שאלת אותי?אגב סתם שאילה מסקרנות
יש לך ענין לקלף את המלפפון לסרוגין?
והמתכון נראה טעים מאד (מה שהכי תפס אותי זה המרקם של הטחינה שמשתקף מהתמונה-היא נראית טוב)
@ציפס קידס , מנה כובשת, תמונה מגרה לחלוטין!
הרעיון מקורי להפליא
תודה רבה!
זה שירי, בטח שזה אמיתי@שירי כהן בכלל התעלית על עצמך עם הזרעי צ'יה והמלח וורוד אטלנטי (או שאת סתם עושה עלינו רושם... )
חחחחח@שירי כהן בכלל התעלית על עצמך עם הזרעי צ'יה והמלח וורוד אטלנטי (או שאת סתם עושה עלינו רושם... )
מדהימה שכמותך.חחחחח
המלח - נסי ותראי שזה מדי טעים כדי לזנוח את זה,
קבלתי גם המלצה על מלח אטלנטי מתובל, נשמע טעים - עוד לא ניסיתי.
הצ'יה - אמא שלי שלחה לי מתישהו לפני שנים -
לקח זמן עד שהעזתי להתנסות אתה, (עם צ'יה חדשה, לא עם ההיא )
אבל זה באמת משהו בלי טעם בכלל.
רק משפיע על המרקם. (ו-הוא נחשב למזון על-חלל-פצצת-בריאות וכו' וכו' וכו'!)
הבא בתור שמחכה להכנס אלי, זה גוג'י ברי
אעדכן אותך בלי נדר
סתם, סתם עושה רושם!!! זה מלח הימלאיה בכלל!!!@java חייבת להודות לך!
אמנם לצערי לא הספקתי להעלות מתכון,
אבל האתגר נתן לי המון כיוונים שלא חשבתי עליהם.
וממש אשמח אם יעלו פה עוד אתגרים כאלו,
שמשלבים בריאות וטעם!
ותודה לכולן, הרעיונות שעלו כאן - אחד אחד!
@שירי כהן בכלל התעלית על עצמך עם הזרעי צ'יה והמלח וורוד אטלנטי (או שאת סתם עושה עלינו רושם... )
כן, על זה אני עובדתמדהימה שכמותך.
מכירה הרבה נשים שהכניסו בריאות למטבח וזנחו את זה אחרי מספר חודשים (מכירה מקרוב מדי... טוב נשארו שאריות...)
הדבר המיוחד אצלך זה שאת מתמידה!
הבא בתור שמחכה להכנס אלי, זה גוג'י ברי
לא נעים להיות משביתת שמחות אבל גוג'י ברי ממש לא טעים.
קראתי, יש תרופות מסוימות שמתנגשות עם זהאני קראתי בזמנו על הפרי הזה, קניתי אותו מיובש, צריך להיזהר באכילתו, בפרט נשים במצבים מיוחדים ואנשים במצבים רפואיים ספציפיים.
(האמת היא, שאני לא זוכרת מהם, אמר לי את זה גם המוכר בחנות)
תראי, את גם לא אהבת את הקינואה, לכי תדעילא נעים להיות משביתת שמחות אבל גוג'י ברי ממש לא טעים.
אני מכינה קינואה במגוון צורות ואופנים אבל מי שרגיש לטעמים מזהה אפטר טייסט מריר. גם אחרי השריה של שעות רבות.תראי, את גם לא אהבת את הקינואה, לכי תדעי
אני בעד להתנסות..
חוץ מזה לא חשבתי לאכול את זה כך, חשבתי להוסיף לחליטות צמחים
אומרים שזה דווקא מוצלח.
מקסימום..
כוסמת, למשל, זוכה להרבה שבחים.
אישית לא מתחברת אליה בשום צורה, וניסיתי כמה צורות מאד יצירתיות..
אז בסדר, לא חייבים לאהוב כל מה שמוגדר כ'בריא'
אבל אם זה נחמד אז למה לא.
שירה, כל מילה!אני מכינה קינואה במגוון צורות ואופנים אבל מי שרגיש לטעמים מזהה אפטר טייסט מריר. גם אחרי השריה של שעות רבות.
בנוגע לגוג'י ברי ראיתי לנכון לציין זאת כיון שהמחיר לדעתי לא שווה את המאמץ ואם אינני טועה יש לו יח"צ מוגזמים.
אני אישית בעד מטבח בריא ונגיש מתוצרת מקומית ופחות בעד מוצרים אקזוטיים שזוכים לתהילה רגעית.
תמר הוא דוגמא טובה.
אבל כמובן זו רק דעתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: