הסיליקון לא מפריע ללחיצה על הטאץצריכה הסבר- איך לוחצים על הכפתורים בפסח אם זה מכוסה בסיליקון?
פשוט לוחצים דרכו. [רק צריך לשים לב שהסיליקון בצבע בהיר ע"מ שיוכלו לראות את המעלות חום ולא צבע כהה שאז אי אפשר לראות]
הסיליקון לא מפריע ללחיצה על הטאץצריכה הסבר- איך לוחצים על הכפתורים בפסח אם זה מכוסה בסיליקון?
ניסת?אשמח לדעת אם משהי ניסתה את הסיליפלוס, איך המשטח נראה אחרי בישול (בחום גבוה), ואיך הנקיון שלו. כל הרעיון של אינדוקציה - שיהיה קל לנקות, אבל אם הסיליקון, נראה לא יפה, וקשה לניקוי, מה עשינו?
אני מדברת על סיליקון לחלבי למשך השנה (בעניין פסח, זה בסדר שיהיה פחות נח ויפה
לדעתי כדאי לך אחד שמכסה את כל הכיריים שיגן מההשפרצותאני מחפשת קטן יותר. כיריים 60 ס"מ ומעונינת רק ל2 להבות. עבור חלבי.
איפה קניתם בסוף? והאם מרוצים מהמוצר?
אודה מאוד להמלצה
השתמשתי בפסח בסיליפלוס -ומאוד מרוצה.אני מחפשת קטן יותר. כיריים 60 ס"מ ומעונינת רק ל2 להבות. עבור חלבי.
איפה קניתם בסוף? והאם מרוצים מהמוצר?
אודה מאוד להמלצה
כמה עולה?אולי במקרה יש למישהו למכירה במחיר מוזל?
יש איטלקי איכותי עמיד בחום עד 300 מעלות
איפה ניתן להשיג וכמה עולה?אולי במקרה יש למישהו למכירה במחיר מוזל?
יש איטלקי איכותי עמיד בחום עד 300 מעלות
ניסתם אותויש עכשיו באושר עד מידה 80/60 ב50 שקלים יש גם מידה קטנה יותר ביותר זול (עם הכשר של קהילות)
איפה ניתן להשיג וכמה עולה?
אני יודע שיש שמוכרים את זה ב260כמה עולה?
תודה. מחכה לתשובה.אני יודע שיש שמוכרים את זה ב260
דברתי עם סוכן שמשווק את זה יתכן שאשיג ביותר זול
הוא אמר שהוא יתן לי תשובה מחר
עד כמה מעלות, באיזה גודל ואיפה מוכרים?אנחנו מוכרים איטלקי מקורי 259שח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: