זה מה שעשיתי...ממש ממש לא
וגם לא לכל אולמות יש את אותה תאורה.
בכל מקרה, לדעתי,
מי שרוצה התאמה טובה, לא להסתמך על התאורה של החנות,
אלא לצאת לאור יום ולהתייעץ עם משהו קרוב
(מלבד המאפרת/מוכרת)
זה מה שעשיתי...ממש ממש לא
וגם לא לכל אולמות יש את אותה תאורה.
בכל מקרה, לדעתי,
מי שרוצה התאמה טובה, לא להסתמך על התאורה של החנות,
אלא לצאת לאור יום ולהתייעץ עם משהו קרוב
(מלבד המאפרת/מוכרת)
אני דווקא עשיתי משהו אחר.זה מה שעשיתי...
יש מקום אחר במרכז בני ברק לקנות את המייקאפ של max cover?אני דווקא עשיתי משהו אחר.
אחרי שנדפקתי פעם אחת- מייקאפ הלכתי לקנות בחנות אחרת..
לא נראה לי....יש מקום אחר במרכז בני ברק לקנות את המייקאפ של max cover?
התאפרתי בבני ברק,
למאפרת קראו אסתי, לא זוכרת שם משפחה...
יודעת ביתר ממליצה מאוד על אחת בשם זיסי כי היא צאלמרית והיא התאימה בול לסגנון שלי, אבל יש שם עוד אחת חוי חסידישע גם ראיתי איפורים מטורפים שלה, ויש שם אחת ציפי שהיא גם מאפרת מדהים,
אני אישית הייתי ממליצה על זיסי
הם הגדירו את זה אז כאיפור ממש?בית שמש
אחת בשם יעל - לא זוכרת משפחה
וה מקס הזה לא מוצלח?מעצבן שהם כבר לא מביאים מבחר של חברות אלא רק max cover קניתי אצלם מייק אפ של קולורס ולא נהנתי ממנו כנ"ל מקבע איפור,
רציתי אודם של רבלון וגם אין להם
מעצבן שהם כבר לא מביאים מבחר של חברות אלא רק max cover קניתי אצלם מייק אפ של קולורס ולא נהנתי ממנו כנ"ל מקבע איפור,
רציתי אודם של רבלון וגם אין להם
אני גם מאד אהבתי את החנות עד שהתחילו להביא בעיקר של MAX
נכון, הוא גם נחשב למיקאפ קליל כך הם גם אומרים שם,המייקאפ הזה מתאים ליום יום אבל לא עמיד לשבת או לאירוע...עלי בכל אופן...
אני חושבת שהם עושים את זה כי אז יש להם בלעדיות על המוצרים, אי אפשר להשיג אותם בשום מקום אחר,לאחרונה הם משווקים באינטנסיביות רק מוצרים שהם מייבאים\ מייצרים בעצמם.
כמו מקס קובר, קולורס, ושאבעס מייקאפ.
יכול להיות,נכון, הוא גם נחשב למיקאפ קליל כך הם גם אומרים שם,
אני קניתי כמה פעמים את המייקאפ של מקס קוובר עד שכבר פחות הייתי מרוצה ועכשיו בדיוק קניתי מיקאפ של כולרס
אני חושבת שהם עושים את זה כי אז יש להם בלעדיות על המוצרים, אי אפשר להשיג אותם בשום מקום אחר,
ואחרי שמתמכרים אליהם קשה לעבור לחברה אחרת
אני אישית את האודם של מקס קובר מאוד אוהבת. חושבת שהוא אחד המוצלחים, אבל אם אני ירצה למצוא מקום אחר שמוכרים אותו אין מקום אחר ואז חייב לחזור דווקא לשם
פעם הם היו מוכרים את כל החברות,לא חושבת שהם כל כך זולים קניתי שם כמה פעמים ולא התרשמתי מהמחיר,
ועכשיו בכלל יש שם רק Max Cover, לי לא היה עמיד בכלל,
בסעודת ליל שבת כבר ירד רוב האיפור,
כשקלטתי שזה הסגנון לקחתי איתי לאירוע את האיפור,
ובאמת כמה פעמים הייתי צריכה לחזק באיפור החדש שקניתי לא קורה בכלל. (חברות מייבילין Ravel וכולי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: