יש כאלו שמוציאות קבלה כקורס הכנה ללידה (ויחד עם זאת משלשות את המחיר שלהן).וגם, אשמח לשמוע אם ידוע למישהי על החזרים מהקופה או ביטוחים אחרים, לטיפולי אוסטיאופטיה וכד
גם אני אשמח לדעת עליה פרטיםהיי גם אני במועדון....
אשמח לשם ומספר של האוסטיאופטית... מאיפה היא בארץ?
ראיתי באתרים של הקופות ברפואה אלטרנטיביתוגם, אשמח לשמוע אם ידוע למישהי על החזרים מהקופה או ביטוחים אחרים, לטיפולי אוסטיאופטיה וכד
באיזה קופה את? תוכלי לכתוב לי שם שלו?ואני עוד לפני שידעתי שאני בהריון התחילו לי כאבים מזה הבנתי שאני בהריון כשהגעתי לרופא בשבוע 20 אז הוא אומר לי ממתי הכאבים אמרתי לו מלפני 20 שבועות הוא לא ממש הבין אבל לא יכל להתוכח עם המציאות!!!
רופא אמרה לי שאחרי לידה זה עוד יותר חזקמתאים גם אחרי לידה? אצלי זה ממש החמיר...
ברור שעדיף לטפל עכשיו כי עלול להחמיר חלילה.מבקשת עיצה מהמנוסות כאן
הרופא אבחן לי סימ' ברמה קלה
אחרי שהגעתי אליו עם כאבים בלי יכולת ללכת כל תזוזה כאבה לי
הרופא לא התרגש אמר שאין מה לעשות רק משכחי כאבים
כרגע המצב הוא שאני יכולה ללכת לאט. ואחרי ישיבה על הכסא בעבודה 7 שעות,אחרי מאמץ בנקיון הבית או הליכה מרובה הכאבים מחמירים
לפי מה שכתבתם יש לי מה לחשוש מהלידה? האם יש צורך באורטופד?
אני יכולה להמשיך כרגיל למרות הכאבים או שזה מסוכן תנועות מסוימות?
גם אני הייתי עם סימפי' קל .. הייתי אצל דבורה עם הדולה שלי והיא נתנה לנו הנחיות ללידהמבקשת עיצה מהמנוסות כאן
כרגע המצב הוא שאני יכולה ללכת לאט. ואחרי ישיבה על הכסא בעבודה 7 שעות,אחרי מאמץ בנקיון הבית או הליכה מרובה הכאבים מחמירים
גם אני הייתי עם סימפי' קל .. הייתי אצל דבורה עם הדולה שלי והיא נתנה לנו הנחיות ללידהמבקשת עיצה מהמנוסות כאן
פיזיוטרפיה רצפת אגן!!!!!!! ולאו דווקא של הקופה!! תנסו פזיו פרטי זה כסף אך שווה זהב!!! מומלץ בחום! לא צריך לסבול כשיש פתרונות להקל על הכאב !!!!גם אני הייתי עם סימפי' קל .. הייתי אצל דבורה עם הדולה שלי והיא נתנה לנו הנחיות ללידה
אין לך מושג כמה זה משמעותי . זאת היתה הלידה הכי קלה מבחינת הכאב של הסימפי' וההתאוששות אח"כ לגמרי אחרת.
אם לא מודעים להגבלות שצריך להקפיד עליהם עד 6 שבועות אחרי לידה- הסימפי' הולך ומחמיר חלילה להריונות הבאים.
שיהיה בהצלחה ובקלות.
מי יודעת מה עושים לכאבים?
רק לאזן-פיזיוטרפיה רצפת אגן!!!!!!! ולאו דווקא של הקופה!! תנסו פזיו פרטי זה כסף אך שווה זהב!!! מומלץ בחום! לא צריך לסבול כשיש פתרונות להקל על הכאב !!!!
אני חושבת שזה הדגם שהיה לייש מישהי שמכירה אתה חגורה של אוריאל 17?
יעילות?
ממתי מותר ?
רשום שזה לאשה הרה.אני חושבת שזה הדגם שהיה לי
זה לא הדגם שמיועד לנשים בהיקף קטן?
השתמשתי החל משבוע 20
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: