מחשבון מדעי
משתמש צעיר
כאבים ממש חזקים
די מוגבלת
במיטה רוב שעות היום
שבוע 13 בערך
באיזה מצב מאשרים זאת?
די מוגבלת
במיטה רוב שעות היום
שבוע 13 בערך
באיזה מצב מאשרים זאת?
דבורה הלברשטט הסבירה לי שזה מגיע מהורמון ובגלל שהיום ההורמונים הרבה יותר משתוללים אז התופעה מאד גברה...יש יותר נשים שסובלות מזה. זה ברור.
אני עצמי סבלתי מזה פעם ראשונה בהריון שישי.
פעם ראשונה ששמעתי על זה היה מגיסתי לפני 5-6 שנים. היום אנחנו כבר 4 גיסות מתוך 6 שסובלות.
מה המניעים לכך? אני לא יודעת. אולי שנשים עובדות היום מאד קשה? יוצאות לעבודה, מגדלות ילדים, עובדות בבית. החיים מסוחררים... (שמעתי שגלולות מ. יכולות להזיק.)
כשהיה לי סימפי בהריון הרביעי זה זה היה סיוט יותר מההיונות הקודמים גם הלידה היה בלתי נסבל וגם אחרי לא חזרתי לעצמיאני כבר 10 חודשים אחרי הלידה ועדיין סובלת
דווקא מעניין. כמה הוא לוקח?כשהיה לי סימפי בהריון הרביעי זה זה היה סיוט יותר מההיונות הקודמים גם הלידה היה בלתי נסבל וגם אחרי לא חזרתי לעצמי
הלכתי לאחד בשם אלכסנדר גוטין שמטפל בכושר טיפול נתן לי תרגילים לתרגל 3 פעמים ביום +מעקב רציף במשך שנה! והרגשתי מצוין ב"ה עכשיו אני אחרי לידה 5 ולא היה לי את זה כלל! התרגילים הללו חיזק לי את כל הגוף לא יאומן
אם את רוצה יותר פרטים בכיף
תאמיני לי היה שווה את המאמץ לא אמנתי שאפשר ליהנות מהריון נורמלי ולא לבכות כל היום במיטה..דווקא מעניין. כמה הוא לוקח?
הצלחת להתמיד בתרגילים 3 פעמים ביום? נשמע לי קשוח
זה הסבר מעניין.דבורה הלברשטט הסבירה לי שזה מגיע מהורמון ובגלל שהיום ההורמונים הרבה יותר משתוללים אז התופעה מאד גברה...
זה מה שאני לא יכולה לקבל.ובנוסף לזה אלו שכן סבלו מיזה פעם הרבה לא הכירו את המושג וחשבו שזה כאב נורמלי של אישה בהיריון...
אני מבינה אותך במקום שלך, אבל חושבת שבדיוק לגבי מקרים כגון אלו נועדה האמרה: "אל תדון... למקומו!" כמו שמי שלא היתה במקום שלך, יתכן מאוד שתחשוב אחרת ממך ולא תבין מספיק, בדיוק ככה גם את שלא היית במקום של משהי אחרת לא בהכרח תוכלי להבין.אני בחיים לא הייתי עושה את זה לתינוק שלי
כאחת שהיו לי לידות מוקדמות וכל הריון אני מתפללת ללדת בתשיעי לא יכולה להבין את זה לזרז לידה ומדובר כאן על חיים שלמים של ילד! כמובן אם אין צורך רפואי מסוים. סתם לזרז בגלל נוחות.. חבל שאנשים לא מודעים מספיק עד כמה חשוב שתינוק נולד בשבוע 40.
דעת עצמית אבל לגמריאני בחיים לא הייתי עושה את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: