וההפגנות בבלפורגם ירושלים אדומה, בגלל ההפגנות הר הבית ו"החתונה"
וההפגנות בבלפורגם ירושלים אדומה, בגלל ההפגנות הר הבית ו"החתונה"
סיפור מהתקופה האחרונה:תסלח לי, אמנם הפחד גורם לתחלואה, אבל לומר שהפחד גורם לתחלואה בקורונה ? זה פשוט דברי הבל.
היא העיר הכי צפופה בישראל להזכירכםבני ברק בהחלט מתחרה בשמירת הנחיות ויש הדבקות .
ערים חרדיות?אין לי דע מה נכון..
אבל תכלס בשטח ב"ב וק"ס הכי מסכות והכי הדבקות
השבוע הייתי בכמה ערים בצפון בדרום, הרבה פחות הקפדה על מסכות, וגם הדבקות פחות....
צפיפות, צפיפות, צפיפות.בני ברק בהחלט מתחרה בשמירת הנחיות ויש הדבקות .
עיר אדומה.
זה באמת מאכזב
אבל זו מציאות .
זה לא רק הצפיפותצפיפות, צפיפות, צפיפות.
אין מה להתחמק - צפיפות זה הסיפור במגיפות.
אני מבין שיש הרבה נבדקים אבל למה אחוז החיובים גבוה מאוד מאוד? מה ההסבר לזה?זה לא רק הצפיפות
במודיעין עילית יש אחוז הרבה יותר גבוה של נבדקים
כל הקהילות שלא נבדקים אצלם - הם ממש מיעוט במ"ע
אני מבין שיש הרבה נבדקים אבל למה אחוז החיובים גבוה מאוד מאוד? מה ההסבר לזה?
צפיפות, צפיפות, צפיפות.
אין מה להתחמק - צפיפות זה הסיפור במגיפות.
זה ממש מפליא.שימו לב שמלא אנשים שהלכו עם מסכה-נדבקו עם כל הזהירות
ואנשים שלא שמרו על כלום-לא נדבקו
אפשר להוסיף, יש הרבה אנשים שלא שמרו על כלום לא נדבקו לא נבדקו, אבל יש להם נוגדנים...........שימו לב שמלא אנשים שהלכו עם מסכה-נדבקו עם כל הזהירות
ואנשים שלא שמרו על כלום-לא נדבקו
הנוגדנים נוצרים ע"י חוסר פחד......אפשר להוסיף, יש הרבה אנשים שלא שמרו על כלום לא נדבקו לא נבדקו, אבל יש להם נוגדנים...........
כמה שזה נכון, וכמה שזה קשה.יש 'חבילת זהירות'. חשוב לשמור ככל האפשר על כל החבילה.
כותבים כאן האם מסכה עוזרת. אך אי אפשר להתמקד רק במסכה.
יש כמה אמצעים טבעיים להפחתת הידבקות, ומסכה היא רק אחת מהם.
שמירת מרחק, הימנעות מהתקהלויות, הגיינה - הם אמצעים חשובים נוספים.
המטרה היא שמירת כל הדברים ביחד.
יש 'חבילת זהירות'. חשוב לשמור ככל האפשר על כל החבילה.
מעבר לזה, נראה שהשם מדבר באופן מיוחד אלינו.
שנזכה בע''ה לשמוע ולהבין, ולהיגאל רוחנית ופיזית.
ולא לשכוח לעשות את הדבר החשוב ביותר יותר מכל ""החבילת זהירות""כמה שזה נכון, וכמה שזה קשה.
הולכים ללימודים, הולכים לקניות, הולכים לעבודה, פוגשים מאות אנשים כל יום, ולא לשכוח, שהאזורים החרדיים, משתמשים הרבה בתחבורה הציבורית, והיא עמוסה, ולא תמיד עם שמירה.
כמה לשמור?
בכל משפחה יש כמה אנשים, לא אחד או שניים, וכל אחד יוצא למקומות אחרים, בערב נפגשים,
מסובך
והמחלה עוד כאן. ומי יודע לכמה זמן.
ומה לעשות, "לא אתה בן חורין ..." אנחנו נמשיך לשמור ולהשמר, וה' אתנו.
ממש לא קשור! זה כואב מאוד שכל הזמן מדברים רק על מסכות והגיינה והתרחקות "וחבילת זהירות" וכ"ו בלי סוף...אשרנו שיש !!!-מנהיג-!!! שכזה לדורנו.....
צודקולפחות 80% על מה אנחנו לא בסדר שבגלל זה עם ישראל ובפרט החרדים עוברים דברים קשים כאלה
לא שאני בסדר ממש לא!!! כולנו צריכים להתחזק ולראות מה בדיוק צריכים להשתפר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: