תודה רבההזה בסוף רחוב מינץ מספר אי זוגי משהו כמו65 בערך אני הייתי גר קרוב ממש
אני יגיד לך את האמת שאני מחפשת לברר על הסמינר הזה ואין לי איך כ"כ, את יכולה אולי לעזור לי?באותו אזור יש את בית שרה, אם כבר את הולכת על מסגרת קטנה עדיף אותו.
אלא אם כן לילדה יש קושי רוחני (-בדרגה גבוהה) במסגרת רגילה.
אשמח לעזור, לא יודעת עד כמה יכולה.אני יגיד לך את האמת שאני מחפשת לברר על הסמינר הזה ואין לי איך כ"כ, את יכולה אולי לעזור לי?
מהרבה סיפורים שאני מכירה (אני מורה).אם יש לילדה סמארטפון בבית זו בעיה?
לא.אם יש לילדה סמארטפון בבית זו בעיה?
לא.אם היא בבית וברחוב(שלא בשעות הלימודים ,כמובן) היא מתלבשת לא הכי חרדי בלשון המעטה זה מפריע שם להנהלה?
זה לא מקום "מודרני" זה מוסד שמקבל בנות מבתים חרדיים כמעט בכל מצב. הוא מספק גבולות בסיסיים במסגרת עצמה ולא מחוצה לה.אני מחפשת מקום שהוא יותר מודרני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: