נער בכן 16 לא מפסיק לגבוהה. יש מה לעשות עם זה?
האב גובה נורמלי. האמא מעט גבוהה
יש לי אחיינית בגובה 191. היא עכשיו בשידוכים וזה בכלל לא פשוט.יש בעולם אנשים גבוהים מאוד. ושישמחו שזה הבחור ולא הבחורה- כי מאיפה הוא ימצא מישהי יותר גבוהה ממנו?
אחי בן ל2 הורים ממוצאים+, גובה 1.85 בערך, גבה נראה לי עד גיל 17, אמר שהוא מוכן לקחת מישהי גבוהה יותר ממנו, והתחתן עם מישהי בגובה 1.55
יש הבדל גדול מאוד בין בחור גבוה לבחורה גבוה.יש לי אחיינית בגובה 191. היא עכשיו בשידוכים וזה בכלל לא פשוט.
לגמרי. הגבתי למשפט הזהיש הבדל גדול מאוד בין בחור גבוה לבחורה גבוה.
ושישמחו שזה הבחור ולא הבחורה- כי מאיפה הוא ימצא מישהי יותר גבוהה ממנו?
לא נכוןלא. מפסיקים לגבוה כשמתחילים לחשוב על שידוכים...
זה לא תלוי זה בזה, רק שכל אלו בערך באותו גיל.
יש בזה משהו..פוקה פוקה
ברגע שמתחיל זקן הבחור מתחיל להפסיק לגבוהה
עקף את אמא?נער בכן 16 לא מפסיק לגבוהה. יש מה לעשות עם זה?
ואם למשל אותו אחד לא יהיה לו זקן.. (ויש כאלה) לאן הוא אמור להגיע????יש בזה משהו..
אני מעביר כרגע כמה גבוהים "חריגים" (2 מטר+-) ובאמת כמעט אין להם זקן!
הולך לדבר על המלאכים כדבר איש אל רעהו...לאן הוא אמור להגיע????
זה נשמע מצחיק.. אבל התכוונתי ברצינות לא מאמין שזה תלוי בזקן! אחרת בקיץ לא היה לנו כ"כ חם והחור באוזון היה די מאוזן..הולך לדבר על המלאכים כדבר איש אל רעהו...
יש אנשים שצריכים להתכופף כשנכנסים לביתבמטותא, לא כל כך הבנתי מה הבעיה ברצינות
זה דוקא כן קשור,זה נשמע מצחיק.. אבל התכוונתי ברצינות לא מאמין שזה תלוי בזקן! אחרת בקיץ לא היה לנו כ"כ חם והחור באוזון היה די מאוזן..
די, ברצינות!
נו באמת...יש אנשים שצריכים להתכופף כשנכנסים לבית
ויש גם יחידות שלא
כדאי שהוא ילווה קצת לתסמותק שלך לא?נער בכן 16 לא מפסיק לגבוהה. יש מה לעשות עם זה?
מה זה?לרופא אנדרולוג
כמה את גבוהה עכשיו? והאם זה מפריע לך במשהו היום או שזה רק פלוסים?אישית, אני גבוהה מאוד.
הרבה יותר מהוריי הממוצעים או משאר בני המשפחה.
בתור נערה זה קצת הלחיץ אותי, גרם לי להרגיש חריגה.
בדקנו גובה כשהגעתי לגובה 1.75 (צילום עצמות), הבדיקה צדקה- נשאר לי עוד הרבה מה לגבוה אחר כך....
לא היה מה לעשות לזה, וב"ה גם לא היה צורך- זה לא העיד על בעיה רפואית.
אז אחרי ההבנה שזאת המציאות הבריאה ב"ה,
נשאר רק להנות מהמצב, להנות מהגובה, לאהוב את עצמי כמו שאני.
זוכרת שאז זה היה לא קל... הייתי מגיעה למקומות הומי נשים ומנסה להחביא את עצמי.
היום ב"ה אני לגמרי מרוצה
כמו שציינו לפניי, לפחות מדובר בבחור. תשדרו לו שזה מקסים, יפה, פרקטי. יהיה לו קל יותר בשידוכים מלבחורות גבוהות
זה באמת הרבה, אין כמעט גברים בגובה הזה.יש לי אחיינית בגובה 191. היא עכשיו בשידוכים וזה בכלל לא פשוט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: