מבוגריםמבוגרים או נוער?
הוא היה בהמשכים?מבוגרים
הוא עדיין מתפרסם בהמשכיםהוא היה בהמשכים?
או ספר חדש?
מסע בזמן, ככה הבנתי.דמיוני מאוד
היא מוציאה את הסיפור כספר תוך כדי שהוא עדיין מתפרסם כל שבוע בעיתון?הוא עדיין מתפרסם בהמשכים
בעיתון קטיפה (מבית יתד)
ספר מהמם
דמיוני מאוד
ווואי הלוואי מחכה ממש!!!וואו, הציפייה שלכן מרגשת אותי ממש, תודה!
ספר חדש ממש בשלבי סיום,
בעזרתו יתברך ובניסים גדולים.
עוד כמה תפילות,
וייצא לפסח, אם ירצה השם.
אעדכן...
בדרכ הפרק האחרון מתפרסם בשבוע האחרון לפני פסחהיא מוציאה את הסיפור כספר תוך כדי שהוא עדיין מתפרסם כל שבוע בעיתון?
זה דבר שמקובל לעשות?
ליבי קליין מוציאה.
אכן אני,אם אני לא טועה מדובר על אזור סוכות.
@רז לב ארי שנמצא כאן זה אכן הסופר?
המשך לקודם?אכן אני,
לצערי לא סיימתי את הספר לעונה הנוכחית של פסח, אבל בהחלט עתיד לצאת ספר נוסף בעז"ה כולי תקווה שאספיק להוציא אותו לסוכות תשפ"ה שיבוא עלינו לטובה.
לא יהיה מדויק מצידי לומר שזה המשך, כן יש את הדמויות מהספר הראשון אבל זה יהיה בקונספט קצת אחר מהרגילהמשך לקודם?
או חדש חדש?
זה ספר למבוגרים? התפרסם? איך הוא?כן, לידזי
לידזי - ספרי אור החיים
כשלאה זיסל גרובר מגיעה אל בודפשט, אין לה כלום איתה מלבד שם ירושה מאביה המנוח ואמא חולה אי שם. כן יש לה יצירתיות, תעוזה, הומור דק וכישורים לא מבוטלים, אבל מה לעשות שהעולם עדיין לא מכיר בהם. כשדרישות החיים הופכות להיות בלתי אפשריות, היא נאלצת לגייס את כל המשאבים שלה כדי לשרוד ולעמוד בציפיות, מה...www.sifreiorhachaim.co.il
לאבלת"ק
האם רותי קפלר הוציאה או עתידה להוציא ספר חדש?
מצטרפת לשאלהמה ההוצאה?
הרגילה שלה? (דני ספרים אם אני לא טועה)
סתם שאלה, מה זה משנה איפה היא הוציאה את הספר?מצטרפת לשאלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: