אני גם הייתי במכבי
הבעיות שלי שם היו שהפסיקו לי את לתל השומר והעבירו אותי למכבי השלום או פתח תקוה ששם רואה אותך רופא משפחה עם הסמכה לסוכרת ולא רופא אנדוקרינולוג אלא א"כ תחכה 7 חודשים
חוץ מזה היה חודש שלא עבד לי בדיוק החישן ובדקתי יותר מ5 קופסאות לחודש, ואני עדיין רב איתם על ההחזר
מאוחדת עברתי לשם ומול מכבי הם פשוט דפוקים!!!
המערכת המשרדית שם לא עובדת טוב, הם לא דואגים לאישורים כמו מכבי אלא צריך לעשות הכל לבד וזה די מורכב לדאוג לכל האישורים.
למשל בבית מרקחת הקשתות חסר סטיקים אופטיום
גם השעות פתיחה שלהם על הפנים בדיוק בשעות של הכוללים חוץ מרחוב ירושלים
המכון סוכרת עובד יום אחד בשבוע ולא מתקשרים כמעט במיילים
ולא מדבר באופן כללי על הרשימת רופאים שלהם שהיא ממש קטנה
דוקא רופאי סוכרת יש להם אנדוקרינולוגים
מענין אותי יותר להבין על לאומית בבני ברק.
מה הם נותנים בבסיס שלהם באופן כללי
מה הכמות הרגילה החודשית של סטיקים לבדיקת סוכר ידנית לאלה שיש להם חיישן. וכמה מסובך אצלם לקבל יותר?
השירותי משרד שלהם האם טובים? ומתקשרים במיילים?
מה מצב ההחזרים שלהם באם בחודש אחד קרה וצירך יותר מהכמות הרגילה?
טופס 17 למרפאות חוץ הם נותנים או לא?
אנחנו בלאומית.(לא בב"ב) אני חושבת שיש הבדל בין ילדים לבוגרים בכל הקופות. אצלינו מדובר בילד.
אנחנו מקבלים טפסי 17 לתל השומר בלי בעיה.
סטיקים לבדיקות סוכר אנחנו מקבלים בכמויות למרות שיש חיישן. (כמויות זה אומר שהרופא נותן מרשם לאיזה 10 קופסאות בחודש. ואנחנו קונים רק חלק קטן מזה. כי בכל זאת יש חיישן ואין צורך בכזה הרבה...) יכול להיות שאם יש צורך גם נותנים יותר. אך לא שמעתי שמגבילים בסטיקים.
בכלל כל המרשמים הם נותנים יותר ללא בעיות מיוחדות.
(היה בעבר בעיה עם רוקח ספציפי שלא הסכים להביא יותר מחבילת חיישנים בחודש למרות שיש מרשם ליותר. אבל מאוד מהר הראנו לו את הכיוון ע"י פניה להנהלה ומאז מביא כמה שצריך ללא התנגדות)
בסך הכל אני מרוצה מלאומית. בטח לאור סיפורים שאני שומעת מסכרתיים החברים בקופ"ח אחרות.
נ.ב. אין לי שום מניות בלאומית. פשוט חבל לי על הסכרתיים שרבים עם המערכת ולא מקבלים את מה שהם צריכים בעוד שבקופה אחרת יהיה להם יותר קל.