זמני בעולם
משתמש מקצוען
אני רוצה לקנות לאשה מתנה נעלי בית נוחות.
יש למישהו המלצה? יש לי תקציב של כ200 ש"ח (בביימי)
יש למישהו המלצה? יש לי תקציב של כ200 ש"ח (בביימי)
איי נו, לכן אני שואל...בבייבי יש את טבע נעות אבל המחירים יקרים יותר.
יש לטבע נאות סניף עודפים בסנטר 1איי נו, לכן אני שואל...
והמחיר באתר לא משקף את התשלום בפועל, תמיד יש אפשרות לעשות כרטיס מועדון ללקבל הנחה וכו' גם כשמשלמים בבימילקרוקס יש נעלי בית סופר נוחות - לא האלה עם החורים..
כגון?
יצ' קישור?פליי פוט חזקות! טובות! והעיקר נוחות!
מצ'הו ספציפי מומלץ?גם קרוקס- We Shoes
BuyMe.co.il
buyme.co.il
יש את הסגנון הזה, אומרים שזה מאוד נח.יצ' קישור?
מצ'הו ספציפי מומלץ?
יש לי משהו ביוקר... אם תרצה אצרף פהיש למישהו המלצה על נעלי בית מפנקות לאשה?
את החברה הזו - UGG חברה נוחה במיוחד, ובמיוחד לחורף, בארץ כ - 700 ש"ח, באמזון כ - 400 ש"ח עם משלוח ומיסים.אין יותר נח מזה:
אני כבר שנים על זה ולא מוכנה להחליף, [ניסיתי הרבה חברות לפני]כפכפי קרוקס לייט-רייד בצבע שחור/אפור - Crocs LiteRide 360 Clog
כפכפי קרוקס לייט-רייד בצבע שחור/אפור - Crocs LiteRide 360 Clog כפכף LiteRide 360 Clog הדגם החדש והמשופר של כפכפי LiteRide : הדור הבא של 360 מעלות של מדרסי קצףLiteRide רכים במיוחד, קלי משקל וגמישים בעיצוב מיוחד ואתלטי שמתאים לשגרת היום יום. העיצוב החלק והאסתטי עם שילוב הצבעים המוקפד מתאים למגוון...www.weshoes.co.il
יש את הסגנון הזה, אומרים שזה מאוד נח.
מדובר בסגנון שונה. הנעל שהמלצתי עליה נשים רבות קנו בהמלצתי ולא גומרות להלל.יש
את החברה הזו - UGG חברה נוחה במיוחד, ובמיוחד לחורף, בארץ כ - 700 ש"ח, באמזון כ - 400 ש"ח עם משלוח ומיסים.
דרך אגב מי שקונה באמזון, יש קשבק באתר קאשדו, אם נכנסים לאמזון דרכו..
קישור לקאשדו - https://cashdo.co.il/?ref=scFTKL
קישור לאחד למהנעלי בית - https://www.amazon.com/-/he/dp/B082HHX8GY?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: