היא מבינה! ( וכזו אמירה יש בה.....את יודעת?)את לא
הסבל גובר על השכל.דווקא נראה לי אני מבינה
כאילו את אומרת שהפוגע אלוף בלשכנע את הפגוע שהוא הבעייתי
ואת זה גם הבנתי
אבל לעבור כזה סבל?
כשהיא רואה את הסביבה הקרובה והיא גם זוכרת את הילדות שלה הרבה יותר נורמלית
היא לא אוחזת שזה סיפור יוצא מהכלל? כאילו הסבל לא גובר על השכל?
אז אני מכירה מקרוב נרקסיסטית על גבול הפסיכופת [מאובחן..!]שהמון מהסביבה שלו לא מזהה, ואף מעריכה אותו...אני היחידה פה שחטפה התקף חרדה מהאשכול הזה??
אני רק מנסה להעביר בראש מי יכול להיות נרקסיסיט מהאנשים שאני מכירה
ואיך למען השם אני לא מצליחה למצוא אפילו לא אחד ולפי מה שכתבו כאן האחוזים גבוהים ממש
מה זה אומר?
השם יעזור לכולנו!!
תודה רבה!!זה אחד ההפרעות שאם לא נפגשת בהם, לעולם, אבל לעולם לא תוכל להבין.
זה כמו שיסבירו לאדם תתרן [חסר חוש ריח]מהו ריח של ביוב..
מאחלת לכולם לא להתנסות,
ובנוגע ל
אז אני מכירה מקרוב נרקסיסטית על גבול הפסיכופת [מאובחן..!]שהמון מהסביבה שלו לא מזהה, ואף מעריכה אותו...
כך יכול להיות שכל השואלות כאן פשוט לא מזהות....
אגב זה לא קל בכלל לזהות, גם לפסיכולוג יכול לקחת זמן...הם סופר מבלבלים, לא סתם האשכול הזה טעון כל כך...
דוג' לא מתאימהזה אחד ההפרעות שאם לא נפגשת בהם, לעולם, אבל לעולם לא תוכל להבין.
זה כמו שיסבירו לאדם תתרן [חסר חוש ריח]מהו ריח של ביוב..
מאחלת לכולם לא
אין צורך לאבחן ההגדרות פחות משמעותיותכן אבל אני מקווה שזה שלא מצאתי אומר שבאמת אין בסביבה שלי
ולא שפשוט אני לא מזהה...
ובאמת הדבר היחיד זה להתפלל להקב"ה שלא ניפגע משום דבר
בכלל לא בטוח שיבלוט לה.בחורה שהיא לא נרקיסיסטית
שפוגשת בחור נרקיסט
זה יבלוט לה מאוד?\
או שיש סיכוי שהכל יפול עליה חודשיים אחרי החתונה
אל תלחיצי יותר מידי וזה גם לא מדויק כי מי שהוא בריא ויש לו ניואנסים טובים ירגיש מצוין כשהבנאדם מולו לא מתנהג בצורה יפה.בכלל לא בטוח שיבלוט לה.
הם בד"כ שחקנים מאוד טובים.
הם גם דואגים שיהיה להם שם טוב בקהילה.
והרבה פעמים לוקח יותר מחודשיים עד שהאישה מבינה מה זה כי הם תמיד מושלמים והאישה היא זו שלא בסדר...וזה יכול לקחת שנים עד שהיא קולטת שהבעיה היא אצלו.
כל כך נכוןבכלל לא בטוח שיבלוט לה.
הם בד"כ שחקנים מאוד טובים.
הם גם דואגים שיהיה להם שם טוב בקהילה.
והרבה פעמים לוקח יותר מחודשיים עד שהאישה מבינה מה זה כי הם תמיד מושלמים והאישה היא זו שלא בסדר...וזה יכול לקחת שנים עד שהיא קולטת שהבעיה היא אצלו.
זה נכון שלפעמים יש סימנים עדינים אבל לא לכל אחת יש את החוש הזה והרבה פעמים מסתנוורים מהקסם שלהם ולא שמים לב לניואנסים. קשה לא להתבלבל מהם.אל תלחיצי יותר מידי וזה גם לא מדויק כי מי שהוא בריא ויש לו ניואנסים טובים ירגיש מצוין כשהבנאדם מולו לא מתנהג בצורה יפה.
כשבחורה יוצאת עם בחור שתתן לרגש הטבעי שלה לחוש מה היא חשה מולו, אם הוא מגמד את דבריה, מזלזל בה או לא מקשיב אפילו בקטנה זה סימני אזהרה וזהו.
נכון ולכן אמרתי שאין צורך להחליש ולאמר שאי אפשר לזהות ולהרגיש. אם נחבור לתחושות הבריאות שלנו ונתמה מה קורה כאן ומשהו לא נעים אז לא להקטין את זה ולא לזלזל בעצמינו ולבדוק למה אנחנו חשים מה שחשים והאם זה תקין. להיות חשדניים על כל אחד ועל כל דבר זה לא נכון ולא בריא אבל לעצום עיניים אסור וצריך לתת לאינטואיציות הטבעיות לדבר.זה נכון שלפעמים יש סימנים עדינים אבל לא לכל אחת יש את החוש הזה והרבה פעמים מסתנוורים מהקסם שלהם ולא שמים לב לניואנסים. קשה לא להתבלבל מהם.
נכון. לא כתבתי שאי אפשר לזהות. כתבתי שלא בטוח שישימו לב.נכון ולכן אמרתי שאין צורך להחליש ולאמר שאי אפשר לזהות ולהרגיש. אם נחבור לתחושות הבריאות שלנו ונתמה מה קורה כאן ומשהו לא נעים אז לא להקטין את זה ולא לזלזל בעצמינו ולבדוק למה אנחנו חשים מה שחשים והאם זה תקין. להיות חשדניים על כל אחד ועל כל דבר זה לא נכון ולא בריא אבל לעצום עיניים אסור וצריך לתת לאינטואיציות הטבעיות לדבר.
מכירה את המושג -תיקוף? אין צורך אחרי שנים של מחיקה ללכת לפסיכולוג שיעזור לתקף רגשות שאדם מרגיש ויש לו בטבע. עדיף כשהם עדיין חזקות ובוערות לתת להן מיקום וכח ולמנוע את כל הבלאגן ושנים של סבל לפני וגם אחרי שלפעמים מתקשים להשתקם מזה.
ולכן אני אחזור על זה שוב.נכון. לא כתבתי שאי אפשר לזהות. כתבתי שלא בטוח שישימו לב.
יש כאלה שכן ויש כאלה שלא...ויש כאלה שירגישו עמוק בלב שמשהו לא תקין אבל יתעלמו מזה בגלל כל מה שמסביב.
לא דיברתי על אדם שסובל שבטח יוכל להבין,דוג' לא מתאימה
כי אולי הנרקסיסט לא יריח אף פעם אבל האדם שסובל אם יסבירו ויתנו לו כח לעזוב בסוף יבין וישמור על עצמו
דווקא נראה לי אני מבינה
כאילו את אומרת שהפוגע אלוף בלשכנע את הפגוע שהוא הבעייתי
ואת זה גם הבנתי
אבל לעבור כזה סבל?
כשהיא רואה את הסביבה הקרובה והיא גם זוכרת את הילדות שלה הרבה יותר נורמלית
היא לא אוחזת שזה סיפור יוצא מהכלל? כאילו הסבל לא גובר על השכל?
אני יודעת שזה לא נןשא האשכול..מאחלת לך שאף פעם לא תכיר כמויות כאלה של רוע כמו אלו שאני נחשפתי אליהם בתור קרובת משפחה קרובה מאוד לאותה אישה. (כולל אלימות פיזית שלא אתאר פה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: