העוגה ממש מדברת אלי. בעז"ה אנסה אותה!יש לי מתכון מאד דומה.
אותה כמות ביצים וטחינה עם 2 כפיות אב' אפיה.
אבל לאפיה בתבנית אינגליש(שזה צר יותר) ותופח ממש כלחם.
וגם עוגה מדהימה .
אולי תענין אותך -קיבלתי מתזונאית
8 ביצים L
500 גר' טחינה גולמית
חצי כוס דבש
חצי כוס סילאן
כפית שטוחה סודה לשתיה.
לערבב הכל במטרפה ולאפות ב160 מעלות כ 35 דק'
ניתן להפחית המתקה לפי הטעם.
אפשר להוסיף שוקולד צ'יפס או מגורר
אפשר לצפות את העוגה בשוקולד מומס עם שמן.
להיט בביתינו.
העברתי למס' חברות המתמודדות עם רגישות לגלוטן.
לאיזה גודל תבנית?יש לי מתכון מאד דומה.
אותה כמות ביצים וטחינה עם 2 כפיות אב' אפיה.
אבל לאפיה בתבנית אינגליש(שזה צר יותר) ותופח ממש כלחם.
וגם עוגה מדהימה .
אולי תענין אותך -קיבלתי מתזונאית
8 ביצים L
500 גר' טחינה גולמית
חצי כוס דבש
חצי כוס סילאן
כפית שטוחה סודה לשתיה.
לערבב הכל במטרפה ולאפות ב160 מעלות כ 35 דק'
ניתן להפחית המתקה לפי הטעם.
אפשר להוסיף שוקולד צ'יפס או מגורר
אפשר לצפות את העוגה בשוקולד מומס עם שמן.
להיט בביתינו.
העברתי למס' חברות המתמודדות עם רגישות לגלוטן.
אין לי מושגסתם מענין , אם אני סופרת מנות חלבון שומנים, למה פרוסה כזו משתווה? (טחינה זה שומנים נכון?)
העוגה בתבנית ח"פ בגודל תבנית תנור-גובה בינוני.לאיזה גודל תבנית?
ואואני לא אוכלת לחם
ולא לחמניות
ולא פיתות
ומשתדלת גם לא קרקרים וכיוצ"ב.
משתדלת כמה שיותר להתמקד בחלבונים, ירקות, שומן בריא ואם לחם אז על בסיס חלבון על בסיס חלבון כמו לחם חומוס למשל, אולי עוד אעלה מתכון.
אם צורכים חלבון ושומן בריא - היתרונות גדולים ובד"כ זה לא מביא לעליה במשקל אא"כ מפריזים, אבל בכל דבר שנפריז בו--הסיכון הזה קיים.
אז אני מכינה לעצמי לפעמים פיתות טחינה.
או פיצה על בסיס פיתה טחינה שהעליתי מתכון שלו בעבר [ממליצה...]
חלבי - פיצה ללא גלוטן על בסיס פיתה טחינה--
רציתי פיצה. כן. ככה. פ-י-צ-ה אבל- אני נמנעת מפחמימות ככל הניתן אין לי בעיה עם קלוריות של גבינה צהובה. ניסיתי לחשוב איך אני יכולה להכין לעצמי פיצה שתהיה כמעט כמו אמיתית, ז"א לא על בסיס חצילים שאני מכינה לפעמים, אלא כזו שתיתן לי הרגשה שאני אוכלת פיצה. ואז- כשהכנתי טחינה ביום שישי, התעוררו...www.prog.co.il
היום רציתי משהו אחר.
לא פיצה עם פיתה שטוחה,
לא לחם שהאמת שהלחם טחינה מרגיש קצת כמו עוגה
אז חשבתי רגע.
ידעתי שאשלב ירקות במה שאכין וגבינה צהובה.
הרגע לא היה ארוך כי די מהר קפצה לי לראש המחשבה.
פוקאצ'ה על בסיס לחם טחינה. מתובל.
ממחשבה למעשה
וזו התוצאה:
צפה בקובץ המצורף 1434347
בתמונה הפוקאצ'ה כבר קרה והגבינה הצהובה התקשתה חזרה.
כמובן שלפני שאוכל ממנה שוב, אחמם את המנה להמסה של הגבינה הצהובה מחדש.
יש בפוקאצ'ה המון ביצים. לי אישית זה מעולה כי אני מחפשת שתהיה לי מנה עמוסה בחלבון
רציתי את הבסיס גבוה ולא שיהיה מדי שטוח כמו פיתה, וזו הסיבה שהשתמשתי בהרבה ביצים
תבנית בנונית, אחת מתחת A4
לבסיס:
12 כפות שטוחות טחינה גולמית, ועדיף משומשום מלא
8 ביצים
1/2 כפית מלח
1 כף סילאן או דבש [בשביל הקונטרסט למלח]
4 שיני שום כתושות, או 1 כפית שום גבישי
1 אבקת אפיה
לירקות:
אפשר כל ירק שאוהבים ומתאים- בצל, פטריות, עגבניות פרוסות או חצאי שרי, אפשר בצבעי שונים של שרי, פלפל, זיתים שחורים וירוקים, בצל ירוק, קישוא, חציל, כוסברה, פטרוזיליה וכו'.
בכוונה נמנעתי מבטטות, תירס וכיוצ"ב שיש בהם פחמימה.
לפזור מלמעלה, אופציונאלי:
שומשום שחור ולבן
פתית גבינה צהובה.
הכנה:
בקערה גדולה, או במיקסר, טורפים ביצים שלימות במשך כשקה עד שמתקלת תערובת אורירית.
מוסיפים טחינה, מלח, שום, וסילאן בתנועות קיפול עד שמתקבלת תערובת אחידה. מערבבים רק עד איחוד החומרים.
יוצקים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
כאן למדתי מטעות קטנה שלי.
התחלתי לפזר ירקות על הבלילה וראיתי שהם שוקעים. ואני רציתי אותם למעלה. פוקאצ'ה אמרנו, לא?
אז שלחתי את הבסיס לאפיה של כ-5 דקו ב 180 מעלות.
ואז הוצאתי.
הבלילה היתה עדין רטובה לחלוטין אבל התחילה לרקום "קרום"
פיזרתי את הירקות והשומשום והחזרתי לתנור לעוד כ-20 דקות להשחמה נאה ואפיה מלאה.
הפוקאצ'ה עלתה ובנתה מעליה הרים וגבעות. זה בסדר. שובבה כזו.
פיזרת גבינה צהובה מגורדת והחזרתי לתנור להמסה של הגבינה.
זהו.
שובבה אמרתי. באמת כזו. כי בשובבותה חלק מההרים התנמכו והפכו למישור. חלקם הפכו לגבנונים וסוג של תל.
צפה בקובץ המצורף 1434382
הערה חשובה:
זו לא פוקאצ'ה אורירית כמו מבצק שמרם עם קמח.
זה כמו לחם טחינה. יותר דחוס.
אבל טעים ומשביע.
ואי אפשר לאכול מזה יותר מדי כי זה ממלא ממש.
לצד סלט ירקות קטן וגבינה לבנה / קוטג' זו ארוחה בריאה, מזינה, עמוסת חלבונים ו---טעמים
צפה בקובץ המצורף 1434383
העליתי פשטידת עדשים מהממת.ואו
תודה תודה
נשמח לעוד ועוד מתכוני בריאות שכאלה
יש המלצות למי שמשתדלת כמוך רק גם בלי מוצאי חלב ?
תודה ! אחפשהעליתי פשטידת עדשים מהממת.
ופשטידת טונה
ועוד כל מיני ללא חלבי
אבל היות ואני בנטפרי וכרגע לא הכל עובד לי כאן, מסובך לי קצת למצוא קישורים
אולי אנסה בכל זאת מאוחר יותר
זה רק כי "במקרה" אני מחוברת כרגע ויושבת מול המחשב.תודה ! אחפש
איזה תגובה מהירה.אין כמוך ! תודה !!!
מה אומרת? יכול גם ללכת עם חמאת שקדים במקום הטחינה?אני לא אוכלת לחם
ולא לחמניות
ולא פיתות
ומשתדלת גם לא קרקרים וכיוצ"ב.
משתדלת כמה שיותר להתמקד בחלבונים, ירקות, שומן בריא ואם לחם אז על בסיס חלבון על בסיס חלבון כמו לחם חומוס למשל, אולי עוד אעלה מתכון.
אם צורכים חלבון ושומן בריא - היתרונות גדולים ובד"כ זה לא מביא לעליה במשקל אא"כ מפריזים, אבל בכל דבר שנפריז בו--הסיכון הזה קיים.
אז אני מכינה לעצמי לפעמים פיתות טחינה.
או פיצה על בסיס פיתה טחינה שהעליתי מתכון שלו בעבר [ממליצה...]
חלבי - פיצה ללא גלוטן על בסיס פיתה טחינה--
רציתי פיצה. כן. ככה. פ-י-צ-ה אבל- אני נמנעת מפחמימות ככל הניתן אין לי בעיה עם קלוריות של גבינה צהובה. ניסיתי לחשוב איך אני יכולה להכין לעצמי פיצה שתהיה כמעט כמו אמיתית, ז"א לא על בסיס חצילים שאני מכינה לפעמים, אלא כזו שתיתן לי הרגשה שאני אוכלת פיצה. ואז- כשהכנתי טחינה ביום שישי, התעוררו...www.prog.co.il
היום רציתי משהו אחר.
לא פיצה עם פיתה שטוחה,
לא לחם שהאמת שהלחם טחינה מרגיש קצת כמו עוגה
אז חשבתי רגע.
ידעתי שאשלב ירקות במה שאכין וגבינה צהובה.
הרגע לא היה ארוך כי די מהר קפצה לי לראש המחשבה.
פוקאצ'ה על בסיס לחם טחינה. מתובל.
ממחשבה למעשה
וזו התוצאה:
צפה בקובץ המצורף 1434347
בתמונה הפוקאצ'ה כבר קרה והגבינה הצהובה התקשתה חזרה.
כמובן שלפני שאוכל ממנה שוב, אחמם את המנה להמסה של הגבינה הצהובה מחדש.
יש בפוקאצ'ה המון ביצים. לי אישית זה מעולה כי אני מחפשת שתהיה לי מנה עמוסה בחלבון
רציתי את הבסיס גבוה ולא שיהיה מדי שטוח כמו פיתה, וזו הסיבה שהשתמשתי בהרבה ביצים
תבנית בנונית, אחת מתחת A4
לבסיס:
12 כפות שטוחות טחינה גולמית, ועדיף משומשום מלא
8 ביצים
1/2 כפית מלח
1 כף סילאן או דבש [בשביל הקונטרסט למלח]
4 שיני שום כתושות, או 1 כפית שום גבישי
1 אבקת אפיה
לירקות:
אפשר כל ירק שאוהבים ומתאים- בצל, פטריות, עגבניות פרוסות או חצאי שרי, אפשר בצבעי שונים של שרי, פלפל, זיתים שחורים וירוקים, בצל ירוק, קישוא, חציל, כוסברה, פטרוזיליה וכו'.
בכוונה נמנעתי מבטטות, תירס וכיוצ"ב שיש בהם פחמימה.
לפזור מלמעלה, אופציונאלי:
שומשום שחור ולבן
פתית גבינה צהובה.
הכנה:
בקערה גדולה, או במיקסר, טורפים ביצים שלימות במשך כשקה עד שמתקלת תערובת אורירית.
מוסיפים טחינה, מלח, שום, וסילאן בתנועות קיפול עד שמתקבלת תערובת אחידה. מערבבים רק עד איחוד החומרים.
יוצקים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
כאן למדתי מטעות קטנה שלי.
התחלתי לפזר ירקות על הבלילה וראיתי שהם שוקעים. ואני רציתי אותם למעלה. פוקאצ'ה אמרנו, לא?
אז שלחתי את הבסיס לאפיה של כ-5 דקו ב 180 מעלות.
ואז הוצאתי.
הבלילה היתה עדין רטובה לחלוטין אבל התחילה לרקום "קרום"
פיזרתי את הירקות והשומשום והחזרתי לתנור לעוד כ-20 דקות להשחמה נאה ואפיה מלאה.
הפוקאצ'ה עלתה ובנתה מעליה הרים וגבעות. זה בסדר. שובבה כזו.
פיזרת גבינה צהובה מגורדת והחזרתי לתנור להמסה של הגבינה.
זהו.
שובבה אמרתי. באמת כזו. כי בשובבותה חלק מההרים התנמכו והפכו למישור. חלקם הפכו לגבנונים וסוג של תל.
צפה בקובץ המצורף 1434382
הערה חשובה:
זו לא פוקאצ'ה אורירית כמו מבצק שמרם עם קמח.
זה כמו לחם טחינה. יותר דחוס.
אבל טעים ומשביע.
ואי אפשר לאכול מזה יותר מדי כי זה ממלא ממש.
לצד סלט ירקות קטן וגבינה לבנה / קוטג' זו ארוחה בריאה, מזינה, עמוסת חלבונים ו---טעמים
צפה בקובץ המצורף 1434383
לא ניסיתי...מה אומרת? יכול גם ללכת עם חמאת שקדים במקום הטחינה?
אם מישהי יכולה למצוא את הקישוריםהעליתי פשטידת עדשים מהממת.
ופשטידת טונה
ועוד כל מיני ללא חלבי
אבל היות ואני בנטפרי וכרגע לא הכל עובד לי כאן, מסובך לי קצת למצוא קישורים
אולי אנסה בכל זאת מאוחר יותר
הכוונה לזה?ופשטידת טונה
תודה!!אני לא אוכלת לחם
ולא לחמניות
ולא פיתות
ומשתדלת גם לא קרקרים וכיוצ"ב.
משתדלת כמה שיותר להתמקד בחלבונים, ירקות, שומן בריא ואם לחם אז על בסיס חלבון על בסיס חלבון כמו לחם חומוס למשל, אולי עוד אעלה מתכון.
אם צורכים חלבון ושומן בריא - היתרונות גדולים ובד"כ זה לא מביא לעליה במשקל אא"כ מפריזים, אבל בכל דבר שנפריז בו--הסיכון הזה קיים.
אז אני מכינה לעצמי לפעמים פיתות טחינה.
או פיצה על בסיס פיתה טחינה שהעליתי מתכון שלו בעבר [ממליצה...]
חלבי - פיצה ללא גלוטן על בסיס פיתה טחינה--
רציתי פיצה. כן. ככה. פ-י-צ-ה אבל- אני נמנעת מפחמימות ככל הניתן אין לי בעיה עם קלוריות של גבינה צהובה. ניסיתי לחשוב איך אני יכולה להכין לעצמי פיצה שתהיה כמעט כמו אמיתית, ז"א לא על בסיס חצילים שאני מכינה לפעמים, אלא כזו שתיתן לי הרגשה שאני אוכלת פיצה. ואז- כשהכנתי טחינה ביום שישי, התעוררו...www.prog.co.il
היום רציתי משהו אחר.
לא פיצה עם פיתה שטוחה,
לא לחם שהאמת שהלחם טחינה מרגיש קצת כמו עוגה
אז חשבתי רגע.
ידעתי שאשלב ירקות במה שאכין וגבינה צהובה.
הרגע לא היה ארוך כי די מהר קפצה לי לראש המחשבה.
פוקאצ'ה על בסיס לחם טחינה. מתובל.
ממחשבה למעשה
וזו התוצאה:
צפה בקובץ המצורף 1434347
בתמונה הפוקאצ'ה כבר קרה והגבינה הצהובה התקשתה חזרה.
כמובן שלפני שאוכל ממנה שוב, אחמם את המנה להמסה של הגבינה הצהובה מחדש.
יש בפוקאצ'ה המון ביצים. לי אישית זה מעולה כי אני מחפשת שתהיה לי מנה עמוסה בחלבון
רציתי את הבסיס גבוה ולא שיהיה מדי שטוח כמו פיתה, וזו הסיבה שהשתמשתי בהרבה ביצים
תבנית בנונית, אחת מתחת A4
לבסיס:
12 כפות שטוחות טחינה גולמית, ועדיף משומשום מלא
8 ביצים
1/2 כפית מלח
1 כף סילאן או דבש [בשביל הקונטרסט למלח]
4 שיני שום כתושות, או 1 כפית שום גבישי
1 אבקת אפיה
לירקות:
אפשר כל ירק שאוהבים ומתאים- בצל, פטריות, עגבניות פרוסות או חצאי שרי, אפשר בצבעי שונים של שרי, פלפל, זיתים שחורים וירוקים, בצל ירוק, קישוא, חציל, כוסברה, פטרוזיליה וכו'.
בכוונה נמנעתי מבטטות, תירס וכיוצ"ב שיש בהם פחמימה.
לפזור מלמעלה, אופציונאלי:
שומשום שחור ולבן
פתית גבינה צהובה.
הכנה:
בקערה גדולה, או במיקסר, טורפים ביצים שלימות במשך כשקה עד שמתקלת תערובת אורירית.
מוסיפים טחינה, מלח, שום, וסילאן בתנועות קיפול עד שמתקבלת תערובת אחידה. מערבבים רק עד איחוד החומרים.
יוצקים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
כאן למדתי מטעות קטנה שלי.
התחלתי לפזר ירקות על הבלילה וראיתי שהם שוקעים. ואני רציתי אותם למעלה. פוקאצ'ה אמרנו, לא?
אז שלחתי את הבסיס לאפיה של כ-5 דקו ב 180 מעלות.
ואז הוצאתי.
הבלילה היתה עדין רטובה לחלוטין אבל התחילה לרקום "קרום"
פיזרתי את הירקות והשומשום והחזרתי לתנור לעוד כ-20 דקות להשחמה נאה ואפיה מלאה.
הפוקאצ'ה עלתה ובנתה מעליה הרים וגבעות. זה בסדר. שובבה כזו.
פיזרת גבינה צהובה מגורדת והחזרתי לתנור להמסה של הגבינה.
זהו.
שובבה אמרתי. באמת כזו. כי בשובבותה חלק מההרים התנמכו והפכו למישור. חלקם הפכו לגבנונים וסוג של תל.
צפה בקובץ המצורף 1434382
הערה חשובה:
זו לא פוקאצ'ה אורירית כמו מבצק שמרם עם קמח.
זה כמו לחם טחינה. יותר דחוס.
אבל טעים ומשביע.
ואי אפשר לאכול מזה יותר מדי כי זה ממלא ממש.
לצד סלט ירקות קטן וגבינה לבנה / קוטג' זו ארוחה בריאה, מזינה, עמוסת חלבונים ו---טעמים
צפה בקובץ המצורף 1434383
כנ"לתודה!!
מחפשת בנירות כאלה מתכונים
יכול להיות שזה יתאים לסוכרתיים ?אני לא אוכלת לחם
ולא לחמניות
ולא פיתות
ומשתדלת גם לא קרקרים וכיוצ"ב.
משתדלת כמה שיותר להתמקד בחלבונים, ירקות, שומן בריא ואם לחם אז על בסיס חלבון על בסיס חלבון כמו לחם חומוס למשל, אולי עוד אעלה מתכון.
אם צורכים חלבון ושומן בריא - היתרונות גדולים ובד"כ זה לא מביא לעליה במשקל אא"כ מפריזים, אבל בכל דבר שנפריז בו--הסיכון הזה קיים.
אז אני מכינה לעצמי לפעמים פיתות טחינה.
או פיצה על בסיס פיתה טחינה שהעליתי מתכון שלו בעבר [ממליצה...]
חלבי - פיצה ללא גלוטן על בסיס פיתה טחינה--
רציתי פיצה. כן. ככה. פ-י-צ-ה אבל- אני נמנעת מפחמימות ככל הניתן אין לי בעיה עם קלוריות של גבינה צהובה. ניסיתי לחשוב איך אני יכולה להכין לעצמי פיצה שתהיה כמעט כמו אמיתית, ז"א לא על בסיס חצילים שאני מכינה לפעמים, אלא כזו שתיתן לי הרגשה שאני אוכלת פיצה. ואז- כשהכנתי טחינה ביום שישי, התעוררו...www.prog.co.il
היום רציתי משהו אחר.
לא פיצה עם פיתה שטוחה,
לא לחם שהאמת שהלחם טחינה מרגיש קצת כמו עוגה
אז חשבתי רגע.
ידעתי שאשלב ירקות במה שאכין וגבינה צהובה.
הרגע לא היה ארוך כי די מהר קפצה לי לראש המחשבה.
פוקאצ'ה על בסיס לחם טחינה. מתובל.
ממחשבה למעשה
וזו התוצאה:
צפה בקובץ המצורף 1434347
בתמונה הפוקאצ'ה כבר קרה והגבינה הצהובה התקשתה חזרה.
כמובן שלפני שאוכל ממנה שוב, אחמם את המנה להמסה של הגבינה הצהובה מחדש.
יש בפוקאצ'ה המון ביצים. לי אישית זה מעולה כי אני מחפשת שתהיה לי מנה עמוסה בחלבון
רציתי את הבסיס גבוה ולא שיהיה מדי שטוח כמו פיתה, וזו הסיבה שהשתמשתי בהרבה ביצים
תבנית בנונית, אחת מתחת A4
לבסיס:
12 כפות שטוחות טחינה גולמית, ועדיף משומשום מלא
8 ביצים
1/2 כפית מלח
1 כף סילאן או דבש [בשביל הקונטרסט למלח]
4 שיני שום כתושות, או 1 כפית שום גבישי
1 אבקת אפיה
לירקות:
אפשר כל ירק שאוהבים ומתאים- בצל, פטריות, עגבניות פרוסות או חצאי שרי, אפשר בצבעי שונים של שרי, פלפל, זיתים שחורים וירוקים, בצל ירוק, קישוא, חציל, כוסברה, פטרוזיליה וכו'.
בכוונה נמנעתי מבטטות, תירס וכיוצ"ב שיש בהם פחמימה.
לפזור מלמעלה, אופציונאלי:
שומשום שחור ולבן
פתית גבינה צהובה.
הכנה:
בקערה גדולה, או במיקסר, טורפים ביצים שלימות במשך כשקה עד שמתקלת תערובת אורירית.
מוסיפים טחינה, מלח, שום, וסילאן בתנועות קיפול עד שמתקבלת תערובת אחידה. מערבבים רק עד איחוד החומרים.
יוצקים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
כאן למדתי מטעות קטנה שלי.
התחלתי לפזר ירקות על הבלילה וראיתי שהם שוקעים. ואני רציתי אותם למעלה. פוקאצ'ה אמרנו, לא?
אז שלחתי את הבסיס לאפיה של כ-5 דקו ב 180 מעלות.
ואז הוצאתי.
הבלילה היתה עדין רטובה לחלוטין אבל התחילה לרקום "קרום"
פיזרתי את הירקות והשומשום והחזרתי לתנור לעוד כ-20 דקות להשחמה נאה ואפיה מלאה.
הפוקאצ'ה עלתה ובנתה מעליה הרים וגבעות. זה בסדר. שובבה כזו.
פיזרת גבינה צהובה מגורדת והחזרתי לתנור להמסה של הגבינה.
זהו.
שובבה אמרתי. באמת כזו. כי בשובבותה חלק מההרים התנמכו והפכו למישור. חלקם הפכו לגבנונים וסוג של תל.
צפה בקובץ המצורף 1434382
הערה חשובה:
זו לא פוקאצ'ה אורירית כמו מבצק שמרם עם קמח.
זה כמו לחם טחינה. יותר דחוס.
אבל טעים ומשביע.
ואי אפשר לאכול מזה יותר מדי כי זה ממלא ממש.
לצד סלט ירקות קטן וגבינה לבנה / קוטג' זו ארוחה בריאה, מזינה, עמוסת חלבונים ו---טעמים
צפה בקובץ המצורף 1434383
בוודאי טוב יותר מלחם עם פחמימה של חיטה וסוכר.יכול להיות שזה יתאים לסוכרתיים ?
במתכון הזה יש קמח...פשטידת טונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: