דוגמה מצוינת לעצות שניתן לחלוק ללא חשש...אני כשהילדים באים לשאול אותי שאלה, אני מיד מעלה לי לראש את המחשבה- איזו סוג תשובה תגרום להם לגשת דוקא אלי בשאלה הבאה שלהם
דוגמה מצוינת לעצות שניתן לחלוק ללא חשש...אני כשהילדים באים לשאול אותי שאלה, אני מיד מעלה לי לראש את המחשבה- איזו סוג תשובה תגרום להם לגשת דוקא אלי בשאלה הבאה שלהם
כדאי לדייקאת המראות שראיתי באתרוג.... עד היום אני לא מצליחה למחוק מהראש.
ברור שמבחינה טכנית לכל סינון יש אפשרות טכנית לחטט בכל אתר שגולשים בו.
אבל להגיד שזה מה שנטפרי עושים זה השמצה מוחלטת.
אם נטפרי היו עושים את זה לא היה צריך בכלל הצהרה ודיווח.
ולמי שהתלונן על קבוצות חסומות. אז תדעו שיש שמה אנשים שמרגישים את ימי אלול ומדווחים על זה שזה צריך להיחסם.
אני לא רואה חרדי נורמלי שיצהיר על קבוצה שיש בה מכשולות. לא רואה אדם שיקח על עצמו הכשלה של כל כך הרבה אנשים.
לשבח את הילד על עצם השאלה: "השאלה שלך מאוד חכמה. רואים שאתה ילד חכם ורגיש."עצות שניתן לחלוק ללא חשש...
את זה אני באמת עושה,לשבח את הילד על עצם השאלה: "השאלה שלך מאוד חכמה. רואים שאתה ילד חכם ורגיש."
ואם אין תשובה טובה: "כיוון שהשאלה שלך כ"כ חכמה, אני צריכה לחשוב קצת על התשובה, כדי שתבין היטב".
מנסה, אם כי בהצלחה חלקית.והפתרון האידיאלי (לגיל קטן) הוא להחזיר את התשובה לילד: "מה אתה חושב?"
בגיל גדול שאלה כזו תתן אינדיקציה מה הילד צריך לשמוע בתשובה.
כאן אני מרים ידיים,בכל מקרה - לטעמי, מגיל מסוים צריך לתת לילד כלים בסיסיים והסברים נוספים, גם אם הילד מעולם לא שאל.
נגיד ודיווחו שהכל בסדר,מי ידווח בתוך קבוצה של צעירים/ות ?
אין סינון תכנים בצ'אט?נגיד ודיווחו שהכל בסדר,
כל עוד אין צדיק בסדום שיאמר את האמת בעצם הכל מתנהל שם על מי מנוחות?
נראה לי שבקבוצות אין....אין סינון תכנים בצ'אט?
אני לא יודעת,אין סינון תכנים בצ'אט?
חבר בישיבה או חברה בסמינר והשאר היסטוריה..........האמת שהצליחו כאן להלחיץ אותנו ההורים כהוגן...
אולי מישהו שיש לו ניסיון בתחום יוכל להאיר את עינינו איך נוכל להקדים תרופה למכה.
שאלה: איך בעצם ילד או ילדה יכול להכנס לקבוצה בגוגל צ'אט הרי זה קבוצות פרטיות שרק חברי הקבוצה מחוברים אליה. כלומר חייב להיות לו קשר עם מישהו מתוך הקבוצה שמחבר אותו.
ואז בעצם כל עוד אנחנו יודעים עם מי הילדים שלנו בקשר אנחנו יכולים להיות רגועים?
או שיש אפשרות למצוא את הקבוצות הללו גם אם הוא לא מכיר מישהו משם?
ואם כן, איך נוכל למנוע את הגישה לחיפוש של הקבוצות הנ"ל?
תודה רבה
אין מה לעשותאני לא יודעת,
אני מנסה להבין מה קורה הלאה, אם לפי מה שכתבו כאן אחרי שמישהו מהקבוצה דיווח שהכל בסדר והכל נפתח אפילו יותר ממה שהיה קודם.
אז מה קורה במקרה שלא באמת הכל בסדר או יותר נכון הכל ממש לא בסדר.
עד שלא יקום מישהו ויעז למרוד הכל ימשיך כרגיל?
אז אני חושב שזה קצת מרגיע את הלחץ, לא?!חבר בישיבה או חברה בסמינר והשאר היסטוריה..........
תפילותאז אני חושב שזה קצת מרגיע את הלחץ, לא?!
או שאני מדומיין...
בתור בחור ישיבהאז אני חושב שזה קצת מרגיע את הלחץ, לא?!
או שאני מדומיין...
@matאני לא יודעת,
אני מנסה להבין מה קורה הלאה, אם לפי מה שכתבו כאן אחרי שמישהו מהקבוצה דיווח שהכל בסדר והכל נפתח אפילו יותר ממה שהיה קודם.
אז מה קורה במקרה שלא באמת הכל בסדר או יותר נכון הכל ממש לא בסדר.
עד שלא יקום מישהו ויעז למרוד הכל ימשיך כרגיל?
מספיק שיש לילד חבר אחד שאתם יודעים שהוא בקשר איתו, אבל אין לכם מושג מה מעשיו מתחת לחזות הילד הטוב...האמת שהצליחו כאן להלחיץ אותנו ההורים כהוגן...
אולי מישהו שיש לו ניסיון בתחום יוכל להאיר את עינינו איך נוכל להקדים תרופה למכה.
שאלה: איך בעצם ילד או ילדה יכול להכנס לקבוצה בגוגל צ'אט הרי זה קבוצות פרטיות שרק חברי הקבוצה מחוברים אליה. כלומר חייב להיות לו קשר עם מישהו מתוך הקבוצה שמחבר אותו.
ואז בעצם כל עוד אנחנו יודעים עם מי הילדים שלנו בקשר אנחנו יכולים להיות רגועים?
או שיש אפשרות למצוא את הקבוצות הללו גם אם הוא לא מכיר מישהו משם?
ואם כן, איך נוכל למנוע את הגישה לחיפוש של הקבוצות הנ"ל?
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: