אבי מירושלים
משתמש פעיל
אם הם לא רואים מה קורה בתוך הצאט מה שווה ההצהרה שכ"א יכול לשקר עליהםנכון וכל זה היה טוב רק בגירסת הצ'אט הישן
בחדש הכל שונה והחסימה של הצ'אטים לא פועלת בגירסה החדשה
ולכן היו חייבים למצוא פתרון אחר יותר טוב
אם הם לא רואים מה קורה בתוך הצאט מה שווה ההצהרה שכ"א יכול לשקר עליהםנכון וכל זה היה טוב רק בגירסת הצ'אט הישן
בחדש הכל שונה והחסימה של הצ'אטים לא פועלת בגירסה החדשה
ולכן היו חייבים למצוא פתרון אחר יותר טוב
בלת"קלא מכיר כלום מלבד נטפרי,ואני חייב לעזוב!
לא מתאים לי האופציה של חסימת צאטים,
לאיפה אפשר לעבור?
חברה סינון שכמובן לא מדי פתוחה אבל שיהיה לי פתוח הצאטים,לא כמו נטפרי עם הרעיון החדש שלהם
של הצהרות ועניינים
אשמח לכל מידע!!!!!
הם מבקשים הצהרה לפני פתיחת קבוצה. יש עוד מעבר לכך?בלת"ק
אבל בנטפרי לא חסום שום צ'אטים, זה תלוי במסלול שבחרתם, (או שאתם על גלישה אלחוטית ללא הרבה קליטה שפעמים נדירות זה יוצר בעיות)
כנראה שאתם צעירים. ולא רואים את התמונה הרחבה.את האמת אני לא מבינה,
כי בשביל זה יש הורים!
אל תפילו את זה על נטפרי. מה שגורם להחמרות.
ההורים שלי נכנסו לי למייל חופשי בתור בחורה! וכן לאחים שלי.
הורה שאכפת לו מחינוך הילדים שלו, יעשה את זה גם.
או אישור למייל משפחתי בלבד.
מה הקשר של ילדים לנטפרי???
הסינון במחשב הוא למי שצריך אותו לעבודה!
לא לבילוי!
אני חושבת שכל הסיפור של הסינון הוא חשובהם רשמו במפורש שעכשיו הם בודקים את עומק הבעיה וימשיכו לפעול לפי זה
אחרי שנחשפתי למה קורה, ויודעת שכבר מעורבים הרבה רבנים ומנהלי סמינרים וכו', אני מאמינה שיהיה איזה שינוי / פיתרון ולכן רשמתי שאולי זה אופציה. וכן זה באסה לחשוב שמישהו ככה מסתכל ועוקב וכו', אבל מה לעשות הילדים חשובים לי יותר מכל נוחות שלי. וזה אפילו לא הרוחניות, עוד הרבה לפני זה מדברת על הבעיות הנפשיות והרגשיות ולצערי אפילו גופניות... שיוצאות מזה.
מקדימה ואומרת שאני חושבת שאתם עושים עבודת קודש באמתועכשיו כנראה בעקבות החסימה של נטפרי יהיו כאלו שיסבירו להורים שלהם שנטפרי זה חסימה שאי אפשר לעבוד איתה.
צודקת מאוד שזה מקשה על צורכי עבודה אבל הפלוס העצום הוא שהם מגינים עלינו ממכשולות שהתוצאות שלהן עוקפות בהרבה את מחיר ההצהרות אבל לא שולל כלל את הקושי. אבל סתם כך חשוב לדעת שיש מקום לפנות אליהן לפצוח אתרים כשרים לצורכי עבודה.מבחינתי זה שאני מעצבת אתר.
ואני צריכה לחכות עד שיפתחו לי אותו.
ואח"כ רושמים לי בתגובה שזה אתר ריק
זה כבר מקשה.
ההרגשה שלי היא שנטפרי שכחו שהאינטרנט מיועד לצרכי עבודה,
והפכו אותו לאינטרנט לצרכי בילוי, בצורה שתביא הכי פחות מכשלות.
וחבל לי.
הוא מדבר על צעירים שיאמרו להורים שלהםמקדימה ואומרת שאני חושבת שאתם עושים עבודת קודש באמת
אבל על המשפט אני חייבת להגיב
כן! יש עבודות שאי אפשר לעבוד בהם עם החסימה המחמירה של נטפרי
החסימה היא מעולה אבל ממש לא לכולם
זה מה שאמרתי שיש אפשרות לבקש מהם לפתוח אתרים או ווואצאפ בפירוט מפורט לאורך ולרוחבממש לא ווצאפ פתוח אין מצב כזה אצלם!
גם לי יש לצורך עבודה, כל קבוצה מצריכה אישור פרטני שלהם
הקבוצות הישנות לא נחסמו לכם? כלום?הם מבקשים הצהרה לפני פתיחת קבוצה. יש עוד מעבר לכך?
לדעתי הקטנה, צעד מבורך וקריטי
אבל מה עם כל הקבוצות שפתוחות ממזמן ואף אחד עדיין לא דיווח על המכשולות שקיימים בו?
@mat יש אפשרות לעשות בדק על כל הקבוצות הקיימות כיום...?
מעניין,כבר המון זמן שאני לא מבינה איך חברת הסינון (נטפרי) נותנת לדבר הזה להמשיך
אלפי אנשים ונשים נשואים רווקים ילדים וכולם יכולים לדבר חופשי חופשי
כמו למשל "פורום פרוג" אבל רק בלי המנהלים שיצנזרו את הבעיות (כגון יצירת קשרים אסורים, כתיבת טקסט אסור, העברת תכנים אסורים)
ברוך השם היום הם התחדשו במערכת שלא נותנת לכל צרוע וכל זב לעשות ככל העולה על רוחו
צריך לבקש אישור פתיחה לכל צ'אט בנפרד
בדיוק כמו כל אתר שביקשנו לפתוח (אבל הם לא לוקחים על זה נקודות)
הרעיון כבר היה קיים ב googlegroups שכל קבוצה חייבת אישור
ועכשיו הם הבינו שחייב לעשות את זה גם על קבוצות צ'אט בגוגל
תודה מקרב לב לאחראים על המערכת, שמתאמצים מאוד לתת ללקוחות מוצר נקי מבעיות.
שבת שלום
--------------------------------------------------------
מצורפת ההודעה החדשה
סינון מלל ותמונות בצאט.
כדי לבדוק איך לפתור את הבעיה הזו, נכנסנו לסוגיא של הצאטים והזדעזנו לראות את המצב של הצעירים והצעירות בצאטים.
עיקר הבעיות נמצאות בקבוצות של צעירים שלא מכירים אחד את השני שמעבירים חומרים ודברים גרועים מאחד לשני או דיבורים אסורים בין בנים לבנות כמו צחוק וקלות ראש או דיבורים מתוך שיעמום או דיבורים על דברים אסורים.
אין לנו מושג מה עומק הבעיה. יתכן ויותר נכון להמליץ להורים כלל לא לתת לצעירים גישה לצאט אבל זה לא הסוגיא שלנו.
כדי לפתור את הבעיה, עשינו שקבוצות מ 10 אנשים ומעלה יצטרכו הצהרה שהם בסדר כדי שיפתחו.
וכדי למנוע הצהרות שקריות עשינו שיהיה אפשר לדווח, ואם יתקבל דיווח שיתברר שהמצהיר שיקר הוא ישרף במערכת של נטפרי ולא יהיה בו אמון יותר.
הרבה מאנשים בקבוצות האסורות ב"ה מתביישים במעשיהם, ולכן הם נמצאים בקבוצות בשמות בדויים ולכן אנחנו מאמינים שיהיה להם יותר קשה להצהיר כי זה חושף בפנינו את הטלפון שהם רשומים בו בנטפרי שכידוע היום דרך מספר הטלפון מאוד קל להגיע לזהות אנשים.
לאחר שפתרנו את הבעיה הזאת ,הפכנו את הצאט למקום שהוא פרטי, ולכן לא צריך לסנן תמונות וטקסט. בצ’אט, כמו המדיניות של נטפרי במקומות פרטיים.
אנו מודעים לכך שיתכן ולחלק מהאנשים יהיה קשה קצת עם ההצהרה על כל קבוצה.
קבלו זאת בהבנה!
הסינון של נטפרי הוא לא פרטני הוא ציבורי ולכן גם אם אתם לא רואים את עצמכם כלל בסיכון, עליכם לתת את הדעת על זה שאתם חלק מהציבור.
ודעו, כי במאמץ קטן זה יש לכם זכות וחלק בטהרת נערי ישראל!
אנו משערים שנקבל התקפות על כך בפניות או בפרומים, וכנראה זה יהיה מכל מיני צעירים שיפריע להם הדבר.
ככל ואתם נהנים מהמהלך הזה חשוב שתספרו לנו על כך כדי לחזק אותנו מול ההתקפות שנקבל
אצלי כלום.הקבוצות הישנות לא נחסמו לכם? כלום?
אני לא ראיתי בתחילה כי יש לי קבוצות קטנות.אצלי כלום.
עריכה: סורי, אני רואה שכן.
ב"ה!
לא מבין איך הם יודעים [גם לאחר דיווח] , הם נכנסו לצאטים פרטיים ובדקו התכתבויות של אנשים ?!ברוך השם לאחר עבודה מאומצת אנחנו הולכים לפתור דבר שהעיק ביותר על הרבה משתמשים והוא: סינון מלל ותמונות בצאט.
כדי לבדוק איך לפתור את הבעיה הזו, נכנסנו לסוגיא של הצאטים והזדעזנו לראות את המצב של הצעירים והצעירות בצאטים.
עיקר הבעיות נמצאות בקבוצות של צעירים שלא מכירים אחד את השני שמעבירים חומרים ודברים גרועים מאחד לשני או דיבורים אסורים בין בנים לבנות כמו צחוק וקלות ראש או דיבורים מתוך שיעמום או דיבורים על דברים אסורים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: