יש אצלם אופציה לפתוח סרטונים נקיים ביוטיוב. כדאי לנסות לפנות אליהםנכון מאוד אני מעדיף לעיתים נטפרי כי הוא אמנם לא פותח את האתר יוטיוב אבל פותח סרטונים ביוטיוב ונתיב כל מה שמריח יוטיוב זה חוסם
יש אצלם אופציה לפתוח סרטונים נקיים ביוטיוב. כדאי לנסות לפנות אליהםנכון מאוד אני מעדיף לעיתים נטפרי כי הוא אמנם לא פותח את האתר יוטיוב אבל פותח סרטונים ביוטיוב ונתיב כל מה שמריח יוטיוב זה חוסם
ברדק בעיקרון פתוחברדק למשל וכו' הם חוסמים?? כי נטפרי כן
כןלינקדאין פתוח?
נראה לי שגם בנטפרי הוא פתוחלינקדאין פתוח?
לינקדין חסום שבחסומים בנטפרינראה לי שגם בנטפרי הוא פתוח
לעומת נטפרי שלא כ''כ בענין לעזור ללקוחות שלהם
גם אני מצטרף להנ"לאני לא בדיוק מסכים עם הקביעה הזאת
מידיעה???ברדק בעיקרון פתוח
אז מה המסקנה בשורה התחתונה?לא מאוד ממליצה על נתיב.
חסמו לי אפשרות של הדפסה למשל (מבטיחה ששלחתי שם דברים צנועים. אבל המדפסת הייתה חסומה לי...)
והכל חסום אצלם מראש. אחר כך אפשר לבקש מהם לפתוח. אבל הכל איטי ומעצבן כזה.....
ונטפרי קצת מגזימים עם חוסר הגמישות שלהם. כאילו הקטע שזה לא מזיז להם אם יש לי בסטה של דגים בשוק, והקולגה שלי מתכנתת. לשנינו תהיה אותה רמת חסימה. בלי אתרים ספציפיים שצריכים להיות פתוחים נטו בשביל העבודה שלי.....
לינקדין חסום שבחסומים בנטפרי
אולי היית שם בעבר, הם השתדרגו ממש בשנים האחרונות אני יודעת... באתרים מקצועיים פותחים ה-כ-ל כשזה נקי, ולא מתפלספים איתך על כל דבר, ובאתרי פנאי וקניות יש להם את ההגבלות שלהם אבל גם שם יש פתיחות אם את מבקשת כמו עלי אקספרס שפתוח וחוסם מצוייןן, נקסט, שיין ועוד כל מיני...נתיב חסימה מזעזעת
הככככככל חסום וצריך לבקש על הככל אישורסיוט מתמשך
אם את רוצה למשל שופרסל זה יהיה לך סגור
דברים מינמלים אין שם פתוחים
כןמידיעה???
כןמידיעה???
מה הכוונה בעיקרון?ברדק בעיקרון פתוח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: