נכתב ע"י natittt;505919:ראוי לומר ללקוח שעל הדפסה את לוקחת כך וכך. להגיד לו שזה המחירון של הדפוס- זה לא ישר.
או שתגידי לו שאם את מטפלת בהדפסה זה עולה *** בנוסף למחיר ההדפסה עצמה.
נכתב ע"י naamah;505939:בדיוק.
מי שלא מסוגל להגיד ללקוח ביושר שהוא לוקח עמלה, עלולה להיות פה בעיה של גניבת דעת.
יש תחומים שבהם ברור לכל שיש עמלה, כמו בסופר-מרקט או בחנות ולכן לא צריך להגיד.
יש תחומים בהם זה אפור ולא ברור (עובדה למשל, שאני כבעלת מקצוע מנוסה לא עושה זאת, כלומר עובדה שיש בעלי מקצוע שלא לוקחים עמלת תיווך) ולכן לדעתי יש חיוב ליידע את הלקוח.
נכתב ע"י צמרת;505925:אני חושבת שנעמה העלתה בעיה הלכתית
ואין מקום לדיון, כל אחד ישאל את רבו
וההלכה תפסוק, מי אנחנו שנחליט?
האם יש פה מישהו שעובד עם אחוזים אחרי שאלת רב?
נכתב ע"י חיים נחמן;505953:לכן, כשאת בתור גרפיקאית המקבלת מחיר מיוחד וזול מאד המיועד רק לך בשביל שתרויחי ותהיי לקוחה קבוע ותדפיסי אצלו תמיד, ואת הולכת מעבירה את המחיר ללקוח את שוברת את השוק ועושה עוול לא רק לעצמך אלא גם להדפס בעצמו, ובעצם לכל השוק, אז איזה מידת חסידות יש כאן?
לעשות כסף מהפקות דפוס.
שבוע שעבר שלחתי ל"הדפס" פליירים + כרטיסי ביקור+ מגנטים.
קבלתי מחיר נמוך מאד כיון שאני לקוחה מפרוג. תמחרתי במחיר עדיין נמוך ללקוח.
והרווחתי 800 ש"ח.
גם אני מרוצה
גם הלקוח קיבל בזול ושירות כולל הדפסה.
תלמדו ממני....
שולמית
<!-- / message -->
אני גם רוצה קישור,נכתב ע"י גרפיקל;506088:אפשר לקבל קישור להדפס?תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: