אני לא נטפרית, ולא ממש אכפת לי ממה שקורה שם.אדרבה, בואו תפרטו במה ההצהרה החדשה מפריעה לכם בעבודה המקצועית
אבל ההכללה שלך הציקה לי, זה הכל.
אני לא נטפרית, ולא ממש אכפת לי ממה שקורה שם.אדרבה, בואו תפרטו במה ההצהרה החדשה מפריעה לכם בעבודה המקצועית
מציק לכם שיצאתי נגד שימוש בצ'אט שלא לצורכי עבודה?אני לא נטפרית, ולא ממש אכפת לי ממה שקורה שם.
אבל ההכללה שלך הציקה לי, זה הכל.
מה הבעיה שלהם בצ'אט הזה?הצהרתי על צאט מסוים שאני צריך לעבודה,ומשום מה הם לא פותחים לי אותו
אז אין לי בעיה להצהיר,פשוט מבחינת הכללים שלהם זה לא עובר.
נקודה
יכול להיות שהגדרתם שהוא גם חוויתי, אם הוא לצורכי עבודה כנראה שהוא לא יכול להיות חוויתיהצהרתי על צאט מסוים שאני צריך לעבודה,ומשום מה הם לא פותחים לי אותו
אז אין לי בעיה להצהיר,פשוט מבחינת הכללים שלהם זה לא עובר.
נקודה
מציק לכם שיצאתי נגד שימוש בצ'אט שלא לצורכי עבודה?
תקראו שוב מה כתבתי...
לא כל מי שיוצא נגד הצאטים הוא צעיר ו'משוטט' בצאטים כהגדרתך.רוצים לדעת מי צעיר ומשוטט בצ'אטים?
תקראו מי יוצא בשצף קצף נגד הסינון החדש בצ'אטים
לי בעבודה המקצועית אין שום בעיה עם ההגדרות החדשות
הם רשמו במפורש שעכשיו הם בודקים את עומק הבעיה וימשיכו לפעול לפי זהאבל הם לא כותבים שיעדכנו
אלא שלא יאמינו יותר להצהרות שלהם
ולא יעדכנו על צאט' מסוים שלא בסדר
ראיתם את ההצהרה החדשה?לא כל מי שיוצא נגד הצאטים הוא צעיר ו'משוטט' בצאטים כהגדרתך.
יש כאלה שזה מפריע להם מהסיבות שלהם.
הכללה הזו הפריעה לי, והרגשתי צורך להגיד את זה.
מה שנחשפת עכשיו זה כבר מתחילת הקורונההם רשמו במפורש שעכשיו הם בודקים את עומק הבעיה וימשיכו לפעול לפי זה
אחרי שנחשפתי למה קורה, ויודעת שכבר מעורבים הרבה רבנים ומנהלי סמינרים וכו', אני מאמינה שיהיה איזה שינוי / פיתרון ולכן רשמתי שאולי זה אופציה. וכן זה באסה לחשוב שמישהו ככה מסתכל ועוקב וכו', אבל מה לעשות הילדים חשובים לי יותר מכל נוחות שלי. וזה אפילו לא הרוחניות, עוד הרבה לפני זה מדברת על הבעיות הנפשיות והרגשיות ולצערי אפילו גופניות... שיוצאות מזה.
אל תוציא לי מילים מהמקלדת בבקשה.ראיתם את ההצהרה החדשה?
מרגיש לי שאתם מדברים על משהו אחר...
אתם בעצם בעד מכשולות רוחניים ???
סינון תמונות זה בדיחה עצובה. המצב עכשיו הוא שפל של כל הדברים, מקומות שאפילו חילונים (ואני חיה עם חילוניות ואני גם חשופה לדברים, ולא איזה רבנית מנותקת, מכירה תוכניות וכו' ואיפה הצעירים החילוניים של היום נמצאים, ועדין אומרת את זה) נקראים מופרעים שנמצאים שם.מה שנחשפת עכשיו זה כבר מתחילת הקורונה
ולכן מאז היה להם סינון בתמונות של הצאט'
הזוי, יש כאן הצהרה שמבקשת בסך הכל להצהיר שאין מכשולות רוחניים,אל תוציא לי מילים מהמקלדת בבקשה.
אני לא אמרתי שאני בעד מכשולות רוחניים ח"ו.
ההכללה שלך צרמה לי. זה הכל.
לא הולכת להגיב יותר על הדיון הזה.
שבוע טוב לכל עמ"י.
קבוצות מעל עשרה משתמשיםרק רציתי להבין על איזה צאט מדברים אני בנטפרי והצאט גוגל פתוח (אמנם חוסמים שם סרטונים - אבל פתוח)
אולי זה איזושהיא קהילה בנטפרי שחסומה???
אבל הם אומרים לא לספר וד"ל[ אני מכיר אישית לקוח שיש לו וואצאפ פתוח בנטפרי]
ולכן מנסים משהו חדש נקווה שיצליחסינון תמונות זה בדיחה עצובה. המצב עכשיו הוא שפל של כל הדברים, מקומות שאפילו חילונים (ואני חיה עם חילוניות ואני גם חשופה לדברים, ולא איזה רבנית מנותקת, מכירה תוכניות וכו' ואיפה הצעירים החילוניים של היום נמצאים, ועדין אומרת את זה)
"שישראל יורדים יורדים עד התהום"נקראים מופרעים שנמצאים שם.
?וד"ל
ממש לא ווצאפ פתוח אין מצב כזה אצלם!אבל הם אומרים לא לספר וד"ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: