בעיקרון לא צריך.כבר יש לי אישור מאורטופד
לא הבנתי אם אני צריכה גם אישור מרופא תעסוקתי -?
לפעמים ביטו"ל מבקשים חוות דעת גם מרופא תעסוקתי.
בעיקרון לא צריך.כבר יש לי אישור מאורטופד
בשביל ביטוח לאומי את צריכה המלצה מרופאת נשים, ובד"כ הן לא מסתפקות בחו"ד של אורטופד, אלא מבקשות אישור מרופא תעסוקתיכבר יש לי אישור מאורטופד
אני אשמח להצטרף לחוכמת נשים.פלמינגו,
כדאי מאד שיהיה כתוב באנשהו בהגשת התביעה שזה סימפיזיוליזיס ולא רק כאבי גב..
כפי שהאורטופד כתב, כדאי לך לברר על רופא שבד"כ מאשרים את התביעות שלו...
וחובה שיהיה כתוב שזה מסכן אותך או את העובר (בד"כ כשיש חוסר שיווי משקל- תדגישי לרופא)
לגבי מי שהעלה את המסמך של מנורה- בד"כ בסימפיזיוליזיס ניתן לעשות את רוב הפעולות מלבד ניידות,
גם אם זה בקושי גדול, לא חושבת שהמסמך הזה רלוונטי, אם אשתך בשמירה או מחלה מעל 91 יום תנסה להגיש אובדן כושר עבודה,
ולכל מי שכותב כאן תצטרפו לקבוצה הגדולה של סימפיזיוליזיס בחכמת נשים,
יש הרבה מידע עדכני וחוברת מעולה שמנהלת הקבוצה ריקי סיכמה...
אשמח שתרשמי מה הוא רשם ....אני גם הגשתי ונדחיתיאני הלכתי לאורטופד בקופה וסיפרתי לו על המצב קצת עם ניפוחים והוא אמר לי מה את רוצה שאני יכתוב הכתבתי לו וזהוו....
כמה דבורה הלברשטט לוקחת
לא יודעת ממתי הזוועה הזאת. ילדתי לפני כמה חודשים והופתעתי לטובה מהמודעות (בירושלים, בכל אופן)אני חייבת לציין דבר אחד קריטי.
חשוב מאד לבדוק מודעות לבעיה בבית חולים שבו מתכננים ללדת.
הייתי עם סיפיזיוליזיס ברמה גבוהה משבוע 22.
קבלתי המלצות על מיילדת מסויימת ממעייני הישועה שנקרא שמכירה את הנושאנ ויודעת איך ליילד.
הגעתי עם דף הנחיות.
היא בהתה בי וטענה שאין לזה שום משמעות.
הייתי בלידה ראשונה ולא היה לי אומץ להתווכח.
בברית, שמונה ימים אח"כ הייתי על כסא גלגלים ולא הצלחתי לקום ממנו יותר מחודש וחצי.
וכל זה כי לא עמדתי על זכויותי לקבל את הטיפול לפי הנחיה רפואית.
אורטופד שראה אותי אח"כ קבע שזאת רשלנות מוכחת אבל אין עם מי לדבר.
המיילדת עדיין שם וטוענת אותו דבר.
זה באמת מלפני שלוש שנים וזה מה שאני רוצה לומר.לא יודעת ממתי הזוועה הזאת. ילדתי לפני כמה חודשים והופתעתי לטובה מהמודעות (בירושלים, בכל אופן)
דווקא מעייני הישועה אמור להיות מאוד מתקדם בתחום עם השתלמויות מדבורה הלברשטאט.
אבל הכי חשוב
יותר מהכל
לבוא עם המידע והאסרטיביות בעצמך. לא להסתמך על כלום. ואם את יודעת שלא תוכלי להיות אסרטיבית אז הוראות ברורות למלווה. ממש ברמת הפרטים, סדר עדיפויות, מה יקרה אם וכו.
ברוב המקומות יש רצון גדול לרצות את הלקוחה ואם תגידי מה חשוב לך באופן ברור יהיה שיתוף פעולה.
דעי שהמצב השתפר פלאים בשנים האחרונות. לפני חמש שנים אף אחד לא שמע מזה, היום כולם מכירים את המונחזה באמת מלפני שלוש שנים וזה מה שאני רוצה לומר.
מעבר לדף הנחיות והסברים יש חשיבות גבוהה גם למידע עצמי ועמידה עליו.
איך מצטרפים לקבוצה, ואיפה משיגים את החוברת ?פלמינגו,
כדאי מאד שיהיה כתוב באנשהו בהגשת התביעה שזה סימפיזיוליזיס ולא רק כאבי גב..
כפי שהאורטופד כתב, כדאי לך לברר על רופא שבד"כ מאשרים את התביעות שלו...
וחובה שיהיה כתוב שזה מסכן אותך או את העובר (בד"כ כשיש חוסר שיווי משקל- תדגישי לרופא)
לגבי מי שהעלה את המסמך של מנורה- בד"כ בסימפיזיוליזיס ניתן לעשות את רוב הפעולות מלבד ניידות,
גם אם זה בקושי גדול, לא חושבת שהמסמך הזה רלוונטי, אם אשתך בשמירה או מחלה מעל 91 יום תנסה להגיש אובדן כושר עבודה,
ולכל מי שכותב כאן תצטרפו לקבוצה הגדולה של סימפיזיוליזיס בחכמת נשים,
יש הרבה מידע עדכני וחוברת מעולה שמנהלת הקבוצה ריקי סיכמה...
איך מצטרפים לקבוצה, ואיפה משיגים את החוברת ?
יש חוברת חידע על סימפיזיוליזיס עם מידע מקיף בעניין וכן יש קבוצה במייל שאת יכולה לשאול שאלות ולקבל מידע מנסיון של נשים שגם סובלות מזה.
תשלחי מייל בעניין ל:Simfi.help שטרודל גימייל קום
היי גם אני במועדון....רופאים לא יודעים לאבחן סימפיזיוליזיס אצלי הוא אבחן שזה משהו אחר וזה מגיע מהגב וזה לא סימפיזיוליזיס והלכתי לרופא מומחה ראש מחלקה לא סתם רק בשביל שיוציא לי לשמירת הריון והוא לא אישר שזה זה אחרי שאני סובלת מזה הרבה שנים!!
בסוף הלכתי לאוסטאופט משהו כזה והיא גילתה שזה בדיוק סימפיזיוליזיס ובגלל שגם האגן התעקם בגלל שהלכתי עקום בגלל הכאבים אז כל הגב והרגל באותו צד נתפסו היא שיחררה לי את הכל בצורה מופלאה וישרה לי את האגן וחזרתי להיות בן אדם !!!
יש גם חגורה טובה שיכולה לעזור למנוע כאבים יש דרך הקופה ויש גם חנות בירושלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: