נער גבוה מידי

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
יש בעולם אנשים גבוהים מאוד. ושישמחו שזה הבחור ולא הבחורה- כי מאיפה הוא ימצא מישהי יותר גבוהה ממנו?;)
אחי בן ל2 הורים ממוצאים+, גובה 1.85 בערך, גבה נראה לי עד גיל 17, אמר שהוא מוכן לקחת מישהי גבוהה יותר ממנו, והתחתן עם מישהי בגובה 1.55

אם הבנים שמחה!

משתמש מקצוען
יש בעולם אנשים גבוהים מאוד. ושישמחו שזה הבחור ולא הבחורה- כי מאיפה הוא ימצא מישהי יותר גבוהה ממנו?;)
אחי בן ל2 הורים ממוצאים+, גובה 1.85 בערך, גבה נראה לי עד גיל 17, אמר שהוא מוכן לקחת מישהי גבוהה יותר ממנו, והתחתן עם מישהי בגובה 1.55
יש לי אחיינית בגובה 191. היא עכשיו בשידוכים וזה בכלל לא פשוט.

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אישית, אני גבוהה מאוד.
הרבה יותר מהוריי הממוצעים או משאר בני המשפחה.
בתור נערה זה קצת הלחיץ אותי, גרם לי להרגיש חריגה.
בדקנו גובה כשהגעתי לגובה 1.75 (צילום עצמות), הבדיקה צדקה- נשאר לי עוד הרבה מה לגבוה אחר כך....
לא היה מה לעשות לזה, וב"ה גם לא היה צורך- זה לא העיד על בעיה רפואית.
אז אחרי ההבנה שזאת המציאות הבריאה ב"ה,
נשאר רק להנות מהמצב, להנות מהגובה, לאהוב את עצמי כמו שאני.
זוכרת שאז זה היה לא קל... הייתי מגיעה למקומות הומי נשים ומנסה להחביא את עצמי.
היום ב"ה אני לגמרי מרוצה:)
כמו שציינו לפניי, לפחות מדובר בבחור. תשדרו לו שזה מקסים, יפה, פרקטי. יהיה לו קל יותר בשידוכים מלבחורות גבוהות:)

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית

מברר

משתמש פעיל
זה נשמע מצחיק.. אבל התכוונתי ברצינות לא מאמין שזה תלוי בזקן! אחרת בקיץ לא היה לנו כ"כ חם והחור באוזון היה די מאוזן..
די, ברצינות!
זה דוקא כן קשור,
ואסביר (מה ששמעתי מרופא):
יש מנגנון בגוף, שכאשר אדם מגיע לגיל שהגדילה נעצרת, העצמות 'נסגרות' ומונעות את האופציה של גדילת יתר.
זה מאד חשוב מבחינה בריאותית כיון שכשעצמות גדלות ללא גבול, הן גם דורשות אנרגיה וסידן וכו' ללא גבול, וזה לא בריא.
מה שקורה זה שיש אנשים שמסיבות שונות, בד"כ גנטיות, הגוף לא מקבל מהמח את האיתות שהגיע הזמן להפסיק לגדול, הם במובן מסויים נשארים נערים, העצמות לא 'נסגרות' ולכן הם ממשיכות לגדול ולהתארך.
לכן זה בהחלט קשור לצמיחת זקן (כך שמעתי מאותו רופא), שגם הוא חלק מהמנגנון של הגדילה והפיכה מ'נער' ל'איש'.

יש תופעה שלא דיברו עליה כאן מקודם שגם היא יכולה להיות קשורה לנושא:
תסמונת קליינפלטר,
שהיא קשורה גם להמשך התארכות העצמות וגם להעדר/מיעוט צמיחת זקן.
יש לה עוד השלכות חוץ מעל הגדילה.
מה שחשוב במקרה כזה לא להיות מטופל לאנדוקרינולוג, כיון שהוא יכול לתת טיפול שעלול להזיק לתחומים אחרים,
אלא לרופא אנדרולוג.

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
לפעמים זה מעיד על בעיה בבלוטת התריס

ברכה וישועה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
אישית, אני גבוהה מאוד.
הרבה יותר מהוריי הממוצעים או משאר בני המשפחה.
בתור נערה זה קצת הלחיץ אותי, גרם לי להרגיש חריגה.
בדקנו גובה כשהגעתי לגובה 1.75 (צילום עצמות), הבדיקה צדקה- נשאר לי עוד הרבה מה לגבוה אחר כך....
לא היה מה לעשות לזה, וב"ה גם לא היה צורך- זה לא העיד על בעיה רפואית.
אז אחרי ההבנה שזאת המציאות הבריאה ב"ה,
נשאר רק להנות מהמצב, להנות מהגובה, לאהוב את עצמי כמו שאני.
זוכרת שאז זה היה לא קל... הייתי מגיעה למקומות הומי נשים ומנסה להחביא את עצמי.
היום ב"ה אני לגמרי מרוצה:)
כמו שציינו לפניי, לפחות מדובר בבחור. תשדרו לו שזה מקסים, יפה, פרקטי. יהיה לו קל יותר בשידוכים מלבחורות גבוהות:)
כמה את גבוהה עכשיו? והאם זה מפריע לך במשהו היום או שזה רק פלוסים?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה