אל תעזבי ידיים
משתמש פעיל
ואואוורותחים
אין מישהו שזה לא עובד עליו
עדיף כבר להרוג אותם ישירות.
למה שייסבלו?
ואואוורותחים
אין מישהו שזה לא עובד עליו
גבר אמיתיפילו הרגתי במו ידיי פעם יונה ועליתי עם מניין לקבר שלה כדי לבקש מחילה ולא עלתה בידי
אם משפריצים מים רותחים אז הם בורחים ולא חוזרים ואולי סובלים קצת אבל אם הורגים אז אתה צריך לקחת אותם עם הידיים שלך תחושה מאוד "נעימה" דרך אגב כי לא זה לא היונים הלבנות היפות מהספרים, ולקבור אותם בלי שאחד השכנים יראה וידרוש ממך לקבור במקום אחר או שיעשה לך שמועס על צער בעלי חייםואואוו
עדיף כבר להרוג אותם ישירות.
למה שייסבלו?
שום גבר אני מאלה שמעדיפים את המקק מסתובב מאשר לשמוע את הקרעכץ של הדריכה פשוט לא היה ברירה היא נתקעה במסתור וניסיתי להוציא אותה והרגתי אותה בשוגג יכול להיות שאני צריך גלותגבר אמיתי
רצח עם מה?רצח עם...
אני דיברתי על רצח עם פשוטו כמשמעו משהו בסגנון של להרעיל את בארות המים של היוניםרצח עם מה?
זאת הייתה שאלת פותח האשכול
אם יש לכם אבקה נגד גוקים של הרשלה מהסוג שצריך לתפוס את הגוק ולהכניס לו אבקה לפה אפשר להשתמש בזה
אם אין - אפשר עם סכין, אזיקון, או שכן גבר...
ואם הבעיה היא השלב של הלצוד אותם תחפש סרטוני מלכודות יש דברים מגניבים...
עוד ידרשו ממך לתת להם סיוע הומניטריאני דיברתי על רצח עם פשוטו כמשמעו משהו בסגנון של להרעיל את בארות המים של היונים
סליחה על הגזענות הם פשוט עלו לי כבר על העצבים ונראה לי שאין בהם כ"כ תועלת לאנושות
מהנסיון שלי אם אתה הורג רק אחד הם מגיעים בהמוניהם ללוויה
המלצה שלי, להרוג עם ביבי גאן - אקדח אויר.תנסו דיסקים או בובת עורב
איפה אפשר להשיג אחד שבאמת יפגע ביונים?המלצה שלי, להרוג עם ביבי גאן - אקדח אויר.
הבנתיאני דיברתי על רצח עם פשוטו כמשמעו משהו בסגנון של להרעיל את בארות המים של היונים
חי חי חי , לא אקדח שיורה כדורים מעופרת אני מדבר על משהו חוקי. תבקש משכן מתאים או חבר. לא שווה לקנות את זה, זה יקר מידי. אבל אתה יכול לנסות גם אקדח כדורי ג'לי חזק.איפה אפשר להשיג אחד שבאמת יפגע ביונים?
אהה, וגם שלא יגרום לי לקבל ארוחות חינם בבית הארחה שבס...
בטוח שהוא הרג אותם? אולי הוא רק הרדים ושחרר אותם במקום אחר?אני יודע שהיה אצלנו בבית הכנסת 4 יונות שלא יכלו להתפטר מהם הגיע איש מיוחד שפשוט הרג אותם עם יריה חץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: