מגיל 9 בערך.מינון 40 באיזה גיל?
היום - 13.
מגיל 9 בערך.מינון 40 באיזה גיל?
עובדתית זה לא נכוןאני כעיקרון חושב שרוב המיקרים היום של לקיחת ריטלין מיותרים.
יש מיקרים שהכדור הזה הוא נס, אבל היום כבר הגיעו למצב שדופקים ריטלין לכל ילד שובב עד שהוא נהיה מדוכא עם תווית של חריג.
עובדתית זה לא נכון
איזה חלק ממה שכתבתי?
דופקים ריטלין לכל ילד שובב עד שהוא נהיה מדוכא עם תווית של חריג.
שדופקים ריטלין, או שהוא נהיה מדוכא?
לא נתתתי כי אני נותנת רק לצורך למידה בביס..רק מה לעשות שהילדה שלי בגלל זה השמינה נורא?
ריטלין קצת פוגע בתאבון וצריך ללמוד איך לחיות איתובגלל הריטלין או בגלל הפסקת נטילתו?
מרגיש לי כאילו כתבו כאן כמה שאין להם בכלל מושג מה זה ADHD.
עם כל ההכלה והמילים היפות, בלי הכדור הזה הייתי הופכת לפסיכוטית: חורבן הבית. בכיות בכל פינה. תזזתיות. דחיית סיפוקים. הצפות רגשיות. על איזו הכלה מדברים כאן, ועוד בתקופת סגר פלוס קורונה?!
לדעתי בגלל ההפסקה.בגלל הפסקת נטילתו?
ריטלין קצת פוגע בתאבון וצריך ללמוד איך לחיות איתו
אני מודע זה מה שכתבתי שברגע שמפסקים התיאבון מגיע והרבה פעמים בגדולהיא מדברת על בעיה הפוכה.
שגם וגם.
מרגיש לי כאילו כתבו כאן כמה שאין להם בכלל מושג מה זה ADHD.
אשמח לקבל את המקור לנתון הזה...זה נתון.
קראת את ההודעה שלי לפני שהגבת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: