מצטרפת לשאלה. אני מתגעגעת לשרוליק... יהיה המשך מתישהו? או שהיא משאירה את הנאמנות כטרילוגיה?מישהי יודעת לאן נעלמה חוי בר?
האם היא הולכת להוציא ספרים חדשים?
כל פעם הייתי הולכת לחפש אותו... על זה אומרים שספר ילדים טוב -גם מבוגרים אוהביםלגבי אמל ילד הסודות-התפרסם ב'יתד שלנו', השגתי מדי פעם כמה גליונות וקראתי את הסיפור הזה, קוין התעלתה על עצמה.
בעיקרון הוא לילדים אבל כתוב ממש ממש יפה. אהבתי.
מתרגשת בשבילךךךעכשיו קניתי את דם קר אני לא מאמינה שזה אצלי
משבר אמון אמון בלתי מסויג ועוד אחד ששכחתי את שמומי זאת חוי בר ומה הוציאה?
אם אני לא טועה, מבחן נאמנותמשבר אמון אמון בלתי מסויג ועוד אחד ששכחתי את שמו
הסוג : ספרי מתח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: