אחרי הרבה נסיונות של מלא מתכונים לעוגות שמרים שהיו דיי מוצלחים מצאתי מתכון שהוא אליפות!!
החמיאו לי שזה כמו של קונדטורית כץ -מי שבני ברקי יבין...
מצרפת כאן לינק למתכון (נפתח בנט פרי)
שינויים שעשיתי- בבצק במקום שמנת חמוצה- שמתי כוס מים.
במילוי - במקום נוטלה מרחתי ממרח שוקולד אגוזים של צ'וקוטה (מנצ'סטר) מי שרוצה הכשר אחר יש בחנויות אפיה.
כמובן שהשתמשתי במרגרינה (מחמאה) במקום חמאה.
שינוי נוסף - אני עשיתי מלכתחילה כמות כפולה שזה קילו ועדיין הספיקה לי צנצנת קטנה של הממרח- דהיינו 350 גרם- מה שבמקור של המתכון הכמות הזאת צריכה להספיק לחצי ק"ג...
גם ככה יצא לי שוקולדי בטירוף - אז כמות כפולה- זה מוגזם לדעתי
בכל שאר הרכיבים הכפלתי את הכמויות
אז הנה המתכון- בהצלחה!! ותגידו איך יצא...
http://www.krutit.co.il/עוגת-רוגלך-במילוי-שוקולד-ונוטלה/
החמיאו לי שזה כמו של קונדטורית כץ -מי שבני ברקי יבין...
מצרפת כאן לינק למתכון (נפתח בנט פרי)
שינויים שעשיתי- בבצק במקום שמנת חמוצה- שמתי כוס מים.
במילוי - במקום נוטלה מרחתי ממרח שוקולד אגוזים של צ'וקוטה (מנצ'סטר) מי שרוצה הכשר אחר יש בחנויות אפיה.
כמובן שהשתמשתי במרגרינה (מחמאה) במקום חמאה.
שינוי נוסף - אני עשיתי מלכתחילה כמות כפולה שזה קילו ועדיין הספיקה לי צנצנת קטנה של הממרח- דהיינו 350 גרם- מה שבמקור של המתכון הכמות הזאת צריכה להספיק לחצי ק"ג...
גם ככה יצא לי שוקולדי בטירוף - אז כמות כפולה- זה מוגזם לדעתי
בכל שאר הרכיבים הכפלתי את הכמויות
אז הנה המתכון- בהצלחה!! ותגידו איך יצא...
http://www.krutit.co.il/עוגת-רוגלך-במילוי-שוקולד-ונוטלה/