נתקעתם עם הסמס של ג'ימייל? אז בואו תקראו פתרון מטורף!!!!!

רץ לבן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
תודה, אבל האמת שזה אפילו לא מנסיון-
אלא קראתי כאן בפרוג כל אשכול שמצאתי בנושא,
עברתי על הפתרונות שאנשים הציעו ומה היו התגובות של הניקים - אם עזר להם או לא,
וראיתי שזה הפתרון שבאמת עבד להכי הרבה אנשים...
ב"ה שזה באמת עזר גם לכם.

י ס

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
תודה, אבל האמת שזה אפילו לא מנסיון-
אלא קראתי כאן בפרוג כל אשכול שמצאתי בנושא,
עברתי על הפתרונות שאנשים הציעו ומה היו התגובות של הניקים - אם עזר להם או לא,
וראיתי שזה הפתרון שבאמת עבד להכי הרבה אנשים...
ב"ה שזה באמת עזר גם לכם.
אז מי המקור???
:unsure:

ארוזה

משתמש חדש
יש פתרון הרבה יותר פשוט,
כשהוא מבקש להזין את כתובת המייל החדשה, לא להמציא לבד כתובת, אלא להשתמש בכתובת שהוא נותן לך לבחור,
כך הוא מעולם לא מבקש אימות בסמס!!!

Morris

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
יש להם אלגוריתם מורכב שמנתח מתי ייתכן ורובוט פותח את החשבון ואז הוא מבקש אימות SMS.

כך לפחות לפי גוגל - שדורשים שתאמת שאתה לא רובוט... ולכן סיסמה מורכבת שנראית יותר כאנושית מאשר רובוט אמור לפתור את הבעיה - אך יש עוד סיבות שהמערכת מזהה אותנו כרובוטים, נניח אם פותחים חשבון אישי יותר מפעם אחת על מחשב אחד הוא יחשוב שזה רובוט וכדו'

י ס

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
יש פתרון הרבה יותר פשוט,
כשהוא מבקש להזין את כתובת המייל החדשה, לא להמציא לבד כתובת, אלא להשתמש בכתובת שהוא נותן לך לבחור,
כך הוא מעולם לא מבקש אימות בסמס!!!
וואו, אולי עלינו על פטנט חדש!!!
מי מתנדב לנסות?

י ס

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
יש להם אלגוריתם מורכב שמנתח מתי ייתכן ורובוט פותח את החשבון ואז הוא מבקש אימות SMS.

כך לפחות לפי גוגל - שדורשים שתאמת שאתה לא רובוט... ולכן סיסמה מורכבת שנראית יותר כאנושית מאשר רובוט אמור לפתור את הבעיה - אך יש עוד סיבות שהמערכת מזהה אותנו כרובוטים, נניח אם פותחים חשבון אישי יותר מפעם אחת על מחשב אחד הוא יחשוב שזה רובוט וכדו'
אז אולי כן לשאול צ'ט ג'יפיטי...

איך שתקרא לי

משתמש רשום

י ס

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מעניין.
מה שעוד מעניין, זה שהרגע פתחתי עוד אימייל עם סיסמה פשוטה מאוד והוא לא ביקש סמס.
שאלה נוספת:
אם גוגל מזהה שיש לאדם אחד כמה כתובות הוא סוגר את המייל?

תגיד תודה!

משתמש רשום
איפה מבקשים מגוגל שיתן לי כתובת מייל?
לא הצלחתי לפתוח כתובת בלי סמס וניסיתי סיסמאות מורכבותתתת

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
אני עשיתי את זה אבל בצ'אט בהתחלה הוא שינה לי אבל אחר כך הוא פתאום הפך בחזרה לאנגלית והוא לא נותן לשנות
מה עושים?
אני פחתי את האפליקציה של אנשי קשר, ושם בהגדרות הוא שאל אותי מה אני רוצה שיהיה השפה הכללית של הממשק, כתבתי עברית. ומאז השתנה לי קבוע
1727788475413.png

י ס

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
אני חושב שבשפת האנגלית הוא פחות חוסם
כך מהניסיון שלי

י ס

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי

מישהו רוצה לשאול צ'ט ג'יפיטי מתי הוא לא מזהה אותנו כרובוטים?
(אני לא יכול)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה