נכתב ע"י מימי זו;2502684:אז ככה-
סיכום עלילות 'גרישמנ'ס' והספה שלי:
הזמנתי את החומר, כזכור, בתוספת בקבוק נוסף שקיבלתי בהנחה משמעותית, ואותו קניתי עבור אחותי.
ניסיתי בהתרגשות, וקודם לכן בחרתי את הקטע הכי מלוכלך בספה (לא נעים) כדי לתעד לדראון עולם.
התוצאות היו הכי נקיות שקיבלתי אי פעם מחומר כלשהו, אבל עדיין, לא מושלמות.
היה לי החשש שמא מדובר באשמת שפשוף לא מספיק שלי באזורים מסויימים (הספה לא מתוחמת בתפרים פנימיים ולכן קצת קשה לנווט בה,) וחזרתי על הפעולה.
אחרי ייבוש מוחלט קיבלתי תוצאות מצוינות. לא אומר שהספה נראית חדשה אבל בהחלט קרובה לכך, עיניכם הרואות. (וזה הקטע המלוכלך ביותר, כן?)
אחותי, לעומת זאת, ניסתה את החומר על בד אימפלה (שאומרים שהוא רחיץ, אז אומרים)
ולא ראתה ברכה בעמלה.
היא הקפידה לא להשתמש מעבר לסימון המאפשר החזרה, ותכננה להחזיר להם כפי שהתחייבו.
היום, בהתכתבות עם נציג, ביקשו 'גרישמנ'ס' להדריך אותה בשימוש נכון, כי לטענתם, אי הסרה של כתמים פירושה, ברוב המקרים, שימוש לא נכון.
כשתהינו מה יהיה בגורל ההחזרה, אם ינוצל עוד חומר -הם הרגיעו אותנו שבכל מקרה יקבלו את החומר בחזרה, כי חשוב להם שאנשים יצאו מרוצים, ויש להם אחריות מלאה.
מהם יראו וכן ילמדו וגם ייראו (הכתמים.)
אם הספה שלי שכנעה אתכם לקנות - קנו בזוגות. ההנחה משמעותית. שימו לב שלעור ולסקאי יש חומרים שונים.
(ולא, אין לי מניות שם או רווח כלשהו, מטבעי אני יחצ"נית עצמאית של מה שאני נהנית ממנו וחושבת שיכול להביא תועלת. אז קחו את הדקות שהקדשתי לכתיבת הפוסט כמתנה, ושיהיה לכם פסח כשר, נקי ושמח.)
תמונה א' לפני, תמונה ב' אחרי
נכתב ע"י חיה12;2503543:מימי- אמא שלי בירכה אותך בכל הברכות
בעקבות האשכול אימי קנתה את החומר (לאחר שניסתה את כל סוגי התכשירים)
והוא עושה פלאים!! לא יאומן מנקה נפלא!! הוריד כתמים שחברה לניקוי ספות לא הצליחה.
ממליצה בכל פה!!
מדובר על ספת בד.
מעניין, מה הנחיות לבד אימפלה?
נכתב ע"י ויזל;2504630:שמתי לב שהראשון עולה 145 והשני ב-55.
מי מעונין?
נכתב ע"י ויזל;2504630:שמתי לב שהראשון עולה 145 והשני ב-55.
מי מעונין?
הקפ]צהמימי- אמא שלי בירכה אותך בכל הברכות
בעקבות האשכול אימי קנתה את החומר (לאחר שניסתה את כל סוגי התכשירים)
והוא עושה פלאים!! לא יאומן מנקה נפלא!! הוריד כתמים שחברה לניקוי ספות לא הצליחה.
ממליצה בכל פה!!
מדובר על ספת בד.
מעניין, מה הנחיות לבד אימפלה?
מה הקישור לקניית החומר?
גרישמנס - חומר לניקוי ספות
חומר לניקוי ספות וניקוי ריפודים בשיטת עשה/י זאת בעצמך. מתחייבים לתוצאה! לא הסרת, לא שילמת. מגוון פתרונות גם לניקוי מזרונים וניקוי ריפודים לרכב. איכות גרמנית מובטחת.grishmans.co.il
סליחה על השאלה,אבל איפה הליכלוך?אז ככה-
סיכום עלילות 'גרישמנ'ס' והספה שלי:
הזמנתי את החומר, כזכור, בתוספת בקבוק נוסף שקיבלתי בהנחה משמעותית, ואותו קניתי עבור אחותי.
ניסיתי בהתרגשות, וקודם לכן בחרתי את הקטע הכי מלוכלך בספה (לא נעים) כדי לתעד לדראון עולם.
התוצאות היו הכי נקיות שקיבלתי אי פעם מחומר כלשהו, אבל עדיין, לא מושלמות.
היה לי החשש שמא מדובר באשמת שפשוף לא מספיק שלי באזורים מסויימים (הספה לא מתוחמת בתפרים פנימיים ולכן קצת קשה לנווט בה,) וחזרתי על הפעולה.
אחרי ייבוש מוחלט קיבלתי תוצאות מצוינות. לא אומר שהספה נראית חדשה אבל בהחלט קרובה לכך, עיניכם הרואות. (וזה הקטע המלוכלך ביותר, כן?)
אחותי, לעומת זאת, ניסתה את החומר על בד אימפלה (שאומרים שהוא רחיץ, אז אומרים)
ולא ראתה ברכה בעמלה.
היא הקפידה לא להשתמש מעבר לסימון המאפשר החזרה, ותכננה להחזיר להם כפי שהתחייבו.
היום, בהתכתבות עם נציג, ביקשו 'גרישמנ'ס' להדריך אותה בשימוש נכון, כי לטענתם, אי הסרה של כתמים פירושה, ברוב המקרים, שימוש לא נכון.
כשתהינו מה יהיה בגורל ההחזרה, אם ינוצל עוד חומר -הם הרגיעו אותנו שבכל מקרה יקבלו את החומר בחזרה, כי חשוב להם שאנשים יצאו מרוצים, ויש להם אחריות מלאה.
מהם יראו וכן ילמדו וגם ייראו (הכתמים.)
אם הספה שלי שכנעה אתכם לקנות - קנו בזוגות. ההנחה משמעותית. שימו לב שלעור ולסקאי יש חומרים שונים.
(ולא, אין לי מניות שם או רווח כלשהו, מטבעי אני יחצ"נית עצמאית של מה שאני נהנית ממנו וחושבת שיכול להביא תועלת. אז קחו את הדקות שהקדשתי לכתיבת הפוסט כמתנה, ושיהיה לכם פסח כשר, נקי ושמח.)
תמונה א' לפני, תמונה ב' אחרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: