72₪ באור החײםתודה
מי קנתה באור החיים?
72₪ באור החײםתודה
מי קנתה באור החיים?
ונשאר לאור החיים משהו? או שהיה להם בצמצום?כן.אור החיים בקרית ספר.
ביפה נוף נגמר.
מה הסגנון של לדהור עם הרוח של רחלי לביא
יפה?? משהי יודעת?
הספר " לדהור עם הרוח" במחיר שווה | יפה נוף פלדהיים
כאן באתר המבוקש של יפה נוף פלדהיים תזמינו במהירות ובנוחות את הספר המבוקש לדהור עם הרוח במחיר שווה במיוחד, ובמשלוח מהיר עד הבית.yefe.co.il
ספר מדהים אהבתי מאד מאד מה שכתבה השבוע בבתוך מיוחד מאד ממש מסע
הספרים של מיכל בורשטיין- בול בשבילךמחפשת ספר בסגנון הספר מיניאטורות של בתיה צלר.
משהו קליל, זורם, חמוד ומעלה חיוך.
אין לי כח למתח וגם לא להיסחפויות רגשיות.
יצא משהו?
אני חייבת להתגונן כרגע ולהצדיק את עצמי : כל פעם שאני קוראת ספר ומסיימת אותו תוך יום אני מתחרטת בכל נימי נפשי ומלקה את עצמי למה התאווה שלי כל כך גדולה ואני לא יכולה להשאיר לעצמי קצת מהספר במקום לגמור אותו בתוך יום אז הפעם החלטתי לשבור את התאווה ובמקום לומר לעצמי "עוד עמוד אחד וזהו " אני פשוט לא קוראת ( אבל עזבי כל הדיבורים האלה וכבר קראתי חצי מהספר .. כנראה שאני לא בנויה עדיין לשבור את התאווה של "רק עוד עמוד אחד וזהו .. )מחררר?????? הספרים מגיעים מוקדם לאנשים הלא נכונים...
שאני אבין, יש לך את דם קר, ובמקום לקרוא את אשכרה פה??
אם לי עכשיו היה אותו
את טווח אפס סיימתי במשהו כמו חמש וחצי שעות רצוף לא זזתי לא תיקשרתי עם העולם בזמן הזה ואת לא רק שאת לא קוראת עכשיו גם התחלת אותו מהסוף.
זה פשע!
חוחחחחחחחחאני חייבת להתגונן כרגע ולהצדיק את עצמי : כל פעם שאני קוראת ספר ומסיימת אותו תוך יום אני מתחרטת בכל נימי נפשי ומלקה את עצמי למה התאווה שלי כל כך גדולה ואני לא יכולה להשאיר לעצמי קצת מהספר במקום לגמור אותו בתוך יום אז הפעם החלטתי לשבור את התאווה ובמקום לומר לעצמי "עוד עמוד אחד וזהו " אני פשוט לא קוראת ( אבל עזבי כל הדיבורים האלה וכבר קראתי חצי מהספר .. כנראה שאני לא בנויה עדיין לשבור את התאווה של "רק עוד עמוד אחד וזהו .. )
בעיתון זה התפרסם תחת השם 'שתי אחיות ודואט'. כספר הוא רק 'דואט' (אין מספיק אצבעות בשביל השם המקורי )דואט - הכוונה שתי ילדות ודואט של דבורי רנד, שאחת הבנות יורדת בשאלה כביכול?
392.כמה עמודים דואט?
אני תמיד בעד 'אחרים' .סתאםםם דבורי רנד כללים אחרים
לא בסדר!!!392.
נראה לי שגם את דם קר תחרשי הוא ממש יפהה (לפחות ההתחלה מה שקראתי ) אני מקווה שזה לא יהי אכזבה כמו טווח אפסחוחחחחחחחח
אני התייאשתי מלהלחם בזה...
אני פשוט מתפללת שהספר יהיה מספיק טוב בשביל לחרוש עליו (את מבוקש למשל הייתי כל שבת מהזמן שהוא יצא עש הזמן שבו התנקשות יצא.. ואת התנקשות עד ששתול יצא על כל השאר פחות חרשתי..)
הלוואי ו-נראה לי שגם את דם קר תחרשי הוא ממש יפהה (לפחות ההתחלה מה שקראתי ) אני מקווה שזה לא יהי אכזבה כמו טווח אפס
הוא מגיע היום???מחר אני רצה לקנות את החדש של ליבי קליין לפני שיגמר מיד כשיגיע.
אני לימדתי את הבת שלי- ואותיאני התייאשתי מלהלחם בזה...
זה עלילה? סיפורים? מעניין?- מה זה בדיוק"קמט בעלילה" של שמואל אורבך 40ש"ח
בעקרון זה היה מפורסם בילדים לנוער אבל לדעתי זה ממש למבוגרים אני נהננתי מזה מאד מאד !דואט של דבורי רנד מיועד לנוער או מבוגרים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: