לפי איך שהבנתי מהכללים זה מעשרה אנשים, ואני אישית מסכים שיעבירו רק בשביל להציל בנים ובנות אחרים,מה לגבי הבעייתיות שבכך שכל אחד מחברי הקבוצה יכול להעביר את כל התוכן האישי של המשתמשים האחרים לנטפרי?
לפי איך שהבנתי מהכללים זה מעשרה אנשים, ואני אישית מסכים שיעבירו רק בשביל להציל בנים ובנות אחרים,מה לגבי הבעייתיות שבכך שכל אחד מחברי הקבוצה יכול להעביר את כל התוכן האישי של המשתמשים האחרים לנטפרי?
אם זה קבוצה משפחתית שיש בה גם בנים וגם בנות?אפשר לרשום על הכל X חוץ מבנים בנפרד ובנות בנפרד
וגם יפתח
הם כבר שינו להצהרה אחרת כעתאם זה קבוצה משפחתית שיש בה גם בנים וגם בנות?
הם פותחים או לא?
ממש לא!זה תלוי אם הקובץ מתאים או לא.
מה הקשר בין צ'אט לבניית אתרים?אני צריכה סינון טוב שיתאים למקצוע עיצוב אתרים.
לצערי נטפרי כבר לא כאלו.
שינו את ההצהרה
אכן, אתרוג לא ברור לגמרי, יש דברים שנחסמים סתם, ויש דברים גרועים שפתוחיםממש לא!
בלי שום קשר באופן רנדומלי..
באותו מייל עם אותו סוג תוכן אחד ואחד לא..
אז לי זה לא קרה.ממש לא!
בלי שום קשר באופן רנדומלי..
באותו מייל עם אותו סוג תוכן אחד ואחד לא..
מעולה, למרות שמי מתוך הקבוצות הבעייתיות יצהיר על הבעיה?שינו את ההצהרהצפה בקובץ המצורף 1200086
אל תקבע כל כך מהר דברים,כן כן לפעמים לעבודה צריך צאטיםרוצים לדעת מי צעיר ומשוטט בצ'אטים?
תקראו מי יוצא בשצף קצף נגד הסינון החדש בצ'אטים
לי בעבודה המקצועית אין שום בעיה עם ההגדרות החדשות
לגמרי, ולכן רשמתי שבד"כ אלו שצריכים לצורך עבודה מסתדרים עם הסינוןרוצים לדעת מי צעיר ומשוטט בצ'אטים?
לא כתבתי שלא צריך,אל תקבע כל כך מהר דברים,כן כן לפעמים לעבודה צריך צאטים
גם אם לא נתקלת בדבר כזה,אז תדע שיש
למה אתה מכליל?רוצים לדעת מי צעיר ומשוטט בצ'אטים?
אבל הם לא כותבים שיעדכנומעולה, למרות שמי מתוך הקבוצות הבעייתיות יצהיר על הבעיה?
יכול להיות אבל שזה יעזור אם מישהו יצהיר ואח"כ יעלו על זה שזאת היתה קבוצה בעייתית, יוכלו לדעת מי נמצא שם, ולעדכן את בן המשפחה שחשבון הנטפרי על שמו, כי בד"כ זה לא על הילד/ה שנמצא בקבוצה הבעייתית
אדרבה, בואו תפרטו במה ההצהרה החדשה מפריעה לכם בעבודה המקצועיתלמה אתה מכליל?
לא לעניין.
הצהרתי על צאט מסוים שאני צריך לעבודה,ומשום מה הם לא פותחים לי אותולא כתבתי שלא צריך,
כתבתי שאלו שצריכים את זה רק לעבודה לא אמורה להיות להם בעיה להצהיר על כך...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: