לא יודעת מה זה "נערה" ובת כמה היא,מה עושים עם נערה שלא יצאה 3 שנים לנופש
וגם לא לאטרקציות .
מכיוון שהיא הכי קטנה במשפחה והמשפחה לא ששה לצאת.
וגם מכיוון שבבין הזמנים יש חתונה.
והיא עושה נקיפות מצפון מכל כיוון, ומצוברחת ביותר.
??
שנה שלישית ברציפות שהיא לא יוצאת...לא מכירה את התנאים ואת המדוברים. ולמרות הכל, היא לא צריכה להפסיד כי היא הכי קטנה.
אם זו משפחה שרגילה לצאת כל שנה לנופש, תדאגו לה למשהו. שתסיים את החופש בכיף.
היא יוצאת עם חברות והיא אומרת שהיא רוצה עם המשפחה, שזה אחרת לגמרי.לא יודעת מה זה "נערה" ובת כמה היא,
אבל אולי שתצא לאטקרציות בטוחות עם חברות? או בפיקוח כל שהוא?
קורס קיץ מרענן?
תודה רבה!! הבעיה שאין כל כך אפשרויות... אין לה בנודודות בגיל ואפילו לא קרוב...אולי לשלוח עם חברה שיוצאת עם המשפחה שלה או עם אחת מהמשפחה הקרובה!
הרבה נחת!!! זאת הקטנה גדולה תהיה!!!
!!!לא יצאה 3 שנים לנופש
!!!גם לא לאטרקציות
!!!כיוון שהיא הכי קטנה במשפחה
!!!המשפחה לא ששה לצאת
!!!כיוון שבבין הזמנים יש חתונה.
ומצליחה לעשות מצפון ברמה שכתבת 5 סיבות למה היא מסכנה.היא עושה נקיפות מצפון
את שואלת מצד ההורים או מצד הנערה?מה עושים עם נערה שלא יצאה 3 שנים לנופש
וגם לא לאטרקציות .
??
היא נערה בוגרת והיא מבינה זאת, אך זו כבר שנה שלישית, והיא אומרת שזה לא סותר...וגם לא בטוח שהמשפחה תצא בתשרי.אפשר להסביר לה שברוך השם היא לא מסכנה ויש לה הורים ורק בשביל שמחות היא מפספסת עכשיו את הכיף לנופש עם המשפחה ואם ירצה השם נשלים את זה בהזדמנות אם בתשרי הבעעל"ט או באמצע החורף וכו' וכו'
לפי מה שאני מכירה אותה היא לא חושבת שהיא מסכנה. והיא גם לא נערה שמבלה...!!!
!!!
!!!
!!!
!!!
ומצליחה לעשות מצפון ברמה שכתבת 5 סיבות למה היא מסכנה.
אני לא יצאתי כמעט אף פעם לנופש, וטיולים עשיתי עם חברים, ולפי המשתמע היא יוצאת המון (ומנצלת את המצפון המפותח....) רק שהיא רוצה משהו "מעבר.....".
נראה לי שכבר זה עניין של חינוך למצוי והרצוי.
או שאחת מהנשואות תתנדב לקחת אותה ליום שלם לצפון (מסתבר שזה לא מה שהיא רוצה, היא רוצה "נופש משפחתי" אופייני לגיל, לא קרה כלום)
לא מצד זה ולא מצד זה, היא משתפת אותי וההורים משתפים אותי...ואני מכירה אותה ואותם טוב מאד.את שואלת מצד ההורים או מצד הנערה?
בסמינר שלה לא יצאו 3 שנים לשום אטרקציות??????מה עושים עם נערה שלא יצאה 3 שנים לנופש
וגם לא לאטרקציות .
??
כדאי לשקול את זה טוב טוב!נופשונים!!!! של עזר מציון. שלובות ועוד מלאנתפלים
זה גם חסד וגם כיף מטורףףףףףףףףף
ממ????כדאי לשקול את זה טוב טוב!
שמעתי על בנות שחזרו בלי צורה מכל מיני כיוונים...
תודה רבה על העצות!!הנקיפות מצפון לא יוסיף לכם לבריאות (בלשון המעטה) ולא יעזור לה שום דבר
הכי טוב להראות לה שאיכפת לכם ואת משתתפים בצערה ולהסביר לה כשהיא רגועה ככה על הבוקר על כוס קפה ועוגיה שהשנה הוא בלתי אפשרי עם ההורים בשביל החתונה.
ולתת לה לבחור אם היא רוצה לצאת עכשיו עם הבני דודות שאינם בגיל שלה או לאחר זמן עם ההורים אם יתאפשר,
בטח שהיא תגיד שהיא רוצה עכשיו עם ההורים. אבל אם זה בלתי אפשרי לכם תעמדו על דעתכם ברוגע.
הרבה נחת. שזה יהיה הבעיות הכי גדולות שלכם בחיים.
תודההה!הכל תלוי בהורים ובעד כמה אתם/הם שלמים עם עצמם.
גם אצלנו ב"ה לא יוצאים לנופש והנסיבות שמחות.
וכך אנחנו מורידים את זה לילדים/לבוגרים/לנשואים.
אין נופש ובתנאים הנוכחיים נעשה את הכי טוב שאפשר.
וגם, לחייך לנערה המתוקה ולהזכיר לה שהיא לא רק מפסידה ממקומה אלא גם מרוויחה רבות.
הילדים הקטנים שלנו מפסידים, בהחלט, אבל מרוויחים לא פחות. אנחנו ותרנים וסלחנים איתם יותר.
אם אתם ההורים שלמים עם עצמכם, הקיטורים שלה לא יפעילו אתכם. מקסימום, תביעו אמפטיה והבנה למצב ה"מרגיז" וזה הכל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: