מי אמר לכם?אמרו לנו שעוד פעם הוא הוחלף
מי אמר לכם?אמרו לנו שעוד פעם הוא הוחלף
ליאת מארק. (אחרי שהתקשרנו לקבלן ולא קיבלנו מענה...)מי אמר לכם?
מישהוא יודע?כנ"ל.
יש לכם תקשורת עם הקבלן? אמרו לנו שעוד פעם הוא הוחלף.
איזה סגנון? אב?סיון?דיברתי עם החברה והם אמרו לי שסביר להניח שתהיה הקדמה אך הם עדין אינם יודעית תאריך מדויק
זה מה שליאת כתבה לנו לפני שבועיים (אחרי שהתקשרנו לקבלן והוא אמר לנו שהוא כבר לא שם... פנינו לליאת):מישהוא יודע?
מענייןזה מה שליאת כתבה לנו לפני שבועיים (אחרי שהתקשרנו לקבלן והוא אמר לנו שהוא כבר לא שם... פנינו לליאת):
שלום רב ,
אנחנו בשלבי גמר ,
תיאום הגעה מול elenamashourאין לכתוב כתובת מייל
בהצלחה
האם הייתם שם? או תיאמתם הגעה?שבוע שעבר היה לי קשר עם אלנה והמנהל עבודה ממשהור.
האם יש לכם מושג מה זה אומר הטופס הזה האם יש סיכוי שזה יהיה לפני פסחעדכון! עדכון! עדכון!
נחת לנו הרגע במייל. מצורף.
צפה בקובץ המצורף 1075839
בהצלחה ובשורות טובות עוד במהרה!
לה' פתרונים...האם יש לכם מושג מה זה אומר הטופס הזה האם יש סיכוי שזה יהיה לפני פסח
אם תוכלו לעדכן כאן האם הם אישרו לכם אשמח מאוד כי גם לנו זה נוגעלה' פתרונים...
אין יותר מידע מעבר לזה (כבר הספקתי לחפור להם היום).
מה שכן, מי שצריך השלמות בבית (מטבח/סניטריה/סורגים וכו'...) אולי תהיה אפשרות לפני טופס 4, מחר אני צריכה להתקשר לילנה ממשהור ולבדוק איתה את הנושא?
אגב, יש פה מישו מבנין 3? אולי שווה לעשות סורגים יחד? שיהיה גם יפה וגם זול?
אני מבינה שאתם לא מבנין 3...אם תוכלו לעדכן כאן האם הם אישרו לכם אשמח מאוד כי גם לנו זה נוגע
אפשר להגיע מתי שרוצים (עם תיאום כמובן) ולהביא את מי שרוצים.אם תוכלו לעדכן כאן האם הם אישרו לכם אשמח מאוד כי גם לנו זה נוגע
אפשר להגיע. אבל לא נראה לי שמותר להתקין דבריםאפשר להגיע מתי שרוצים (עם תיאום כמובן) ולהביא את מי שרוצים.
אכן כן. אפשר לבוא, ולמדוד! אבל ההתקנה בפועל (של כל הדברים, מטבח- אם עושים בפרטי, מזגנים, סורגים וכו') תתבצע רק אחרי קבלת מפתח.אפשר להגיע. אבל לא נראה לי שמותר להתקין דברים
צריך לתאם מולם, א"א לבוא סתם כך פתאום...אני מעוניין לבוא לבקר בדירה שלי בפרויקט, יש למישהו מושג עד איזו שעה אחה"צ אפשר להגיע ולהיכנס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: