ברדק חסום בנטפרי,ברדק
אא"כ התכוונתם לפרסומות שהם עושים
ברדק חסום בנטפרי,ברדק
אפעם לא באמת הבנתי למה.ברדק חסום בנטפרי,
ממש לא...תלוי בהגדרות שלך כמובן, אם את רוצה את הרמה הכי מורחבת את מקבלת כל מה שפתחו אי פעם...מידיעה!משהו שנראה לי שלא כתבו עדיין - בנטפרי אתר שנפתח אי פעם הוא פתוח אצל כל המשתמשים.
נראה לי שבנתיב הפתיחה היא לפי משתמש, כלומר מעבר למה שפתוח באופן בסיסי צריך לבקש עבור כל אתר, לא משנה אם הם כבר יודעים שהוא נקי ופתחו אותו למשתמש אחר (כך היה בעבר בכ"א, אולי זה השת
כן בנתיב פותחים לינקדאין אם אתה צריךלינקדאין פתוח?
ברדק פתוח בנתיב אם אתה מבקשברדק למשל וכו' הם חוסמים?? כי נטפרי כן
לנתיב יש את העקרונות שלו והאתרים שלא פותחים לא משנה מה, ומעבר לכך כל מה שאני צריכה בתחום עיסוק שלי אני מבקשת מהם, בודקים, ופותחים כאשר האתר נקי כמובן. וזה נח ממששש, והכי חשוב אפשר לעבוד בשקט ולא נתקע כל רגע בגלל שזה לא יושב על החיבור לאינטרנט אלא על המחשב.אז תכלס נטפרי זה משהו עקרוני והשקפתי חזק ונתיב חוסם מה שבא לו??
מאז נשות הכותל נטפרי חסמו את ברדקאפעם לא באמת הבנתי למה.
למי יש הסבר למה זה לא ודברים אחרים כן?
בדקתי, חסום הכל בנטפריתבדוק שוב
אבל זה הבעיהאני לא יודע איזה נתיב יש לך, כי אצלי בנתיב אין תמונות נשים, כל תמונה כזו אתה מקבל כמשבצת אטומה.
נכון, אחת ל... יכול להישמט מהרובוט איזושהיא תמונונת, אבל זה נדיר ביותר והיום כמעט שזה לא קורה.
מה שניתן לפתוח הם משתדלים לפתוח ככה שזה נראה לי קצת תלונה לא כ"כ עניינית.
אולי אתה בקהילה מסוימת כך שיש לך הגבלות יותר מהרגיל.
אני בסינון קהילתי ותמיד היו יותר אפשרויות וכיום הקהילה צמצמה יותר את היכולת לפתוח כך שאין לי תלונה בכך על נתיב. הם מפנים אותי למענה של הקהילה ובאם אקבל רשות, הם יפתחו לי.
זה נכון מאד!!!
בטח רשמת בגוגל , ברדק שולחים את הסרטון למייל שם זה פתוחבדקתי, חסום הכל בנטפרי
כאן הבעיה במקום שיהיה אינטרנט לעבודה אז הוא לילדים ואז כל הסינון תלוי באם הילד יכול לעקוף אותו או לא.לתשומת לב,
בנתיב אם יש חשש שאי פעם יתחברו לרשת שלך (ילדים/ בעל וכו') ממכשיר ללא חסימה של נתיב
כדאי שתדע שאין סינון על הרשת אלא רק על המחשב שלך - זה שהתקנת עליו את הסינון
ולא כי אני בעד נטפרי (יש לי כמה וכמה תלונות עליהם)
בבקשהבדקתי, חסום הכל בנטפרי
נכון, ועדיין צריך להתחשב בזהכאן הבעיה במקום שיהיה אינטרנט לעבודה אז הוא לילדים ואז כל הסינון תלוי באם הילד יכול לעקוף אותו או לא.
כל החסימות רחוקות מאוד מאיפה שהם צריכות להיות גם טכנולוגית וגם בתפיסה. לפחות נתיב יותר קרובים לתפיסה נכונה של חסימה.
רק דרך של רגע וגם זה רק האקסל או קצת ישנים אבל כל רגע חסום לי יש דרך אחרת לשלוח ליבבקשה
שמחה מושלמת ואנרגטית עם XL משקה האנרגיה האהוב - כל רגע
פעילות מיוחדת מתקיימת ובה תוכלו להפתיע חבר שמתחתן עם משקה האנרגיה בדמות מארזי פחיות XL ואביזרי משמחים של XL לחתונה בשיא האנרגיה • ניתן למצוא במגוון טעמים ובכשרות מהודרת של בד"צ איגוד הרבנים מנשסתרwww.kore.co.il
ניסיתי למייל והוא לא שלח לי אלא נתן לי קישור ליוטיוב וזה חסוםבטח רשמת בגוגל , ברדק שולחים את הסרטון למייל שם זה פתוח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: