נכתב ע"י תקוה;2246718:האם יש הבדל תהומי בין ילידת 28.12.15 לבין ילידת 1.1.16?
האם יש הבדל בין ילידת:
31.12
לבין ילידת: 10.01
כי לצערי למרות שבאמת אין הבדל משמעותי הבת שלי נשארה במעון
נכתב ע"י תקוה;2246718:האם יש הבדל תהומי בין ילידת 28.12.15 לבין ילידת 1.1.16?
נכתב ע"י רותי קפלר;2247277:חוזרת על הצעתי מהאשכול הקודם -
לתת לכל אחת להשאר בגן חובה כאוות נפשה, רק בתשלום. אין שום סיבה שהמדינה תממן לילדה שנת חינוך נוספת.
700 ש"ח לחודש נראה לי הוגן בהחלט.
תתפלאו לראות איך כל הבעיות ייפתרו, הלקויות ייעלמו, וכולן תעלינה בשמחה ובששון לכיתה א'.
נכתב ע"י y&m;2247224:האם יש הבדל בין ילידת:
31.12
לבין ילידת: 10.01
כי לצערי למרות שבאמת אין הבדל משמעותי הבת שלי נשארה במעון
נכתב ע"י java;2247297:התשובה היא - כן.
כמו שיש הבדל בין התאריכים הנ"ל לענין קטינות.
למה אדם יכול לעבור על החוק בהפרש של יומים ובפעם השניה להיענש?
כי בדברים האלו אי אפשר לשים קו גבול ולתת לו להתנדנד.
אם זה מתחיל לזוז אין לדבר סוף כמו שכתבו פה מקודם.
לכן הוחלט לשים גבול שיחלק באופן שרירותי (למעט מקרים יוצאי דופן, כמובן)
לתת לכל אחת להשאר בגן חובה כאוות נפשה, רק בתשלום. אין שום סיבה שהמדינה תממן לילדה שנת חינוך נוספת.
תתפלאו לראות איך כל הבעיות ייפתרו, הלקויות ייעלמו, וכולן תעלינה בשמחה ובששון לכיתה א'.
נכתב ע"י efrat1;2247348:לכל מי שצלצלה יש בת ילידת כסלו?
או שהבנות שלכן גדולות בשנתון?
נכתב ע"י efrat1;2247348:לכל מי שצלצלה יש בת ילידת כסלו?
או שהבנות שלכן גדולות בשנתון?
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2247552:אני צלצלתי ויש לי גם וגם.
יש לי ילידות שבט - אדר, ויש לי ילידת כסלו.
נו, מה עכשיו?
חני
נכתב ע"י efrat1;2247590:עכשיו ככה,
אם הבת שלך ילידת הכסלו היתה צריכה להשאר שנה מאיזושהיא סיבה, היית שמחה לשלם 700 ש"ח לחודש על התענוג?
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2247607:שמחה - לא.
אבל אם זה מה שיפתור את הבעיה שלה בשנה הבאה, כשהיא תהיה בגן חובה, כמעט הכי קטנה בגן, אבל בהחלט בשנתון ובהחלט מתאימה (היא המלך של הגן, כל הילדות רצות אחריה, היא יודעת על פה את כל מה שהגננת מספרת, ב"ה.) אז אני גם מסכימה לשלם אם יהיה צורך.
ממילא מי שצריך צריך לשלם - על טיפולים רגשיים, תרפיה באומנות או מורה מקדמת, ג"כ משלמים...
חני
נכתב ע"י אפשרי;2247296:אבל אם ברצינות, יש בזה בעיה כי יש אפליה לעשירונים העליונים, שישאירו את הילד ולא יתחשבו בתשלום.
נכתב ע"י efrat1;2247650:ז
זה נשמע לך הגיוני שהכל יהיה פונקציה ליכולת הכלכלית של ההורים?
נכתב ע"י ELFISH;2247752:אם אצטרך להשאיר את הבת שלי שנה, הייתי שמחה שיהיה גן שמיועד לילדות שכבר עברו גן חובה ויקבלו העשרה מתאימה וילדות בגיל מתאים ולא שתעבור כמו טיפשה את אותו המסלול בדיוק שוב רק עם עוד ילדות שקטנות ממנה בשנה +, מתוך איזה ציפיה שזה יקדם אותה לאיזה מקום.
גם אם זה אומר שאצטרך לשלוח אותה בהסעה כי זה גן אחד או שניים בעיר ולא ליד הבית. זה שווה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: