כבר זה נגמר??לא תקין .
שמישהו ישמור לך עיתונים, בבקשה.
עליה השלום חי ונושם בינתיים. לקראת הקיץ נחשוב עליו ברצינות.
הספר החדש שלי, שמגיע לחנויות בשבוע הבא אי"ה, הוא 'בחצר האחורית'.
על האיורים והעיצוב, בתי המהממת. @art4heart
ודבורי רנד?
לא תקין .
שמישהו ישמור לך עיתונים, בבקשה.
עליה השלום חי ונושם בינתיים. לקראת הקיץ נחשוב עליו ברצינות.
הספר החדש שלי, שמגיע לחנויות בשבוע הבא אי"ה, הוא 'בחצר האחורית'.
על האיורים והעיצוב, בתי המהממת. @art4heart
רותי כתבה למעלה שהיא לא מוציאה ספר לפסחורותי קפלר?
הזדמנות להודות לך על סיפור נדירררמקווה מאד שיצא לפסח בס"ד
הספר "ככה פשוט" שהתפרסם בעיתון חזק.
אמן. אמן. אמן
צריכים כמה ניסים בשביל זה. אבל השם יכול הכל.
יהודית אוסטרן.
הספר שכולנו חיכינו לו!!!!יש טעימות מהחדש של חוי בר?
זה למבוגרים ? או ספר ילדים ?הספר החדש שלי, שמגיע לחנויות בשבוע הבא אי"ה, הוא 'בחצר האחורית'.
נחכה לתשובה שלה,זה למבוגרים ? או ספר ילדים ?
ואווו נעצר באמצע המתח...הספר שכולנו חיכינו לו!!!!
בעז"ה שבוע הבא בחנויות
והנה לכם הטעימה מהספר "מעגל סגור" של חוי בר - הסופרת של ספרי המתח - מבחן נאמנות, אמון בלתי מסוייג ומשבר אמון - שכלום אהבו...
אמאאאאהספר שכולנו חיכינו לו!!!!
בעז"ה שבוע הבא בחנויות
והנה לכם הטעימה מהספר "מעגל סגור" של חוי בר - הסופרת של ספרי המתח - מבחן נאמנות, אמון בלתי מסוייג ומשבר אמון - שכלום אהבו...
כנראה עד פסח 2024 כבר נתחיל לשאול על זרובבל.. (או איך שיקראו לחמישי בסדרה..)השאלה של איזה שנה?
יש סיכוי סביר מאד שזה הספר האחרון בסדרהכנראה עד פסח 2024 כבר נתחיל לשאול על זרובבל.. (או איך שיקראו לחמישי בסדרה..)
אם זה האחרון אז אני במקומה הייתי לוקחת עוד שנה כדי לשייף אתויש סיכוי סביר מאד שזה הספר האחרון בסדרה
גם בגלל העלילה
אבל יותר מזה תפס אותי השם של הספר -
פדה-אל
למה? מה עשיתי לך? שתוציא אותו ככה ואח"כ תוציא מהדורה מתוקנת אחרי ההערות של הקוראים...אם זה האחרון אז אני במקומה הייתי לוקחת עוד שנה כדי לשייף אתו
יצא לי לקרא כמה טרילוגיות וכמה סדרות שנמשכו חמש ספרים ומעלה.למה? מה עשיתי לך? שתוציא אותו ככה ואח"כ תוציא מהדורה מתוקנת אחרי ההערות של הקוראים...
(או לפחות שתתן לי לקרוא אותו ככה... אני מבטיחה אותו לעצמי בתור פרס אחרי הניקיונות- מקווה שלא אאכזב את עצמי... (עוד שנה )
ממלכה במבחן:היי מישהו יכול לעשות לי סדר בקשר לספר פדהאל איזה סגנון הוא האם זה המשך של ספר/סידרה ואם כן איך קוראים לספר/ ספרים של הסדרה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: