סלון מטבח ומרפסת - מה עדיף ?

אקראית

משתמש רשום
אשמח לשמוע את דעתכם , מה עדיף אופציה 1 או אופציה 2 .

באופציה 1 -

יתרונות
- לסלון יש 2 כיווני אוויר לנוף , יש ארון שרות בכניסה, המטבח לא נמצא במרכז הבית ולא פתוח כולו לסלון . דלת יציאה למרפסת מהסלון - נותן מרחב לסלון .
חסרונות - מבנה וגודל הסלון , המרפסת ארוכה וצרה (לא ניתן לשבת בסוכות בשני הצדדים של שולחן)

באופציה 2 -

יתרונות
- סלון גדול יותר , מרפסת - ניתן לשבת משני צידי השולחן בסוכות.
חסרונות - המטבח הופך להיות יותר במרכז הבית , (מהמסדרון ומהמדרגות עוברים לחדרים), המרפסת יותר קטנה מבחינת מ"ר , לא קיים ארון שרות בכניסה , יש רק כיוון אוויר אחד לסלון ועוד דלת כניסה למרפסת צרה יותר מהצד השמאלי ולא במרכז הסלון.

תודה מראש

קבצים מצורפים

• אופציה 1.png
    אופציה 1.png
    KB 69.9 · צפיות: 115
  • אופציה 2.png
    אופציה 2.png
    KB 62.3 · צפיות: 114

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אופציה 2 נראית טובה יותר היתרונות שלה מאפילים על החסרונות, אם אין אופציה 3 וכו' הייתי הולכת על 2

רות ב

לתכנן חלום בכל חלל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אופציה 1 מתפקדת יותר טוב בתור דירה. מטבח מרווח ומתוכנן נכון. כניסה מסודרת. סלון מאוורר ויפה
למרפסת הייתי בונה מעקה נמוך לישיבת ילדים.

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אופציה 2 נראית טובה יותר היתרונות שלה מאפילים על החסרונות, אם אין אופציה 3 וכו' הייתי הולכת על 2
למרי מסכימה עם זה שאופציה 1 הכי טובה, חשבתי שהכניסה היא במקום אחר אבל אם הכניסה היא ליד המדרגות זה משהו אחר, לגבי המרפסת סוכות זה שבוע בשנה ואם יש חלון ויטרינה מהרצפה אפשר בסוכות להוריד את החלון לשים את השולחן באמצע ובסוכה ישב רק מי שחייב בסוכה, וזו לא מרפסת כל כך צרה, יחסית לאורך זה צר אבל מניסיון עם מרפסת ברוחב 2 מטר זה רוחב ממש בסדר

רותי וינברג

מנהלת פורום אדריכלות ועיצוב פנים
מנהל
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אהבתי יותר את 1
המטבח מוצנע יותר, לא קטן בשטחו מאופציה 2 אבל הסלון כן גדול יותר
נכנסים בפינת הסלון ולא למרכזו
יציאה מכובדת יותר למרפסת ועוד...

אמא לשניים:)

משתמש פעיל
אני ג"כ חושבת שאופציה אחת.
ואת יכולה לעשות מעין ספסל לשבת על המעקה ועליו ישבו הילדים (רק צריך לקחת בחשבון לעשות מספיק גבוה כדי שיהיה מספיק בגובה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה