לי יש לחלבי משטח של סיליפלוס
אבל הוא לא מאפשר לבשל ביותר מעוצמה 10
כי לאחר נסיון של בישול בעוצמה גדולה יותר הוא פשוט נשרף ונוצר חור!
כולם פה מסתדרים בפסח עם בישול רק איטי?
מדמיינת את ה-3 ארוחות ביום ואת החג ושבת שכל הזמן דורשים בישול (ומהיר!)
אשמח לשמוע על משטח שכן עושה את העבודה גם בעוצמה גבוהה יותר
אבל הוא לא מאפשר לבשל ביותר מעוצמה 10
כי לאחר נסיון של בישול בעוצמה גדולה יותר הוא פשוט נשרף ונוצר חור!
כולם פה מסתדרים בפסח עם בישול רק איטי?
מדמיינת את ה-3 ארוחות ביום ואת החג ושבת שכל הזמן דורשים בישול (ומהיר!)
אשמח לשמוע על משטח שכן עושה את העבודה גם בעוצמה גבוהה יותר