את מלך הטרולים. וגם כתבתי עליו סקירה בקהילה שליתודה!
יצא לך לקרוא את מלך הטרולים או עדיין קיים?
את מלך הטרולים. וגם כתבתי עליו סקירה בקהילה שליתודה!
יצא לך לקרוא את מלך הטרולים או עדיין קיים?
אפשר קישור?את מלך הטרולים. וגם כתבתי עליו סקירה בקהילה שלי
אפשר קישור?
אין לי ווטסאפשיתוף ב-WhatsApp
WhatsApp Messenger: יותר מ-2 מיליארד אנשים ביותר מ-180 מדינות משתמשים ב-WhatsApp כדי לשמור על קשר עם חברים ומשפחה, בכל זמן ובכל מקום. ניתן להשתמש ב-WhatsApp בחינם בטלפונים בכל רחבי העולם, לצורך ביצוע שיחות והעברת הודעות באופן פשוט, מאובטח ואמין.api.whatsapp.com
אולי אפתח אשכול עליו.אין לי ווטסאפ
יש מצב לקבל את הסקירה בדרך אחרת?
נשמח,אולי אפתח אשכול עליו.
פיזית או באתר ?העלתי עכשיו לקובץ של הספרים החדשים מחירים של חנות ספרים אורייתא שהלכתי לבדוק שם וראיתי נראה לי שזה הכי בזול בממוצע מכולם
ספרים חדשים, אדר-ניסן ה'תשפ"ד
docs.google.com
אינלי בעיה עם זה וזה אפילו משמח אותי מאד, אבל יש פשוט כמה ספרים של סופרים מוכרים שאני מחכה להם....אבל השנה הסופרים החדשים הפציצו!
וודאי.אינלי בעיה עם זה וזה אפילו משמח אותי מאד, אבל יש פשוט כמה ספרים של סופרים מוכרים שאני מחכה להם....
מבוגרים??וגם הוא בקרוב של שרה מילוביצקי.
צפה בקובץ המצורף 1617306
אמרה שמקווה להספיק לפסח.מה עם ליבי קליין?
מוציאה משהו?
עוד בשורת ספר טובהוגם הוא בקרוב של שרה מילוביצקי.
צפה בקובץ המצורף 1617306
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: