המוןכמה נפטרו בחסידות הזאת?
המוןכמה נפטרו בחסידות הזאת?
מה זה המון?המון
וזה בדוק אני מכיר כמה כאלה שפחדו ולכן הכי שמרו ולצערנו נדבקו.....
אבל הדביקו אחרים...ואנשים שלא שמרו על כלום-לא נדבקו
לא נדבקו.שימו לב שמלא אנשים שהלכו עם מסכה-נדבקו עם כל הזהירות
ואנשים שלא שמרו על כלום-לא נדבקו
רק הדביקו את הפחדנים עם המסכה.לא נדבקו.
ברור.
ברור.
ואיך קוראים לצורת התנהגות שגורמת לאחרים סבל גדול, החל מבידודים, דרך קשיי פרנסה, וכלה במחלה קשה או מוות?כן לפחד מעברות "אשרי אדם מפחד תמיד"
מעניין לדעת, באיזה מדינות? ומתי הורידו את החובה הזו?תבדקי מה קורה באירופה.. במדינות שהורידו את החובה הזו. כי הבנינו שזה חסר תועלת.
את מאשימה אותי בחינם, לא אמרתי שום דעה בעד או נגד, עובדה שיש אנשים פחד חם ולחוצים, עובדה שיש אנשים שלא הולכים עם מסיכות, איפה יש אחוז יותר פחדנים? זה לא אומר שכל מי שהולך עם מסכה זה בגלל פחד.ואני אומר שבקרב עוטי המסכות יש אחוז גדול יותר של אנשים זהירים שלא מעונינים להכניס אנשים בגללם לבידוד ובודאי שלא להדביק אחרים!!
ובקיצור די לטענות שכל מי שחושב אחרת ממך בעניני קורונה הוא פחדן, בין פחד ולחץ לזלזול בהנחיות יש באמצע עוד משו שקוראים לו אחריות וזהירות!!!!!! ורוב הציבור נמצא בעמדה זו....
גם בכביש יש יותר אנשים שנדרסים מהמדרכה...את מאשימה אותי בחינם, לא אמרתי שום דעה בעד או נגד, עובדה שיש אנשים פחד חם ולחוצים, עובדה שיש אנשים שלא הולכים עם מסיכות, איפה יש אחוז יותר פחדנים? זה לא אומר שכל מי שהולך עם מסכה זה בגלל פחד.
בני ברק בהחלט מתחרה בשמירת הנחיות ויש הדבקות .אני מסתובב בערים שונות, המקום שהאווירה של הקפדה על ההוראות, בדגש על מסכות, הכי מורגשת, זה מודיעין עילית.
איך זה מסתדר עם הטבלאות? אין לי מושג.
זה לא רק תקתוק.תכלס תגידו מה שתגידו משה ליאון צריך להיות ראש ממשלה!!!
רמות היתה במצב הרבה יותר גרוע ממודיעין והוא ידע לתקתק.....
מענין שכל עיר שנכנסת לסאגת "סגר"וסתם נקודה למחשבה :
מישהו שמע על נתונים שמורכבים גם מכמות חולים לבית אב????????
ואולי להכניס זאת לשקלול של ערים אדומות וכתומות וכל שאר ירקות???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: