למה קטן? רוב מה שמוכרים זה 60*40 ובד"כ צריך 2 לכסות מלאשימי לב לגודל הוא ממש קטן.
וגם כאן לקחתי 2
וזה יכסה לי 52 על 66 שזה מעולה בשבילי
יש לי בוש הגודל שלו 52*60
למה קטן? רוב מה שמוכרים זה 60*40 ובד"כ צריך 2 לכסות מלאשימי לב לגודל הוא ממש קטן.
בימים כתיקונם ברור שהייתי קונה חתיכה אחת שתספיק להכלאוקיי מצוין אם לקחת 2 רק רציתי להסב את תשומת ליבך.
@rubi איך המשטח?מצאתי במשלוח עד הבית
אולי לא כ"כ בזול
אבל אלו האופציות בימים טרופים אלו.
עלה לי 2 יחידות + משלוח = 270 ש"ח
הבטיחו שהמשלוח יוצא ויגיע היום.
בחנות הזו
צפה בקובץ המצורף 630715צפה בקובץ המצורף 630715
@מור100 האם רכשתם שם?כעת גם מצאנו כאן, 25 ש"ח משלוח. מ300 שח משלוח חינם
יש שם בקטגוריה של סיליקון עוד כמה מצויינים וזולים
אנחנו מעונייניםלמי שמעוניינת יש רב שהפנה אותי ליבואן שניתן להשיג אצלו בגודל 60*60 וכן אפילו 60*80 במחיר ממש מוזל סביבות 90 ש"ח ל60*60 ו-120 ל 80*60 אני התארגנתי עם כמה חברות והוא הסכים למכור לנו 5 יחידות במחיר הסיטונאי.
בזמנו שכחתי מהשרשור הזה ולכן לא פירסמתי כאן, אך אם יש כמה שמעונינות אנסה לפנות אליו שוב .
עד כמה שידוע לי בחנויות לא קיים כמעט הגודל הזה ואם יש מי שמוכר מבקשים מחיר מופקע. (רצו ממני 270 ש"ח על 60*60) והרב אמר לי שעדיף תמיד אחד גדול מ2 קטנים בגלל חשש שמא יכנסו נוזלים בין הכיריים למשטח דבר שעלול ליצור בעיה הילכתית
האם יש רבנים גדוליםב"ה התארגנה קבוצה והצלחתי לקבל את אותם מחירים של שנה שעברה מי שמעונין יוכל לפנות אלי עד סופ"ש מקווה שבתחילת שבוע הבא יגיע
הרב מאיר סירוטה. והרב ויל מחבר ספר על המטבח אומרים שסילקון לפסח - לכתחילה.האם יש רבנים גדולים
שמתירים לשים סיליקון לפסח (ואם מותר לכתוב איזה רב אשמח, או באישי)
כי כששאלנו את הרב שלנו לגבי האינדוקציה
הוא לא הכיר את המוצר, ואמר שינסה לברר
אבל לא קיבלנו תשובה חד משמעית
הבנו שעדיף להחמיר, אז קונים בשרי וחלבי
אבל לגבי פסח, אנחנו לא יודעים מה לעשות
ואם כן, ננסה לשאול אותו, והאם הוא מכיר את פעולת האינדוקציה
ונשמח גם לקנות את הכיסוי 60*60
תודה
איפה לא לקנות?שנה שעברה, קנינו לפסח במחיר מלא. הוא נהרס לגמרי. יש בזה איכויות?
אם הולכים על תבנית - לא צריך רחב, כל מה שגולש נשאר בתוך התבנית, ואחרי הבישול ישר לכיור. וזה הנקודה התועלתית ברעיון שלי, יותר מהחיסכון זה הפרקטיקה.בגדול זה אפשרי רק צריך סיליקון איכותי שלא יהרס מהחום וגם מספיק רחב שבטוח לא יגלוש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: