מישהו יכול???מישהו רוצה לשאול צ'ט ג'יפיטי מתי הוא לא מזהה אותנו כרובוטים?
(אני לא יכול)
מישהו יכול???מישהו רוצה לשאול צ'ט ג'יפיטי מתי הוא לא מזהה אותנו כרובוטים?
(אני לא יכול)
לא, לי יש 11 כתובות מייל על המספר שלי, הכל עובד תקיןאם גוגל מזהה שיש לאדם אחד כמה כתובות הוא סוגר את המייל?
שאלה:מישהו יכול???
ג'מיני:לא, לי יש 11 כתובות מייל על המספר שלי, הכל עובד תקין
שאלה:
האם יש דרך שאפשר לפתוח חשבון גוגל ללא צורך באימות לפלאפון?
GPT:
כן, יש כמה דרכים לפתוח חשבון גוגל ללא צורך באימות באמצעות טלפון, אבל זה יכול להיות קצת מסובך. אחת האפשרויות היא לנסות להירשם באמצעות מחשב ולא להזין מספר טלפון. עם זאת, גוגל לעיתים דורשת אימות בטלפון כחלק מהליך ההגנה על חשבונות.
אם תבחר באפשרות שלא לכלול מספר טלפון, תוודא שאתה משתמש במידע אמין ואמין בתהליך ההרשמה, כמו כתובת דוא"ל חלופית. זה עשוי להקטין את הסיכוי שגוגל תדרוש אימות בטלפון.
כמו כן, יש לקחת בחשבון שהאופציות הללו עשויות להשתנות בהתאם למדינה ולזמן.
לא אמוראם גוגל מזהה שיש לאדם אחד כמה כתובות הוא סוגר את המייל?
מה זה?למה אנשים לא פותחים מייל באוטלוק?
מייל של מיקרוספט, לא של גוגלמה זה?
זה אותו דבר?מייל של מיקרוספט, לא של גוגל
Microsoft account | היכנס או צור את החשבון שלך היום – Microsoft
היכנס באמצעות חשבון חשבון Microsoft. חשבון אחד. מקום אחד לניהול הכל. ברוך הבא ללוח המחוונים של החשבון שלך.account.microsoft.com
כלומר?זה אותו דבר?
זה נותן את אותם תכונות של ג'ימייל?כלומר?
כנראה שיש הבדליםזה נותן את אותם תכונות של ג'ימייל?
מה ההבדלים ביניהם?
אפשר להירשם איתו?
למה אף אחד לא משתמש בו?
מה ההבדלים?אאוטלוק פחות נח לדעתי
אפשר לפתוח בו כמה תיבות דואר וזה הפלוס הגדול שלו מבחינתיאי אפשר לעשות בו תיבת דואר מקושרת כדי לראות כמה תיבות דואר נכנס ביחד במקום לפתוח כל פעם את כל התיבות דואר בנפרד
קופץ על האשכול
גוגל לא נותן לי לבצע אימות טלפוני (לא בSMS ולא בשיחה קולית) יש דרך לסדר את זה?
מה הוא כן נותן?לפי מה שאני יודע כאן מפרוג, גוגל כבר הרבה לא לא מוכן לשלוח אימות בשיחה קולית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: