נכתב ע"י הדפס;506135:ובמקרים מיוחדים בהם הגרפיקאי/ת לא רוצה שהלקוח ידע שעובר תיווך - אזי הלקוח שלם לדפס של המדינה והדפס של המדינה מוציא צ'ק לגרפיקאי על סכום הרווח שלו
נכתב ע"י ראש_יהודי;506173:כאן הבעיה, למה להסתיר מהלקוח, זה לא גניבת דעת?
מה יש כאן להסתיר את התיווך אם זה לגיטימי?
נכתב ע"י כוכב103;506071:נעמה, את יודעת למה מגיע לך תיווך?
כי את מתווכת ויש לזה תמורה.
יש לך אחריות שיהיה בזמן, באיכות טובה, בגודל ובנייר הנכון.
ועל האחריות הזו את מקבלת כסף ביושר!
נכתב ע"י הדפס;507378:נעמה שלום,
נעים מאוד
אני אריאל ברג הבעלים של הדפס של המדינה
נורא נעלבתי לקרוא שמה שאני עושה הוא "כשר אבל מסריח"
אודה לך אם תביני שגרפקיאי הוא נחשב בעינינו כסוכן פוטנציאלי שמחובתנו לשלם לו עבור הבאת הלקוח
שלא כמו הגישה של שאר בתי הדפוס בישראל שמקבלים עבודה ומזלזים בגרפיקאי
אנחנו מעריכים ומכבדים אתכם הגרפיקאים ומאמינים שמגיע לכם עמלה עבור העברת הלקוח אלינו ולא לבית דפוס אחר...
אין בזה אלא שיתוף פעולה פורה והדדי
את מוזמנת ללחוץ על הקישור ולהבין
http://dapas.co.il/100201/progsite
נכתב ע"י הדפס;507378:נעמה שלום,
נעים מאוד
אני אריאל ברג הבעלים של הדפס של המדינה
נורא נעלבתי לקרוא שמה שאני עושה הוא "כשר אבל מסריח"
אודה לך אם תביני שגרפקיאי הוא נחשב בעינינו כסוכן פוטנציאלי שמחובתנו לשלם לו עבור הבאת הלקוח
שלא כמו הגישה של שאר בתי הדפוס בישראל שמקבלים עבודה ומזלזים בגרפיקאי
אנחנו מעריכים ומכבדים אתכם הגרפיקאים ומאמינים שמגיע לכם עמלה עבור העברת הלקוח אלינו ולא לבית דפוס אחר...
אין בזה אלא שיתוף פעולה פורה והדדי
את מוזמנת ללחוץ על הקישור ולהבין
http://dapas.co.il/100201/progsite
נכתב ע"י natittt;505919:ראוי לומר ללקוח שעל הדפסה את לוקחת כך וכך. להגיד לו שזה המחירון של הדפוס- זה לא ישר.
או שתגידי לו שאם את מטפלת בהדפסה זה עולה *** בנוסף למחיר ההדפסה עצמה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: