התחלתם כמשרד/עצמאים?
מה היו המכשולים בדרך?
מה נתן לכם כח להמשיך?
האם התייעצתם עם מישהו איך להתקדם/
לקחתם שירותים חיצוניים לעזרה?
כל דבר אחר שיוכל לתרום להשראה ולעידוד המתחילים.
(כמו שאמרו כאן יפה :לא לא לא לא לא ,כן.)
הסיפורים שלי יהיו ישנים מידי, ולא רלוונטיים בעליל לימינו אנו. השוק השתנה מאוד, ואני לא חושבת שיש טעם לספר אותם.
ספר ממש, לא עבה במיוחד (120 עמודים, אם אני זוכרת נכון).@לאה בלוי אפשר פרטים? זה ספר ממש או ספר דיגיטלי?
קצת יותר משנה בתחום באופן רשמי וכשלוש שנים עוסק כתחביב בקריאייטיב, הקלטה וכתיבה של תשדירי רדיו.כמה שנים אתם בתחום?
איפה למדתם?
התחלתם כמשרד/עצמאים?
מה היו המכשולים בדרך?
מה נתן לכם כח להמשיך?
האם התייעצתם עם מישהו איך להתקדם/
לקחתם שירותים חיצוניים לעזרה?
כל דבר אחר שיוכל לתרום להשראה ולעידוד המתחילים.
(כמו שאמרו כאן יפה :לא לא לא לא לא ,כן.)
קצת יותר משנה בתחום באופן רשמי וכשלוש שנים עוסק כתחביב בקריאייטיב, הקלטה וכתיבה של תשדירי רדיו.
למדתי בפרוג, במסלול שסיים לא מזמן.
כחודש לאחר תחילת הלימודים, כשהצטברו לי מעט עבודות שנעשו במסגרת שיעורי הבית ובנוסף לכמה תשדירי הרדיו שהפקתי בעברי, החלטתי שזה מספיק בשביל תיק עבודות ושאין סיבה לא לנסות להידחף לאיזה משרד (במבט לאחור, לא ברור לי מה חשבתי לעצמי...)
לאחר כמה בירורים, שמעתי על משרד חרדי קטן שהכרתי בו מישהו.
התברר שהם עובדים רק עם קופירייטרים פרילנסרים אבל המנכל היה מוכן לנסות מישהו חדש (וזול...) לחצי משרה לתקופת ניסיון.
היה קשה.
באמת שלא הייתי מוכן לכמות הלחץ והאחריות שיש בעבודה במשרד פרסום.
להוציא תוך דקות כותרת חדשה כי הלקוח התחרט ברגע האחרון והעיתון תכף יורד לדפוס, לכתוב 'אודות' ארוך לאתר כשחוט המחשבה נקטע שוב ושוב ע"י עוד ועוד 'השלמה קטנה פה' ו'תיקון בודי טקסט' שם.
אבל מה, זה הכניס אותי למים.
כשכיר במשרד, אתה מתנסה בכל סוגי הכתיבה והקריאייטיב לכל המגזרים, כותרות, יח"צ, תשדירים, תסריטים, שמות וסלוגנים, כתבות, אסטרטגיות, מצגות ללקוחות ואפילו ראיונות מפוברקים
וכל זה, לכל סוגי הלקוחות, עסקים קטנים ובינוניים, ארגוני חסד ונציגים פוליטיים.
לאחר כחצי שנה, עם תיק עבודות נפוח ושק של ביטחון עצמי, ידעתי כבר מה אני מחפש ומתוך אינטרס משותף עם מנכל המשרד, החלטתי להמשיך בדרכי.
ברוך ה', התקבלתי למשרד פרסום גדול למגזר הדתי לאומי בו אני עובד כיום ובשעות הפנאי עושה גם עבודות בפרטי.
האדם שדחף אותי ללא הרף היה מנדי פרומר, מנהל המגמה בפרוג, שעודד אותי להמשיך ולנסות ולא להתייאש משום 'לא' ומאף אחד.
אני יודע שיש דעות לכאן ולכאן, אבל לדעתי אין כמו טבילת אש במשרד פרסום בשביל להבין באמת את העולם הזה ולהשתפשף בדרך המהירה ביותר.
מקווה שהועלתי עם סיפורי המייגע...
לגבי השראות יש כל מיני אתרי פרסום, קופירייטינג. שנחמד לקרוא מאמרים על עולם היצירתי ועל תהליכי העבודה
קצת יותר משנה בתחום באופן רשמי וכשלוש שנים עוסק כתחביב בקריאייטיב, הקלטה וכתיבה של תשדירי רדיו.
כחודש לאחר תחילת הלימודים, כשהצטברו לי מעט עבודות שנעשו במסגרת שיעורי הבית ובנוסף לכמה תשדירי הרדיו שהפקתי בעברי, החלטתי שזה מספיק בשביל תיק עבודות ושאין סיבה לא לנסות להידחף לאיזה משרד (במבט לאחור, לא ברור לי מה חשבתי לעצמי...)
התברר שהם עובדים רק עם קופירייטרים פרילנסרים אבל המנכל היה מוכן לנסות מישהו חדש (וזול...) לחצי משרה לתקופת ניסיון.
היה קשה.
להוציא תוך דקות כותרת חדשה כי הלקוח התחרט ברגע האחרון והעיתון תכף יורד לדפוס, לכתוב 'אודות' ארוך לאתר כשחוט המחשבה נקטע שוב ושוב ע"י עוד ועוד 'השלמה קטנה פה' ו'תיקון בודי טקסט' שם.
כשכיר במשרד, אתה מתנסה בכל סוגי הכתיבה והקריאייטיב לכל המגזרים, כותרות, יח"צ, תשדירים, תסריטים, שמות וסלוגנים, כתבות, אסטרטגיות, מצגות ללקוחות ואפילו ראיונות מפוברקים
לאחר כחצי שנה, עם תיק עבודות נפוח ושק של ביטחון עצמי, ידעתי כבר מה אני מחפש ומתוך אינטרס משותף עם מנכל המשרד, החלטתי להמשיך בדרכי.
ברוך ה', התקבלתי למשרד פרסום גדול למגזר הדתי לאומי בו אני עובד כיום ובשעות הפנאי עושה גם עבודות בפרטי.
האדם שדחף אותי ללא הרף היה מנדי פרומר, מנהל המגמה בפרוג, שעודד אותי להמשיך ולנסות ולא להתייאש משום 'לא' ומאף אחד.
אני יודע שיש דעות לכאן ולכאן, אבל לדעתי אין כמו טבילת אש במשרד פרסום בשביל להבין באמת את העולם הזה ולהשתפשף בדרך המהירה ביותר.
טוב. @nati480 אתה משהו מיוחד.. עם עתידקצת יותר משנה בתחום באופן רשמי וכשלוש שנים עוסק כתחביב בקריאייטיב, הקלטה וכתיבה של תשדירי רדיו.
היה קשה.
כל אחד הוא מיוחד במיוחד!.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: