המגמה להשאיר ילדות בגן שנה נוספת בלי סיבה היא מטרד סביבתי
וסליחה מכל האמהות שחושבות שאם הילדות שלהן תהיינה הכי חזקות באזור הן תצלחנה בחיים.
כל דבר בזמנו.
אם היא בשנתון מסויים היא צריכה להיות בו. ולא בשנתון אחר- לא מתחת וגם לא מעל.
הילדות הגדולות האלו מרשות לעצמן לפרוץ גבולות על כל צעד ושעל כי הן גדולות ומבינות יותר מהפצפונות שבשנתון והן רק פעם ראשונה בגן חובה.
הן מתחצפות בלי חשבון. מפריעות ללמידה ודורסות את הילדות העדינות.
אני יודעת מעדות של גננת שמתפללת כל שנה שלא ישארו אצלה ילדות שנה שניה כי הן הורסות ל את כל הגן. וגם האמהות מצפות ממנה שתעסיק אותן בתעסוקות נוספות על התכנית הרגילה בגן כי הן משתעממות.
הנזק רב מאוד!!!
הבעיה גם אצל הבנים-
הבן שלי קטן קצת בשנתון ולפי כל מדד הוא מתאים לכיתה בה הוא נמצא.
רק מה- יש לו ילדים שגדולים ממנו בשנתים!!!
הם מכנים אותו בשמות רורומסים אותו.
הוא כבר ביקש לרדת כיתה בימים הראשונים של השנה.
ב"ה הוא ילד חזק מכל הבחינות.
בחסדי שמים כמה ילדים שקרובים יותר לגיל שלו מזה של הגדולים החליטו שמי שקטן בכיתה סימן שהוא יותר חכם, וכך קרנו עלתה בסוף.
וסליחה מכל האמהות שחושבות שאם הילדות שלהן תהיינה הכי חזקות באזור הן תצלחנה בחיים.
כל דבר בזמנו.
אם היא בשנתון מסויים היא צריכה להיות בו. ולא בשנתון אחר- לא מתחת וגם לא מעל.
הילדות הגדולות האלו מרשות לעצמן לפרוץ גבולות על כל צעד ושעל כי הן גדולות ומבינות יותר מהפצפונות שבשנתון והן רק פעם ראשונה בגן חובה.
הן מתחצפות בלי חשבון. מפריעות ללמידה ודורסות את הילדות העדינות.
אני יודעת מעדות של גננת שמתפללת כל שנה שלא ישארו אצלה ילדות שנה שניה כי הן הורסות ל את כל הגן. וגם האמהות מצפות ממנה שתעסיק אותן בתעסוקות נוספות על התכנית הרגילה בגן כי הן משתעממות.
הנזק רב מאוד!!!
הבעיה גם אצל הבנים-
הבן שלי קטן קצת בשנתון ולפי כל מדד הוא מתאים לכיתה בה הוא נמצא.
רק מה- יש לו ילדים שגדולים ממנו בשנתים!!!
הם מכנים אותו בשמות רורומסים אותו.
הוא כבר ביקש לרדת כיתה בימים הראשונים של השנה.
ב"ה הוא ילד חזק מכל הבחינות.
בחסדי שמים כמה ילדים שקרובים יותר לגיל שלו מזה של הגדולים החליטו שמי שקטן בכיתה סימן שהוא יותר חכם, וכך קרנו עלתה בסוף.