חבל שאני לא מיהאל תבני, היא מבטיחה כבר למעלה משנתיים שאוטוטו זה בחנויות.
אני מוכנה לעשות לה בייבסיטר, לבשל לה ארוחות, הכל רק שתשב לגמור את הספר כבר...
חבל שאני לא מיהאל תבני, היא מבטיחה כבר למעלה משנתיים שאוטוטו זה בחנויות.
אני מוכנה לעשות לה בייבסיטר, לבשל לה ארוחות, הכל רק שתשב לגמור את הספר כבר...
ד' לא מנסה בנ"א בנסיונות שהוא לא יכול לעמוד בהם...ואני שמעתי שמועד ההוצאה של פדהאל נדחה לבין הזמנים...
מקווה שזה לא נכון..
מיה תוציא כנראה לשבוע הספר או לחופש הגדול.אני כנראה הראשונה שאחתום...
אין לאף אחד כאן מידע אם זה אמור לצאת לפסח? אני ממש בונה על זה...
ידיעה או ניחוש?מיה תוציא כנראה לשבוע הספר או לחופש הגדול.
יש לחיה קבוצת מייל שהיא שולחת בה תכנים, הספר הוא איסוף של התכנים האלו ועוד נוספיםעל מה הספר החדש של חיה הרצברג? עלילה או תכנים?
מה? לא מאמינה! אנחנו מזדקנים בינתיים ונהיה לנו פחות זמן לקרוא ספרים ולאט לאט יקום פה דור שלא ידע את יוסף (דיאלידיאן) ואף אחד לא יקנה את הספר! (אגב, זה מידיעה או שמועה?)מיה תוציא כנראה לשבוע הספר או לחופש הגדול.
מסופרת אחת (לא אני כמובן )ידיעה או ניחוש?
אחד הדברים הטובים שקראתי!!! כבר קניתי את חלק ב'....איך הספר להי נאאר של אביגיל גדולד?
הוא התפרסם קודם באיפשהוא, או שהוא יוצא לראשונה כספר?
אשמח לחוות דעת, אני אוהבת מאוד ספרים בניחוח הסטורי או אליגורי, אבל ספרים מהסוג הזה צריכים להיות כתובים ממש טוב כדי להיות מוצלחים...
למעשה עוד לא נתקלתי בספרים טובים מהזן הזה מלבד סדרת ממלכה במבחן (שרק יצא כבר פדאהללללל) ואדמה פראית (הוי זה ספר טובבבבב).
כן, נדמה לי 'אדם שיש לו שעה'.יש אולי ספר חדש של חיה הרצברג?
לא תקין .@dvory מה עם עליה השלום????
פספסתי כמות מכובדת של פרקים, ובשולחן שבת מרגישה לא בעניינים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: