בכותרת כתוב 'קשב וריכוז ברמה קשה'אני התייחסתי עניינית לבקשה שלו על תחום עבודה. הוא לא ביקש ייעוץ בנושאי רפואה למרות שרבים מהמגיבים כאן עסוקים בכך.
קשה = טיפול רפואי ולא שום פתרון אחר
אני עובד עם כאלה..ומי שלא מטופל עף מהר מאוד מהמערכת
בכותרת כתוב 'קשב וריכוז ברמה קשה'אני התייחסתי עניינית לבקשה שלו על תחום עבודה. הוא לא ביקש ייעוץ בנושאי רפואה למרות שרבים מהמגיבים כאן עסוקים בכך.
כמובן וכמובן, אבל מכאן ועד להמליץ על שתייה בתור מרפא והצלה, רחוקה הדרך מאוד מאוד מאוד.אני חושבת שהרעיון מאחורי השתיה זה-
לכל בנ"א התפקוד יותר טוב כשהוא שותה מספיק- פחות כאבי ראש או בכלל לא, חילוף חומרים יעיל יותר וכל שאר יתרונות המים.
יכול להיות שאם ניקח בנ"א עם הפרעת קשב ששתה מספיק התפקוד שלו יהיה קצת יותר טוב כמו חברו שבלי הפרעת קשב ששתה מספיק.
ברור לחלוטין!!!!!כמובן וכמובן, אבל מכאן ועד להמליץ על שתייה בתור מרפא והצלה, רחוקה הדרך מאוד מאוד מאוד.
לענ"ד, השתייה וההתעסקות בה דווקא מסיחים את הדעת. ומנסיוני ארוך השנים זה לפעמים פתרון נחמד לילדה היפראקטיבית לשיעור גיאוגרפיה, ולא פתרון לישיבת צוות למשל...
ידוע למשהי על גרפולוגית מוסמכת?
כזאת שיודעת מה היא מאבחנת
ידוע למשהי על גרפולוגית מוסמכת?
כזאת שיודעת מה היא מאבחנת
טלפון?יש אחת אילת וגברייט אחת האלופות לעבוד עם מבוגרים בנושא זה חרדית אגב. ויש לה צוות שלם שעובד איתה למי שחשוב דווקא גברים ועוד התמחויות ספציפיות
במידה ותרצו טלפון שלה אז יש לי.
אני ממש חושב כמוהו.אולי עויזר למלמד
+972 52-765-7567טלפון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: