אני מכינה כל שבוע סלט טחינה ושמעתי מחברה שיש כאלו שמקפיאים
מישהו יודע איך, והאם זה מומלץ או שזה פוגם בטעם?
מישהו יודע איך, והאם זה מומלץ או שזה פוגם בטעם?
אני לפני שבועיים הקפאתי בפעם הראשונה, ושבוע שעבר זה היה מושלם!!אני מכינה כל שבוע סלט טחינה ושמעתי מחברה שיש כאלו שמקפיאים
מישהו יודע איך, והאם זה מומלץ או שזה פוגם בטעם?
וכשמוציאים מההקפאה, צריך לטחון שוב / להוסיף מים?אני לפני שבועיים הקפאתי בפעם הראשונה, ושבוע שעבר זה היה מושלם!!
אני הוצאתי בשישי בחמישי בערב, ושמתי במקרר,וכשמוציאים מההקפאה, צריך לטחון שוב / להוסיף מים?
וכן כמה זמן לקח לזה להפשיר?
אצלי היה חלק גם ככהאני אוהבת להוסיף אחרי ההפשרה מעט מיץ לימון ולערבב היטב.
מחזיר לזה את המרקם החלקקקק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
סילבוס חדש ל-2024!
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קמט
א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ: