סוף סוף מתחילים לחשוב על דיאטה.....

SPOT

משתמש צעיר
צילום מקצועי
הרזה שוכח לאכול
והשמן שוכח שאכל!!!!

עדין לדעתי שוה להיות רזה גם אם לא מרגישים בולדוזר

SPOT

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אה זה כבר לא נחמד
תמרים ,שקדים עושים עבודה מצוינת!
וכמובן ארוחת בוקר טובה

הגפן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י אילנה כהן;1395935:
אם יש רצון חזק, אפשר להצליח,
אני לפני כארבע שנים הורדתי 13 ק'
וזה בזכות הספר שהתחלתי לקרוא "חיים בריאים כהלכה" של הר' איסחייק
וגם רצון חזק......................
מאז איני שומרת ועליתי שוב במשקל, אך אני חוזרת לזה שוב בע"ה יתברך.
קל לשמור על זה אחרי שקוראים את הספר שלו, אבל כשלא ועובר זמן שוכחים, לכן הוא רושם בספר שצריך לקרוא כמה פעמים, הוא מסביר שם הכל...
ספר מומלץ מאוד.
לתועלת הציבור...
דווחו אם עשיתם שינוי בעקבות הספר!

קבצים מצורפים

• חיים בריאים כהלכה.pdf
    KB 882.1 · צפיות: 0

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
נכתב ע"י חחח;1397527:
קופצת על האשכול:
מחפשת דרך להשמין!!!! (ההנקה מאד מרזה אותי עד לתת משקל)
מישהי מכירה דרך?
ולא, אל תאמרו לי לאכול שמנת:)

יש מזון רפואי שנקרא 'אנשור'
מוסיפים אותו לכל מיני מאכלים

DESIGNIK

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
משהו טוב ומאוד משביע להתחיל בו את הבוקר

10 תמרים
2 כפות טחינה גולמית (לטעמי צריך חצי כוס לפחות)
2כפות שמן
2 כוסות פצפוצי אורז
טוחנים הכל משטחים בתבנית ומקפיאים

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י הגפן;1397579:
לתועלת הציבור...
דווחו אם עשיתם שינוי בעקבות הספר!
..

הגפן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י קקטוס;1397634:
לא כתוב שם "כל הזכויות שמורות?"
מאיפה ההיתר להפיץ אותו כך?
את הספר הזה אפשר להוריד בעמדות קול הלשון.

הגפן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י חחח;1397642:
איפה קונים בירושלים קרעפט שמיועד למניקות??

למה לקנות אם אפשר לעשות בקלות לבד?

ck

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
קרעפט מכיל דברים מהסגנון של אגוזים, שקדים, שומשום טחון טרי, קוקוס, גרעיני דלעת או חמניות (מחזק את המערכת החיסונית), וכדאי לשאול בחנות טבע אילו סוגי צמחים נוספים מחזקים ומגבירים חלב וניתן להוסיף אותם לתערובת. זה הסגנון של המתכון שהיה לי פעם. טוחנים הכל ומוסיפים לגבינה, לבן, מעדן וכדו'.
אם את רוצה להעלות משקל ולהבריא - כדאי לך לקרוא את הספר "אני ערב לו". הוא נותן דרך להגיע לאיזון מושלם של הגוף והכוחות. מנסיון.
לגבי פריכיות, שמתעכלות מהר ומרגישים שוב את הרעב, אמרה לי תזונאית לאכול את זה בתוספת חלבון, כמו גבינה, לבן, טחינה, שקדים וכדומה. זה מתעכל לאורך זמן ומשביע.

ח. שושני

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ck;1397680:
קרעפט מכיל דברים מהסגנון של אגוזים, שקדים, שומשום טחון טרי, קוקוס, גרעיני דלעת או חמניות (מחזק את המערכת החיסונית), וכדאי לשאול בחנות טבע אילו סוגי צמחים נוספים מחזקים ומגבירים חלב וניתן להוסיף אותם לתערובת. זה הסגנון של המתכון שהיה לי פעם. טוחנים הכל ומוסיפים לגבינה, לבן, מעדן וכדו'.
אם את רוצה להעלות משקל ולהבריא - כדאי לך לקרוא את הספר "אני ערב לו". הוא נותן דרך להגיע לאיזון מושלם של הגוף והכוחות. מנסיון.
לגבי פריכיות, שמתעכלות מהר ומרגישים שוב את הרעב, אמרה לי תזונאית לאכול את זה בתוספת חלבון, כמו גבינה, לבן, טחינה, שקדים וכדומה. זה מתעכל לאורך זמן ומשביע.
האם הספר עוזר להשמין???

ck

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
למי שרוצה דיאטה בריאה, שמחזקת ומבריאה את הגוף, וגורמת להרזיה טבעית וללא מאמץ וחשיבה סביב האוכל, כדאי לקרוא את הספר "אני ערב לו". הוא משנה את כל ההסתכלות על נושא האוכל והמזון המוגש לפינו, וגורם שינוי משמעותי בחשיבה ובבריאות. כשביצעתי אותו כמעט הלכה למעשה (ולא הכל), התחלתי להשיל ממשקלי בתוך שבוע 5 קילו, תוך כדי שאני אוכלת ושבעה מאד, ללא צורך במאמץ ומחשבה סביב הנושא. זה ירד לבד וללא מאמץ מצידי כלל.
דרך אגב, השיטה של הספר מבוססת על רפואת הרמב"ם, והוא מבוסס על מקורות נוספים ביהדות.
מה שמעניין, שלאחר מספר שבועות שהתנזרתי מאוכל מתועש, עברו לי כל מיני תופעות מעצבנות שליוו אותי במשך שנים. כמו: חולשה שהופיעה פתאום - בדר"כ כשסידרתי וניקיתי בית, או התכווצויות באצבעות, ועוד. לעומת זאת, התמלאתי מרץ וקלילות שלא הכרתי אף פעם. זו היתה תחושה מדהימה.

הגפן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י ck;1397680:
עוד פרטים על ספר יש כאן.

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ck;1397697:
למי שרוצה דיאטה בריאה, שמחזקת ומבריאה את הגוף, וגורמת להרזיה טבעית וללא מאמץ וחשיבה סביב האוכל, כדאי לקרוא את הספר "אני ערב לו". הוא משנה את כל ההסתכלות על נושא האוכל והמזון המוגש לפינו, וגורם שינוי משמעותי בחשיבה ובבריאות. כשביצעתי אותו כמעט הלכה למעשה (ולא הכל), התחלתי להשיל ממשקלי בתוך שבוע 5 קילו, תוך כדי שאני אוכלת ושבעה מאד, ללא צורך במאמץ ומחשבה סביב הנושא. זה ירד לבד וללא מאמץ מצידי כלל.
דרך אגב, השיטה של הספר מבוססת על רפואת הרמב"ם, והוא מבוסס על מקורות נוספים ביהדות.
מה שמעניין, שלאחר מספר שבועות שהתנזרתי מאוכל מתועש, עברו לי כל מיני תופעות מעצבנות שליוו אותי במשך שנים. כמו: חולשה שהופיעה פתאום - בדר"כ כשסידרתי וניקיתי בית, או התכווצויות באצבעות, ועוד. לעומת זאת, התמלאתי מרץ וקלילות שלא הכרתי אף פעם. זו היתה תחושה מדהימה.

5 ק"ג בשבוע, מאוד לא הגיוני ולא בריא, אלא אם כן זו הדיאטה הראשונה שאת עושה בחיים שלך, ויש לך עודף משקל++

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה