סלט טחינה

רוגעל'ה חם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
אני מכינה כל שבוע סלט טחינה ושמעתי מחברה שיש כאלו שמקפיאים
מישהו יודע איך, והאם זה מומלץ או שזה פוגם בטעם?
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
אני אוהבת להוסיף אחרי ההפשרה מעט מיץ לימון ולערבב היטב.
מחזיר לזה את המרקם החלקקקק
 

זכיתי בפיס!

משתמש פעיל
כבר שנים אני מכינה כמות לכמה שבועות ומקפיאה, מוציאה מהמקפיא בשישי בבוקר או צהריים ותוך כמה שעות מפשיר( אם שוכחים להוציא ניתן לשים את הקופסא עם הטחינה סגורה היטב בתוך כלי גדול יותר עם מים- מפשיר תוך שעה ופחות...) הטעם טעים מאוד -כרגיל לפעמים מוסיפה מעט מים ומערבבת היטב
 

בהיר

משתמש צעיר
אני מוסיפה לטחינה הגולמית שום כתוש, מיץ לימון ומלח ואז מחלקת לכמה כלים. כאשר מוציאים מההקפאה מוסיפים מים ומעט מאד מיץ לימון ומלח.
 

yochy

משתמש פעיל
אני מכינה פעם בכמה שבועות
מחלקת לקופסאות-
מפשירה בחמישי בלילה/שישי בבוקר
נותנת ערבוב קל- וזה מושלם!!
מומלץ ממש- חסכוני בזמן!!
 

אמא רחל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עוד טיפ קטן -
אני מקפיאה קבוע בכוסות חד פעמי
בד"כ בערך לחודשיים יוצא מושלם
וחוסך לשטוף את הכלי במוצ"ש.
מי שבשבילו טחינה במוצ"ש זה ברררררררררררררבררר....זה הברקה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  16  פעמים

לוח מודעות

למעלה