סוף סוף מתחילים לחשוב על דיאטה.....

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י פסיכודינמי;1396242:
איזה תפריט שלה את עושה? של 1200 קלוריות? זה פשוט מעט (זה תפריט שאמור להיות מיועד לאלו שמבנה הגוף שלהן קטן והן רזות מטבען וצורכות מעט אוכל אך לא מאוזנות
) ואין שום סיבה ללכת על התפריט הנמוך הזה שהיא ממליצה לכולם בחום לנסות!... (בשביל תוצאות מהירות... אבל מנסיון, קשה לעמוד בזה לטווח הארוך!) ההמלצה היא לקחת לפחות את תפריט ה1500 קלוריות. כך תראי שזה יותר שפוי יותר משביע ועמיד לאורך זמן... (האמת, לדעתי לאורך זמן זה רק בשילוב קבוצה).

תודה על תגובתך.
אני אנסה את ה1500 קל', לא ניסיתי כי היא כותבת שזה למניקות או לבעלי עודף משקל רב. לגבי קבוצה, זה בהחלט בונוס אבל תלוי מאוד באופי, אני סוג שיכולה לעשות לבד, בכל אופן קבוצה בי-ם זה לנסוע עד רמות והמחיר גם לא זול.

פסיכודינמי

משתמש צעיר
אסור להגיד אולי בקול אבל תאמיני לי פשוט פשע לשווק זאת בצורה הזו! כי אין שום סיבה לאישה רגילה להתרגל ל1200 ק'!! מה שכ,כ מכעיס זה שלטווח הארוך הגוף מתרגל לכמות המצומצמת הזו וכחלוף שנה ויותר כל חריגה קטנה מורגשת במשקל!! למה לא לקחת תפריט שפוי מלכתחילה ולהתמיד בו למשך שנים?? (ולגבי הקבוצה אז המחיר הוא כזה רק עד שאת מגיעה לשמירה. בשמירה יש מחיר הרבה יותר זול למייטב ידיעתי)

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י פסיכודינמי;1396249:
אסור להגיד אולי בקול אבל תאמיני לי פשוט פשע לשווק זאת בצורה הזו! כי אין שום סיבה לאישה רגילה להתרגל ל1200 ק'!! מה שכ,כ מכעיס זה שלטווח הארוך הגוף מתרגל לכמות המצומצמת הזו וכחלוף שנה ויותר כל חריגה קטנה מורגשת במשקל!! למה לא לקחת תפריט שפוי מלכתחילה ולהתמיד בו למשך שנים?? (ולגבי הקבוצה אז המחיר הוא כזה רק עד שאת מגיעה לשמירה. בשמירה יש מחיר הרבה יותר זול למייטב ידיעתי)

בקבוצה אמרו לך לעשות של 1500? וידוע לך מה המחיר לחודש, ואיך הקבוצה ברמות מעורב / רק נשים?

פסיכודינמי

משתמש צעיר
אני לא בקבוצה שלה.(אני מעדיפה לא לפרט איפה כן) אם זה חשוב לך אז תבררי באיזה מן הקבוצות בירושלים יש הרבה חרדיות, כי יש.

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
קלוריות זו הדרך הבטוחה להצלחה בטווח הקצר,
ולתסכול ועלייה במשקל בטווח הרחוק
בסוף מגיעים למצב שכמעט לא אוכלים כלום ומעלים במשקל
שלא לדבר על הסכנה הבריאותית

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
אני הלכתי על השיטה של מכון אברהמסון - גמילה מגלוטן ומסוכר.
כל השבוע אני אוכלת הכל חוץ מדברים שמכילים גלוטן או סוכר.
מה כן? הרבה ירקות - חיים או מבושלים, פריכיות אורז, אורז, תפו"א, בשר, דגים, ביצים, מוצרי חלב, פירות, דבש, ממתיק מלאכותי ועוד.
בשבת - אני כן אוכלת חלה. משתי סיבות - האחת - שבת, אין לי היתר לוותר על נט"י. השניה - אם באמת מתנזרים לתקופה ארוכה מגלוטן, עלולים לפתח רגישות אמיתית.
מה היתרון? אין תחושת רעב, אין לחץ של דיאטה (בכל דיאטה אחרת הייתי עצבנית ולחוצה כל היום - מה להכין, מה לאכול...) יותר מזה - כמות האוכל שאני זקוקה לה - פחתה בהרבה (זה מה שעומד בבסיס השיטה, כי הגלוטן והסוכר ממכרים ומיד משדרים למוח שצריך עוד.)
הירידה די איטית אבל בטוחה. זו דיאטה שיכולה בהחלט להפוך לדרך חיים. (יש לי גיסה שמחזיקה בזה כבר כמה שנים ורזתה נהדר)
אפשר לקרוא עוד באתר של מכון אבהמסון.

בהצלחה
חני

עוזרת בפרוג

משתמש רשום
זה לא הרעיון של 13 הצעדים?
וחוצמיזה הכל חסום לי כך שאני לא יכולה לראות פרטים,
אם משהוא יכול לעלות לי את הפרטים שכתוב באתר, טלפונים, מקום הפגישות בב"ב וכד'
תודה רבה!

תמי1

משתמש מקצוען
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1396300:
מה כן? הרבה ירקות - חיים או מבושלים, פריכיות אורז, אורז, תפו"א, בשר, דגים, ביצים, מוצרי חלב, פירות, דבש, ממתיק מלאכותי ועוד.
בשבת - אני כן אוכלת חלה. משתי סיבות - האחת - שבת, אין לי היתר לוותר על נט"י. השניה - אם באמת מתנזרים לתקופה ארוכה מגלוטן, עלולים לפתח רגישות אמיתית.
מה היתרון? אין תחושת רעב, אין לחץ של דיאטה (בכל דיאטה אחרת הייתי עצבנית ולחוצה כל היום - מה להכין, מה לאכול...) יותר מזה - כמות האוכל שאני זקוקה לה - פחתה בהרבה (זה מה שעומד בבסיס השיטה, כי הגלוטן והסוכר ממכרים ומיד משדרים למוח שצריך עוד.)
הירידה די איטית אבל בטוחה. זו דיאטה שיכולה בהחלט להפוך לדרך חיים. (יש לי גיסה שמחזיקה בזה כבר כמה שנים ורזתה נהדר)

בהצלחה
חני

בכל מה שכתבת שאת כן אוכלת אין הגבלת כמות?
את יכולה לאכול שקדים ואגוזים? פריכיות ותפו"א- כמה שרוצה? מטוגן?

סא איור

מהמשתמשים המובילים!
איור וציור מקצועי

בהצלחה
חני

נכתב ע"י תמי1;1396653:
בכל מה שכתבת שאת כן אוכלת אין הגבלת כמות?
את יכולה לאכול שקדים ואגוזים? פריכיות ותפו"א- כמה שרוצה? מטוגן?
נשמע מענין, אשמח אם תפרטי.
מוצרי חלב- הכוונה ללא סוכר?[ללא מחיות פרי וכו']?

naamah

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי

בהצלחה
חני

כדאי לדעת שירקות מסויימים מכילים הרבה סוכרים.
הערך הגליקמי של תפוחי אדמה למשל, גבוה יותר משל גלוקוז טהור (והרבה יותר משוקולד, למשל!) והם מאוד לא מומלצים למי שאמור להימנע מסוכר.
גם עגבניה ופלפל מכילים הרבה סוכרים.
חוץ מזה, סוכרים נמצאים כמעט בכל מוצר תעשייתי, החל מאבקת מרק (שהמרכיב השני שלה הוא סוכר, אחרי מלח), רוטב סויה, רוטב צ'ילי, מרבית סוגי הלחם והלחמניות (אבל אמרת שאת נמנעת מגלוטן), בשרים מעובדים כמו פסטרמות ונקניקיות ועוד ועוד...

כלומר, עצם זה שאת נמנעת מדברים שהם "ממתקים" בהגדרה עוד לא אומר שאת נמנעת מסוכר, ואת כנראה צורכת הרבה יותר סוכר ממה שאת חושבת.

(אם המטרה היא דיאטה, והדיאטה עובדת ואת מרוצה - אז יופי. אבל אם יש סיבה בריאותית אמיתית להימנע מסוכר, חשוב להיות מודעים זה)

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
לכל השואלים:
הרעיון בדיאטה הזו הוא לא הפחתת קלוריות. וזה הכיף פה.
כן. אני מהדברים שאני אוכלת - אני אוכלת בלי הגבלה - ברעיון.
אבל כבר היום (כחודש אחרי שהתחלתי) אני ממש מרגישה שאני צריכה פחות אוכל.
אפילו עכשיו, בחג, אני ממש מצליחה לשמור - ובכיף (לא בפאנטיות) ואפילו קצת לרדת.

בנוגע לסוכרים - אין בעיה עם ממתיקים טבעיים חוץ מסוכר. כלומר - אפשר לאכול פירות, דבש, סילאן וכדו'. ואכן, אני משתדלת לא לצרוך את כל המתועשים הנ"ל - רוטב סויה וכדו' ולא רק מטעמי הדיאטה.

דוגמא לתפריט יומי:
בבוקר כוס קפה עם עוגת גבינה ללא סוכר וללא גלוטן (מתכון ינתן לפי דרישה...)
בעשר - כחצי חבילת פריכונים + קופס' קוטג' / טונה / טחינה / סלט חצילים + ביצה (לא תמיד) + סלט ירקות
בשתים עשרה ( בערך, זה פשוט שעות ההפסקות שלי בבית הספר...) פרי או מעדן דיאט.
ארוחת צהרים - עוף + אורז / תפו"א (אני אישית מעדיפה לא תפו"א מהסיבה שכתבה נעמה) + סלט ו/או ירקות מאודים. כתוספת אפשר גם להכין קינואה - למי שאוהב.
אחה"צ - "ממתק" - שקדים עם אגוזים או טחינה מעורבת בדבש וקוקוס, או קצפיות קוקוס ללא סוכר. או - פרי.
ארוחת ערב - כנ"ל ארוחת בוקר. אגב, לאחרונה אני מוצאת את עצמי יותר ויותר מוותרת על ארוחת ערב ומסתפקת בכוס קפה. לא כי צריך להפסיק לאכול אלא כי אני ממש מרגישה שאין לי צורך.

מי שפתוח לה הקישור הנ"ל, יש שם הרבה מתכונים ללא גלוטן וללא סוכר, אבל הם מכילים הרבה תחליפים יקרים למדי (קמח חומוס, תחליף גלוטן וכדו') כך שאני לא ממש מיישמת אותם אלא ממציאה לעצמי כל מיני דברים לבד.

וואו, איזה ארוך....

בהצלחה לכולם
חני

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
הדרך הנכונה ביותר לאכול היא לאכול ארוחות קטנות ולעיתים תכופות. אחד הדברים הקשים ביותר בדיאטה זה הזמן שצריך לחכות מארוחה לארוחה, בעיקר אם נמנעים מנשנושים בין הארוחות.
לכן מומלץ מאד לאכול ארוחות קטנות כל 3 שעות [כן, ממש כמו תינוקות].

בנוסף, קחו בחשבון שכל המתפצחים [כמו פריכיות אורז, קרקרים וכולי] נעלמים בבטן במהירות ולא נודע כי בא אל קרבן כלומר, זה לא משביע.
לכן עדיף בהרבה לאכול אוכל משביע כמו לחם מקמח מלא [לא עשוי כטוסט, שאז שוב הוא מתפצח ונעלם בבטן] עם למשל ביצה קשה, או אפילו גבינה צהובה 5% שהיא מאד משביעה.

בנוסף, אם יש צורך עז במתוק ואי אפשר בלי, תבדקו שאתן אוכלות שוקולד מריר שיש בו לפחות 70-80% מוצרי קקאו. הוא קצת יותר מריר אבל משביע ממש, וגם בריא.

זו צורת אכילה בריאה שאפשר לשרוד איתה לאורך שנים.
קיבלתי אותה מדיאטנית קלינית של מרפאה בריאטרית.

עוזרת בפרוג

משתמש רשום
מחר אני מתחילה בעז"ה.
ואני חושבת ללכת על מיכל פתל משו היה אצלה בב"ב ויכול לתת לי את הטלפון שלה ומקום מפגש בב"ב?

בינה

משתמש מקצוען

בהצלחה
חני

טוב שנתת לי את השם של הדיאטה הזו,
אני כבר 3 חודשים בדיאטה וירדתי בה כבר10 קג' (אני מתכננת על עוד 10)
ממליצה עליה בחום!!! היא ממש דרך חיים,
אני הולכת כל יום 45 דק' הליכה, בתחילה היה קצת קשה כי כמעט לא ירדתי אבל אחרי חודשיים זה פשוט יורד לבד.
בהצלחה!

EC

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י עוזרת בפרוג;1397439:
מחר אני מתחילה בעז"ה.
ואני חושבת ללכת על מיכל פתל משו היה אצלה בב"ב ויכול לתת לי את הטלפון שלה ומקום מפגש בב"ב?

האתר של מיכל , יש שם רשימת חוגים מקווה שזה עדכני, בכל מקרה יש גם טלפון היא או המזכירה שלה עונות, תבררי בודאות.
אגב- לגבי החוגים תשאלי אם היא מעבירה את זה כי יש סניפים שהיא שולחת נציגה..
אני הייתי אצלה בקורס שהיא העבירה זה 10 מפגשים ושווה שווה, אח"כ אחרי שקלטתי את הפואנטה המשכתי לבד.
הצלחות!!
http://www.zekal.co.il/webpage/hugim1.html

ח. שושני

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קופצת על האשכול:
מחפשת דרך להשמין!!!! (ההנקה מאד מרזה אותי עד לתת משקל)
מישהי מכירה דרך?
ולא, אל תאמרו לי לאכול שמנת:)

- Dassi -

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
נכתב ע"י חחח;1397527:
קופצת על האשכול:
מחפשת דרך להשמין!!!! (ההנקה מאד מרזה אותי עד לתת משקל)
מישהי מכירה דרך?
ולא, אל תאמרו לי לאכול שמנת:)

אני מוכנה לתת לך כמה קילו מיותרים ממני, בכיף.......

SPOT

משתמש צעיר
צילום מקצועי
פשוט תאכלי עוגות ציפסים פיצות- מה הבעיה??
ואם את 'שוכחת' לאכול- תעשי לך צלצול התראה בפלאפון לכל כמה זמן
אבל סתם כך-
אני מקנאה!!!!
יוצאות לי העינים מהדחלילות האלה- שכל בגד נראה עליהם פי כמה יותר יפה
(סה"כ עודף של 9 קג' אבל לא מצליחה להיות עקבית:( )
ממש מיואשת!

ח. שושני

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אין מה לקנא!!
לדוג- אצלי זה על חשבון הכוח, כך לדעתי.....
ואני בהחלט אוכלת!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה