לא מבין איך הם יודעים [גם לאחר דיווח] , הם נכנסו לצאטים פרטיים ובדקו התכתבויות של אנשים ?!
זה חדירה לפרטיות ואסור חוקית ???????????
לא מבין איך הם יודעים [גם לאחר דיווח] , הם נכנסו לצאטים פרטיים ובדקו התכתבויות של אנשים ?!
לא הבנתי אתה רוצה לומר לי שיש להם גישה למייל שלי וכל הדברים האישיים שלי ?!אגב, כשהצטרפתם לנטפרי חתמתם שאתם מאשרים את זה
ברוכה הבאה לנטפרילא מבין איך הם יודעים [גם לאחר דיווח] , הם נכנסו לצאטים פרטיים ובדקו התכתבויות של אנשים ?!
אולי מישהו כבר חתם על ההצהרה?מעניין,
כי דווקא אצלי הכל פתוח כרגיל.
אולי מדובר על קבוצות חדשות מכאן והלאה..?!
די ! טוב אין מה לעשות למרות הכל זה שווה את מחיר השמירה על הרוחניתברוכה הבאה לנטפרי
זה המקום האחרון לפרטיות
ובאותה רמת סינון...הבעיה שאין להם מתחרה באותו רמת שירות
לא עברתי על כל הכללים שנטפרי הציבו,אולי מישהו כבר חתם על ההצהרה?
יש לי כמה קבוצות ולא חסמו כלוםאני לא ראיתי בתחילה כי יש לי קבוצות קטנות.
והם חוסמים את היותר מ-10 משתמשים, לכן בקבוצה הגדולה אני פתאום ראיתי שכן.
שזה כבר תלונות לגוגל..הדבר היחיד שהשתנה זה הגרסה החדשה שהפכה את זה למרחב שיתופי לא נוח בעליל.
לא מדויק. לא כל משועמם ישקיע בשביל להשיג אינטרנט לא כשר. ברור שהזמינות המיידית היא הרבה יותר מסוכנת. גם אם יש אפשרויות אחרות אפילו גרועות יותר שצריך להשקיע כדי להגיע אליהן.כי מיש רוצה אנטרנט בלי סינון ימצא את זה
מעל 10 משתמשים?יש לי כמה קבוצות ולא חסמו כלום
שוב השמצה מכוערת.ברוכה הבאה לנטפרי
זה המקום האחרון לפרטיות
האם אין גישה לנטפרי לחומר בלי שמדווחים?שוב השמצה מכוערת.
לאחרונה? כי אמרו לי שלאחרונה הם סוגרים יותר ויותראת המראות שראיתי באתרוג.... עד היום אני לא מצליחה למחוק מהראש.
התלוננתי מס' פעמים וניסיתי לדחות את הגזרה אבל לבסוף זה קרה.. אין מה לעשות.שזה כבר תלונות לגוגל..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: