לענ"ד הסטרוק במילה שפע מיותר. אני מבין שזה בשביל ליצור את גלגלי העגלה, אבל אולי אפשר גם בלי סטרוק
לענ"ד הסטרוק במילה שפע מיותר. אני מבין שזה בשביל ליצור את גלגלי העגלה, אבל אולי אפשר גם בלי סטרוק
נ.ב. באות צ' הוספתי סוג של צורה כי הפריע לי שאין ביטוי למילה 'צומת' בשם החנות ולכן הוספתי משהו קטן שיראה צומת.
לדעתי כדאי לוותר על החוט באות ב', אבל בעקרון זה שדרוג מהמם!
לדעתי כדאי לוותר על החוט באות ב', אבל בעקרון זה שדרוג מהמם!
אולי אם כבר מוצת אז אולי משהו כזה?והנה שלי:
לפני:
צפה בקובץ המצורף 510788
אחרי:
צפה בקובץ המצורף 510789
נ.ב. באות צ' הוספתי סוג של צורה כי הפריע לי שאין ביטוי למילה 'צומת' בשם החנות ולכן הוספתי משהו קטן שיראה צומת.
@saralem מהמם הליטוש שלך
אולי תעלי אותו לאתגר?
אויש חבל...תודה
אפשר להעלות 2? (כבר העליתי אחד מזמן..)
[וגם לעשות בהשראת מישהי שעשתה לפני? miro]
לא חקרתי את טמבוראך אם הם משתמשים גם בקטן אזזז.... פשוט מיותר הרולר - לא יראו אותו... חבל...בהשראת הליטושים של חיים בניסטי הייתי חייבת לעשות את זה..
לפי הכללים של אסתי התחרות הייתה אמורה להסגר בשבוע שעברלפי הכללים ש @ESTI. כתבה כל משתמש יכול להעלות רק עבודה אחת.
לפי הכללים של אסתי התחרות הייתה אמורה להסגר בשבוע שעבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: